Karianski Skrevet 2. August 2014 Rapporter Share Skrevet 2. August 2014 Er det noen her som lager godbiter selv? Oppskrift og tips mottas med takk :-) Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Lillekrapyl Skrevet 2. August 2014 Rapporter Share Skrevet 2. August 2014 Har langtidsstekt kyllingfilet i ovnen på lav varme. Populære godbiter. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Helianthus Skrevet 2. August 2014 Rapporter Share Skrevet 2. August 2014 Jeg tyr ofte til vafler/pannekaker. Toro-posene er helt greie, men det er mye sukker i vaflene så sikkert best å gå for pannekakeposene og tilpasse vannmengden dersom man skal lage vafler. Ellers er tørket lever populært: hel, kokt lever skjæres i terninger og tørkes i ovnen på svak varme. Lever"brownies" er malt lever med mel, havregryn og egg som stekes som en langpannenkake, bare tynnere. Det samme kan gjøres med kjøttdeig, kyllingkjøttdeig. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Snoffe Skrevet 2. August 2014 Rapporter Share Skrevet 2. August 2014 Har kjøpt fryst lever i matbutikken. Delt den opp (i type 4 biter) og kokt den 20 min eller noe, før jeg har kuttet den opp i passe godbit-biter og stekt den i ovnen på 50grader varmluft med en tresleiv i ovnsdøren i 1-2 timer. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
AstridN Skrevet 2. August 2014 Rapporter Share Skrevet 2. August 2014 Tok et tynt lag vom og hundemat på en langpanne og tørket i ovnen på svak varme. Yammi! Ellers er tørket lever, som beskrevet over, superpopulært her i huset. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Annik Skrevet 2. August 2014 Rapporter Share Skrevet 2. August 2014 - Skjær opp ei grillpølse i passe tynne skiver - Fordel skivene i ei ildfastform - Sett i microbølgeovn på 3 minutter, snu pølsebitene og sett på 3 minutter til - Hell pølsene over på tørkepapir for å tørke av fett og la de avkjøle Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Yellow Skrevet 2. August 2014 Rapporter Share Skrevet 2. August 2014 Jeg koker en stor bit kjøtt for så å klippe det i små biter når det er ferdig, tørker små biter i ovn på lav varme, eller tørker små biter i kjøleskapet på en tallerken, snur de en gang etter ca 12t og lar de ligge ca det samme på andre siden så er de passe tørre. Bruker bare rent kjøtt. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest bikkje1 Skrevet 2. August 2014 Rapporter Share Skrevet 2. August 2014 En gang lagde jeg "kjeks" av raspet gulrøtter og mel, tror jeg det var. Stekes på 190° i 10 min. Helt greit at de ble heelt tørre, smuler ikke, lukter ikke osv. Men tror de passer best for hunder som ikke bryr seg for mye om type mat, men bare det at det er mat. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Tabris Skrevet 2. August 2014 Rapporter Share Skrevet 2. August 2014 Tok et tynt lag vom og hundemat på en langpanne og tørket i ovnen på svak varme. Yammi! Ellers er tørket lever, som beskrevet over, superpopulært her i huset. Hvor mye lukter det i huset når du tørker V&H? Og hvordan går du frem - hvor mange grader og hvor lenge? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
AstridN Skrevet 2. August 2014 Rapporter Share Skrevet 2. August 2014 Hvor mye lukter det i huset når du tørker V&H? Og hvordan går du frem - hvor mange grader og hvor lenge? Hehe, hva skal jeg si - det luktet stekt fett Og ovnen ble litt fettete. Men var greit å lufte ut. Jeg har bare gjort det en gang, da stekte jeg på 100 grader i kanskje 1,5 timer. Neste gang skal jeg la det stå litt til, for det var fortsatt litt mykt innerst. Tror Derek likte det like godt som jeg liker potetgull Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gro Skrevet 2. August 2014 Rapporter Share Skrevet 2. August 2014 Jeg har lagd godbiter av V&H mange ganger, fungerer strålende! Jeg tar en kladd som jeg sprer utover på et bakepapir med en slikkepott, tørker det i ovnen på et sted mellom 50 og 100 grader i noen timer, så kutter jeg det i småbiter. Blir veldig fettete, men bikkja syns det smaker supert, også er det jo fryktelig billig! Jeg tørker det ikke så lenge at det blir helt tørt og sprøtt, så dersom jeg vet jeg ikke kommer til å bruke det opp på noen dager hiver jeg det i fryseren. Etter tørking og før bruk lar jeg det ligge på kjøkkenbenken i en åpen boks, så tørker det litt til og blir litt mindre klissete 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
