Evelina Skrevet 21. Juli 2014 Rapporter Share Skrevet 21. Juli 2014 Tokk opp to pølser med VOM hundemat fra fryseren i dag tidlig. Nå nettopp eksploderte den ene VOM pølsa sånn at alt kjøttet hoppet ut og hele pølsa hoppa opp og sprengte. Det har vært veldig varmt ute i dag så kan hende det er grunnen kanskje? Har noen andre opplevd dette? Kan jeg gi pølsene til hundene nå (Tenker på den som ikke eksploderte).? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Perfect Image Skrevet 21. Juli 2014 Rapporter Share Skrevet 21. Juli 2014 Ja det er vanlig i varmen med det trykket som skapes Når jeg tar opp pølsene så skjærer jeg av toppen på den ene og setter den stående i en plastboks og tiner på den måten. Nå i denne varmen tiner jeg i kjøleskapet. 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
ChristinB Skrevet 21. Juli 2014 Rapporter Share Skrevet 21. Juli 2014 Jeg har pleid å tine dem i vasken, og deler opp dem i kilosbiter mens de er halvfryst. Har flere ganger sett at de har krøpet ut av plasten ettersom de har blitt varme, men kunne faktisk ikke forestilt meg at de ble så store at de sprengtes. Jøss! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Benedicte Skrevet 21. Juli 2014 Rapporter Share Skrevet 21. Juli 2014 Det skjedde med kyllingfett på kjøkkenet mitt en gang. Skikkelig moro Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Evelina Skrevet 21. Juli 2014 Forfatter Rapporter Share Skrevet 21. Juli 2014 var merkelig dette ja Men kan jeg gi den andre VOM pølsa til hundene? Eller er det farlig å gi den? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Margrete Skrevet 21. Juli 2014 Rapporter Share Skrevet 21. Juli 2014 var merkelig dette ja Men kan jeg gi den andre VOM pølsa til hundene? Eller er det farlig å gi den? Nope, så lenge den ikke har ligget i varmen i flere dager så er det trygt og godt å gi hunden sprengt vom&hundemat Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
ida Skrevet 21. Juli 2014 Rapporter Share Skrevet 21. Juli 2014 Men atte, det er best å tine kjøtt i kjøleskapet, uansett. Det blir rett og slett fort en bakteriebombe av å tines i romtemperatur 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Siri Skrevet 21. Juli 2014 Rapporter Share Skrevet 21. Juli 2014 sprengt vom&hundemat Jeg har hørt om sprengt fårelår liksom, men sprengt vom&hundemat må være en ny delikatesse . 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Evelina Skrevet 21. Juli 2014 Forfatter Rapporter Share Skrevet 21. Juli 2014 Så nettopp på den andre pølsa også og den var nippen til å eksplodere den og. Var est helt ut og så ut som en luftballong. Kaster begge to jeg og har tatt to nye i kjøleskapet nå til i morra. Håper det ikke blir sprengt da. 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
ToneS Skrevet 21. Juli 2014 Rapporter Share Skrevet 21. Juli 2014 Jeg hadde tatt ut en pølse nr 33 en dag for mange år siden. Og den var selvfølgelig glemt. Dette var sommer og jeg glemte den over natta. Når jeg kom hjem neste dag tok jeg meg en dusj og var ren og pen. Gikk inn på kjøkkenet og der var den. Gigastor. Jeg tok forsiktig på den og var litt forundret. Så fikk jeg den geniale ideen om å poke den med enden av en kniv. Det smalt! Vom overalt, meg, taket, skapene, gulvet osv osv. Det ble en ny dusj, for å si det sånn. Har aldri glemt av en slik pølse siden. Og tiner de nesten alltid i kjøleskapet nå 11 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Belgerpia Skrevet 22. Juli 2014 Rapporter Share Skrevet 22. Juli 2014 Så nettopp på den andre pølsa også og den var nippen til å eksplodere den og. Var est helt ut og så ut som en luftballong. Kaster begge to jeg og har tatt to nye i kjøleskapet nå til i morra. Håper det ikke blir sprengt da. Men hvorfor kasta du dem?? Det er jo bare tull - det er helt vanlig at de pølsene sprenges i varmen - ikke noe krise det, bare å fore bikkjene - i alle fall så lenge de ikke har ligget fremme i flere døgn. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Margrete Skrevet 22. Juli 2014 Rapporter Share Skrevet 22. Juli 2014 Jeg har hørt om sprengt fårelår liksom, men sprengt vom&hundemat må være en ny delikatesse . Helt klart en klasse for seg selv V&H burde tenke penger her altså! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest 2ne Skrevet 23. Juli 2014 Rapporter Share Skrevet 23. Juli 2014 Men hvorfor kasta du dem?? Det er jo bare tull - det er helt vanlig at de pølsene sprenges i varmen - ikke noe krise det, bare å fore bikkjene - i alle fall så lenge de ikke har ligget fremme i flere døgn. Men de sprenges jo av en grunn? En vanlig tint pølse eser ikke ut såpass at plasten ryker, liksom, så når det eksploderer ut av plasten så har det jo vært en gjæring av noe slag der? Det kan da umulig være spesielt sunt, ikke engang for hunder..? