Jump to content
Hundesonen.no

Nøkkelholder retriever, spaniel, BC


Recommended Posts

Du er så herlig :D Jeg driver ikke eller har eierskap i Retreq bare fordi jeg har samme etternavn skjønner du. All sånn info ligger på Purehelp/Brreg osv.

Nederst på siden;

Drevet av Skotner Networks Retreq International © 2014
Mange fine produkter, men det er ikke vits i å prøve å maskere ting.

Link to comment
Share on other sites

Så det er ikke reklame så lenge det ikke er du som står i brreg - men familiemedlem eller familie? :P Come on, den er det ikke mye substans i. Selv jeg som ikke er gift med noen i et selskap går under "bias" ved feks konkurranser som gjelder bedriften :P

Link to comment
Share on other sites

Det var blant annet jeg som fikk Sonen til å opprette et næringsdrivende underforum ettersom jeg drev butikk før, så jeg har veldig respekt for å linke til egen business. Dette er ikke min nettbutikk, men min svigerfars. Jeg er kun en vanlig kunde og tjener ingen verdens ting på at det blir linket til hans butikk en gang hvert 5.år. Hadde jeg vært en av de som reklamerte for hans ting hele tiden så hadde jeg skjønt reaksjonen. Gud bedre..

Sånn, da har jeg bedt moderatorteamet om å flytte tråden slik at ingen føler seg støtt over at Retreq drives av svigers.

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Skotner drives jo fra samme adresse som du har på hjemmesiden din? Ergo er vel dette næringsdrivende.

Min hjemmeside og hans nettbutikk hostes fra samme server. Men slapp av - jeg kommer ikke til å legge ut noe her igjen, men gå på næringsdrivende. Hehe :)

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Lenge siden jeg målte henne, men 50 - 55 ish cm høy og ca 20kg.    og som simira nevner så er det nok værre med butikker og sånt ja. Du får nok sitte på uteservering da. ☺️
  • Jeg kjøpte meg leilighet med slitemerker etter dyr. Er det parkett der kan du nesten banne på at det blir merker etter klør etterhvert uansett. Jeg har også leid ut leilighet til noen som skaffet seg valp mens de bodde der og der så vi ingenting på gulvet, men der var det også linoleum som stort sett tåler mer.    Utleier vet hvilken risk de tar tenker jeg når de leier ut til noen med dyr, og uhell kan skje den beste. Det er derfor man har depositum. Som utleier kan man også ha utleieforsikring som også eventuelt dekker sånt.    Som leietager så hadde jeg nok lagt opp til suksess med valpebinge/bur når jeg ikke kan følge med/til hjemme alene bruk. Jeg husker vi hadde beaglen løs på badet når han var liten for der var det mest hardført og minst ting å ødelegge. (Gikk løs på innholdet i bosset noen ganger da 🤮 ) Dog må man jo da ta hensyn til eventuelt gulvvarme og sånt da.   Hamstre inn diverse tygg og leker som er lov for hunden å eventuelt ødelegge når det klør i tennene og har lopper i blodet. Fylt kong/toppl/sodapup/lickimat, eventuelt også fryse dem er fint tidsfordriv for dem. Gå valpekurs også så får du hjelp også om det er noe du sliter med. Og også husk å lære valpen ro, ikke alle som helt klarer å finne roen selv når de er alene uten søsknene sine lengre. 
  • Gleder meg så på dine vegne! Og spent på hva du ender opp med! 😁
  • Har med hensikt leid eldre leilighet med noe slitasje fra før av med valp, og passet godt på at det ikke ble unødvendig slitasje selvsagt. (Nå som vi eier nesten ny bolig og hatt valp ser man bruksmerker veldig mye lettere for å si det sånn.) Synes ikke det er helt god dyrevelferd å la en valp være mer i binge enn løs, så noe slitasje må man regne med selv om man passer godt på. 
  • Tispen hadde stådager, sto for andre hannhunder, men ikke den utvalgte. Ble inseminasjon.  Har det noe å si for valpene? og kullet sånn i helhet? Er det negativt??  Hadde dere kjøpt fra denne tispen?  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...