Jump to content
Hundesonen.no

Hannhund som vasker seg


Belgerdama
 Share

Recommended Posts

Rottisen her sleiker og vasker seg på tissen. Det har de andre hannene mine gjordt også, men isted så begynte han å jukke mens han sleiket. Jeg satte en stopp for det for det er ikke noe jeg syntes er greit.

Noen som har vært borte i slikt før?

Han har høy kjønnsdrift denne gutten, men det er første gang jeg har sett det gå så langt.

Link to comment
Share on other sites

Vi fikk ikke vår til å slutte, han ble bare værre og værre, og når nabohundene hadde løpetid slikket og jokket han sår på seg selv... endte med at vi kastrerte han da han var 3 år, for det ble så ekstremt og han fikk sår rundt penis og testikler.... etter kastreringen slutta han helt med det heldigvis og klarte å fungere mye bedre i hverdagen.... vår var ekstrem vel og merke helt fra valpestadie av.

Link to comment
Share on other sites

Min gjorde og dette til en viss grad, så jeg dro til dyrlegen, fordi jeg trodde jo det var noe galt... dyrlegen ble litt flau da hun hintet om at det var kanskje ikke fordi det var ubehagelig han drev på sånn :lol: han fikk en sprøyte med ett eller annet (er så lenge siden så husker ikke hva, men var vel noe hormondempende sikkert), og jeg rensket forhuden hans en uke tid, etter det har det aldri vært noe. Han har forøvrig aldri jukket på folk eller ting, selv ikke da han var unghund, så noen overhormonell hannhund er han ikke.

Link to comment
Share on other sites

Tusen takk Lola. Skal til dyrlegen snart så får høre.

Han jokker ikke på andre ting eller mennesker gudskjelov, men prøvde seg på tervhannen min når de møttes og et par ganger etterpå. Dette ble det slutt på fordi terven sa pent ifra at dette ville han ikke ha noe av.

Og det hadde nok mer med å vise muskler enn noe annet tenker jeg

Link to comment
Share on other sites

Guest Belgerpia

Terven min onanerte i senga mi noen ganger som ung. Begynte med vask og eskalerte. Etter det stoppet jeg han bare når jeg mente han hadde vasket nok.

Aldri medisinert eller vurdert det engang. Det er rimelig normalt. Unge gutter har hormoner og det skal de ha. Ikke noe unormalt, og jeg ser ikke hvorfor man må til vet. for sånt.

Link to comment
Share on other sites

Jeg må bare spørre om noe som er litt relatert til dette, hvor ofte er det vanlig at de vasker seg i 2 måneders-alderen? Jeg har aldri vært noe særlig med hanhunder før, så jeg reagere bare litt på at valpen min vasker seg veldig ofte. Tenkte kanskje det kunne være urinveisinfeksjon eller noe, men han tisser jo bare helt vanlig mye.. Vasker de seg virkelig så ofte?

Link to comment
Share on other sites

Nå er det vell forskjell på grader av slikt også, om hunden ikke greier å la det være, stresser med det og har konstant sår (over en lengre periode enn bare en mnd med pubertet) så drar man selvsagt til dyrlegen.

Et par ganger som kommer plutselig når hunden er 15 mnd hadde jeg ikke brydd meg om, bare stoppet han når det tar av og ellers regnet med at det går seg til igjen med alder/hormoner. Er det derimot ille, altså at det starter tidlig, henger i lenge og blir problematisk for hunden så hadde jeg vurdert å chippe en gang også satset på at det var bedre etterpå.

Edit: Det kan jo være andre ting som forårsaker det også, feks ubehag (trang forhud, sår etc) så blir det mer enn normalt så bør det sjekkes ut.

Link to comment
Share on other sites

Det virker ikke som han er noe særlig plaget av det egentlig, han vasker seg like mye i det hårløse området rundt, så det kan jo hende det bare er vanlig vask. Får ta det opp med veterinær når han skal inn for 12 ukers vaksinasjonen :)

Link to comment
Share on other sites

Ei venninne av meg hadde en voksen hannhund som koste seg slik i ny og ne. Greit nok det, men han var litt ufin med at han noen ganger kom opp i sofaen og la seg ved siden av folk, før han begynte ;) Eller rett ved utstillingsringen :icon_redface:

Noen som har opplevd at tisper gjør det samme? Jeg har ei voksen tispe, som i perioder putter begge framlabbene mellom bakbena, og jokker ivei. Starter med en liten vask.
Hun er ikke er helt er som alle andre, da hun fikk nerveskade i nakken/for lite oksygen under fødselen, så er litt spesiell.. Tenker at det kan ha litt med stress å gjøre, men hun er ikke stresset før hun gjør det, hun kan bare ligge å sove, våkner, vasker, også er vi igang. Ferdig på noen få sekunder :faceless:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...