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Belgerpia Skrevet 23. Juli 2014 Rapporter Share Skrevet 23. Juli 2014 Men de sprenges jo av en grunn? En vanlig tint pølse eser ikke ut såpass at plasten ryker, liksom, så når det eksploderer ut av plasten så har det jo vært en gjæring av noe slag der? Det kan da umulig være spesielt sunt, ikke engang for hunder..? Det har jo skjedd stadig vekk hjemme hos meg når jeg har tint pølser på benken i sommervarmen, når jeg skal fore ligger pølsa ferdig skrella i boksen - jeg har jo ikke kasta den av den grunn. Så lenge jeg har tatt den opp samme dag så har jeg fora med den jeg. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest 2ne Skrevet 23. Juli 2014 Rapporter Share Skrevet 23. Juli 2014 Det har jo skjedd stadig vekk hjemme hos meg når jeg har tint pølser på benken i sommervarmen, når jeg skal fore ligger pølsa ferdig skrella i boksen - jeg har jo ikke kasta den av den grunn. Så lenge jeg har tatt den opp samme dag så har jeg fora med den jeg. Jeg tiner pølser på kjøkkenbenken jeg og, men de eksploderer ikke av den grunn, heldigvis.. Eneste pølsa jeg har klart å få til å eksplodere, er den som lå i bilen, og selv om Nora var helt sikker på at den var spisbar, så jeg helt sikker på at ingenting som lukter så død og fordervelse bør spises Men, jeg er skeptisk til å fôre med ting som eksploderer ut av plast og sånt jeg altså. Jeg hadde kasta en sånn pølse Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
soelvd Skrevet 23. Juli 2014 Rapporter Share Skrevet 23. Juli 2014 Men atte, det er best å tine kjøtt i kjøleskapet, uansett. Det blir rett og slett fort en bakteriebombe av å tines i romtemperatur Men det tar jo en evighet? I alle fall i vårt kjøleskap.. Edit: Vi har forøvrig også hatt sprengte pølser, men på en av typene vogh. Aner ikke hvorfor. 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Mardina Skrevet 23. Juli 2014 Rapporter Share Skrevet 23. Juli 2014 Men det tar jo en evighet? I alle fall i vårt kjøleskap.. Edit: Vi har forøvrig også hatt sprengte pølser, men på en av typene vogh. Aner ikke hvorfor. Tar en evighet her også, så her tines det på benken. Da er det gjort på et par timer. Mat må jo bikkjen ha og kan ikke vente i evigheter... Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
soelvd Skrevet 23. Juli 2014 Rapporter Share Skrevet 23. Juli 2014 Tar en evighet her også, så her tines det på benken. Da er det gjort på et par timer. Mat må jo bikkjen ha og kan ikke vente i evigheter... Man kan jo alltids ta opp leeenge i forveien. Men det ytterste som tiner blir jo liggende tint i evigheter mens vi venter på at resten kan tines. Da må det være bedre om alt er ting på et par timer har jeg tenkt. Jeg tiner jo forøvrig 20 kg-blokkene i romtemperatur også. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest 2ne Skrevet 23. Juli 2014 Rapporter Share Skrevet 23. Juli 2014 Hvis dere legger pølsene i oppvaskkummen og fyller den med kaldt vann (ja, kaldt), så tiner de 500 grams pølsene på en times tid Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Siri Skrevet 23. Juli 2014 Rapporter Share Skrevet 23. Juli 2014 Jeg har aldri opplevd at noen av pølsene har eksplodert, og jeg tiner på kjøkkenbenken/oppvaskkummen (uten vann), men jeg legger dem jo i kjøleskapet når de er sånn ca halvtint, så får hundene maten sin kald og halvtint når den tid kommer. Fungerer utmerket her i hvert fall. 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Renate A Skrevet 23. Juli 2014 Rapporter Share Skrevet 23. Juli 2014 Jeg har aldri opplevd at noen av pølsene har eksplodert, og jeg tiner på kjøkkenbenken/oppvaskkummen (uten vann), men jeg legger dem jo i kjøleskapet når de er sånn ca halvtint, så får hundene maten sin kald og halvtint når den tid kommer. Fungerer utmerket her i hvert fall. Jeg gjør akkurat det samme som deg, men noen ganger så har jeg glemt dem på benken og de har vært helt tint, har enda ikke opplevd at de har sprukket, og jeg har gitt hun v&h fra og til i maaange år nå. 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Siri Skrevet 23. Juli 2014 Rapporter Share Skrevet 23. Juli 2014 Jeg gjør akkurat det samme som deg, men noen ganger så har jeg glemt dem på benken og de har vært helt tint, har enda ikke opplevd at de har sprukket, og jeg har gitt hun v&h fra og til i maaange år nå. Ja, det har hendt at jeg også har glemt dem litt lenge, men aldri om de har vidt antydning til å sprekke nei 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Mardina Skrevet 23. Juli 2014 Rapporter Share Skrevet 23. Juli 2014 Hvis dere legger pølsene i oppvaskkummen og fyller den med kaldt vann (ja, kaldt), så tiner de 500 grams pølsene på en times tid Det var et godt tips. Hender jeg må ha en pølse til å tine raskt, så da skal jeg prøve det neste gang Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.