MarieR Skrevet 2. August 2014 Rapporter Share Skrevet 2. August 2014 Om dere har noe halvtørt brød liggende går det an å dele opp i terninger og steke lett i panna med litt olje og hvitløkspulver - hundene mine har elsket det i alle fall. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Pringlen Skrevet 2. August 2014 Rapporter Share Skrevet 2. August 2014 Strengt tatt ikke så veldig hjemmelaget, men; lungemos som man skjærer i små terninger og tørker i ovnen. Selv kresen-dyret mitt liker nesten det. De andre "dør" for det Funker veldig bra med blodpudding/blodklubb også... Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
yorkie porkie Skrevet 28. August 2014 Rapporter Share Skrevet 28. August 2014 vær forsiktige med å gi for mye lever dere, leveren er kroppens "filter" og kan inneholde mye tungmetaller som ikke er bra for hundendet kan også være en del av vaksine i denne deler vis kua,lammet, grisen etc. har blitt vaksinert,hunder og katter skal helst ikke ha varmebehandlet kjøtt, om du har tillgang på viltslakt vil jeg ambefale å få litt rått kjøtt derifra å bare gi rent. ikke gi hunder mennskefor ( vaffler, og pannekaket ettersom det er en unødvendig ting hunden har ikke bruk for noe i det og spiser det antageligvis kun for at du gir det.) rester på middagen ettersom dette kan inneholde en del salt, kjøttet er varmebehandlet og de har ingen kroppslige behov for grønnsakene, risen eller frukt, dette blir kunn fullefor og ingen næring vill bli tatt opp i kroppen. kjøttdeig inneholder alt for mye salt ofg burde aldrig gis til hunden. mye av frød frukt kan faktisk væer alvorlig farlig for hunden, samt rosiner, druer, tomater etc. gi hunden nærmest 100% kjøtt gobiter, eller rent rått kjøtt men ta forhondsregler til fugl som høns, og gris helst ikke gi dette i det hele tatt med mindre det er kjøpt som hundefor og er da trygt. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Eska Skrevet 29. August 2014 Rapporter Share Skrevet 29. August 2014 vær forsiktige med å gi for mye lever dere, leveren er kroppens "filter" og kan inneholde mye tungmetaller som ikke er bra for hundendet kan også være en del av vaksine i denne deler vis kua,lammet, grisen etc. har blitt vaksinert,hunder og katter skal helst ikke ha varmebehandlet kjøtt, om du har tillgang på viltslakt vil jeg ambefale å få litt rått kjøtt derifra å bare gi rent. ikke gi hunder mennskefor ( vaffler, og pannekaket ettersom det er en unødvendig ting hunden har ikke bruk for noe i det og spiser det antageligvis kun for at du gir det.) rester på middagen ettersom dette kan inneholde en del salt, kjøttet er varmebehandlet og de har ingen kroppslige behov for grønnsakene, risen eller frukt, dette blir kunn fullefor og ingen næring vill bli tatt opp i kroppen. kjøttdeig inneholder alt for mye salt ofg burde aldrig gis til hunden. mye av frød frukt kan faktisk væer alvorlig farlig for hunden, samt rosiner, druer, tomater etc. gi hunden nærmest 100% kjøtt gobiter, eller rent rått kjøtt men ta forhondsregler til fugl som høns, og gris helst ikke gi dette i det hele tatt med mindre det er kjøpt som hundefor og er da trygt. Leveren er et filter, ja, men om du spiser resten av dyret kan du også spise leveren om det er tungmetall du er bekymret for. Fjærkre og gris kjøpt som menneskemat er da også trygt for hunder (selv om jeg personlig ikke kjøper industrikylling/svin). Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Oda Skrevet 7. September 2014 Rapporter Share Skrevet 7. September 2014 Strengt tatt ikke så veldig hjemmelaget, men; lungemos som man skjærer i små terninger og tørker i ovnen. Selv kresen-dyret mitt liker nesten det. De andre "dør" for det Funker veldig bra med blodpudding/blodklubb også...Lungemos må prøves. Hvor lenge og på hvor mange grader tørker du lungemosbitene på? Hvilken konsistens skal de få? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.