Gå til innhold
Hundesonen.no

Mona


Anemone
 Share

Recommended Posts

Jeg innser at lille Mona ikke har fått en tråd her. Det må jeg vel gjøre noe med;)

Mona er en liten gatemix, som jeg fikk fra Solplassen sommeren 2010. Hun er født i 2007, så hun begynner å bli en godt voksen dame nå.

post-11455-1407015165,0933_thumb.jpg
Glad i å kose seg...

post-11455-1407015305,7125_thumb.jpg

post-11455-1407015397,2957_thumb.jpg
....glad i vinter...
post-11455-1407015476,4346_thumb.jpg
...og glad i bein.

Dessverre har Mona vært noe plaget med en stiv bakpart i det siste. Laserterapi hos veterinær har hjulpet mye, og hun kan igjen være med på lengre fjellturer - så lenge hun viser glede over det, så klart.
post-11455-1407015925,3035_thumb.jpg

  • Like 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

Høsten er kommet, og sommerens daffe-Mona er erstattet med en spretten liten sak som jeg ikke har sett på en stund :ahappy:

I dag har vi vært på fjellet. To "topper" (den ene var veldig liten), nydelig natur, og en glad liten hund som klatrer på steiner, ruller seg i lyngen og spiser blåbær :)

post-11455-1408806821,8932_thumb.jpg

Fin utsikt var det jammen (men Mona ble litt vanskelig å se på bildet)

Reinsdyr så vi også -veldig spennende!

post-11455-1408806961,7038_thumb.jpg

post-11455-1408806856,2702_thumb.jpg

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...
  • 5 months later...

Så koselig med kommentarer i Monas tråd :)

Lille frøkna har vært stiv og vond i bakparten sin i det siste. Hundemassøren har fått løst opp mye av spenningene, men dessverre virker det som Mona også er stiv i et kne.

Veterinæren fant en liten fortykkelse i kneleddet, men hun anbefalte ikke røntgen på bakgrunn av sine funn - siden leddet er stabilt ville det ikke endret på rådene hun gav, som er at Mona bør fortsette å være i aktivitet, mens jeg følger med på bevegelsene hennes slik at jeg fanger det opp hvis hun ser ut til å bli dårligere.

I dag tok vi en liten skitur før jobb, så helt invalid er hun jo ikke :)

Postet bilde

I kveld kommer hundemassøren igjen, så da får jeg høre mer om hvordan det står til med de spente musklene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk, @LØJ :)

Jeg er nok redd for at fortykkelsen/stivheten i kneleddet er permanent. Men hundemassøren får løst godt opp i muskulaturen, så nå er bakbensbevegelsene tydelig bedre.

I dag var Mona med meg og en kompis på skitur. Vi må jo ta hensyn til henne, og holde et lavere tempo enn vi ellers ville gjort. Men hun koser seg på tur, og stakk til og med ut på rypejakt på et punkt. Da har hun mer en nok energi og styrke til å løpe rundt i råtten dypsnø :P

Postet bilde

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Ja, jo... Jeg får sikkert låne en turkamerat, men til konkurranser kreves det jo litt trening, og det hadde jo vært gøy med noen kurs innimellom. Det føles ikke som at jeg kan styre sånt selv når det ikke er min egen hund, men det kan jo hende det finnes en perfekt liten treningskamerat der ute.
    • Sikkert mange som sier ja takk til en sånn ordning så lenge man blir litt kjent først hvertfall. 
    • Er det ingen i nærheten som har en hund du kan låne? En oppdretter med flere hunder, eller noe? Nå var jo det for min og Odins del, men når jeg ikke orket å konkurrere med ham mer så gikk jo Lisa her på forumet konkurranser med ham. Men ja, livet som hundeeier er jo veldig i faser. Fra valpestadiet og få dem til velfungerende hunder i hverdagen, til å kunne ha dem med på aktiviteter og konkurranser, og så når de ikke er med på alt lengre igjen, og trenger mer oppfølging  helsemessig.
    • Akkurat nå har jeg lyst på en hund som kan henge med på lange fjellturer og som jeg kan konkurrere med, men som kan bo et annet sted så lenge senioren min fortsatt lever. Må jo bare innse at hun er en gammel hund som ikke lengre kan være med på alt jeg har lyst til, men vil jo også gi henne en god alderdom. Så ny hund i huset er uaktuelt så lenge hun er her. Hvorfor må det være så vanskelig...
    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...