Jump to content
Hundesonen.no

Hei, alle sammen:-)


Camal
 Share

Recommended Posts

Jeg er helt ny her, og glad for at jeg nå har fått opprettet en profil:-)

Jeg har allerede lest mange tråder, på søk etter andres synspunkter og råd, hva gjelder hundehold, og har plukket opp mange gode tips.

Jeg er den stolte "eier"'av Max, en Flat Coated Retriever-gutt på nå 9 uker. Vi hentet ham hjem for 1 uke siden, og benytter nå "all" vår tid, på den vakre pjokken;-)

Tidligere har jeg hatt ei tispe, av samme rase, men hun måtte dessverre forlate denne verden før påske, noe som var så vanvittig trist.. Går ikke en dag uten at jeg tenker på den nydelige jenta mi, som brakte så mye glede inn i livet mitt.

Så nå vet dere litt om meg;-)

Ha en fortsatt fin sommer:-)

(Legger ved bilde av både Max og Babe;-)

post-13423-0-99801200-1404663603_thumb.j

post-13423-0-62190100-1404663616.jpg

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Takk for det, begge to:-)

Max er vår, men jeg skrev "eier" slik, ettersom han jo er mer et familiemedlem, enn noe vi eier:-) Ser nå at det lett kunne misforstås;-)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Nei, jeg begrenser ikke pga. vaksinasjon. De hunder vi omgås er generelt både vaksinerte og friske, og det er de mine får hilse på i den perioden fordi jeg vil at de skal ha trygge, fine hundemøter. Tilfeldige andre hunder for de øve på å ikke bry seg med. Smitte i miljø tenker jeg lite på, da vi bor avsides og ikke bruker hundeparker ol. Valpekurs liker jeg vente med en måned eller to, slik at de er gamle nok til å trene gode økter og holde ut et helt kurs  
  • Sosialiseringsvinduet er frem til 12 uker sies det, selv om dette ikke stemmer helt så er det fortsatt veldig viktig å utsette valpen for det hen skal senere også, men i kontrollerte former. Både å fysisk møte andre trygge hunder for å utvikle språk og lære grenser, samt lære at man ikke skal hilse på alle hunder man møter på er viktig. Mange valper vaksineres før levering også, det har hvertfall de jeg har hatt vært selv om praksisen varierer litt. 
  • Vi har brukt Dog Breeding Science i Australia for å teste for ILM (Intestinal lipid malabsorption). Betalte rundt 400 kr og sendte spyttprøve.  De har utviklet en test for kelpier på denne sykdommen. Finnes visst og noen i Tyskland som har tatt utgangspunkt i testen som ble utviklet i Australia eller noe slikt, men vi brukte den i Australia da oppdretter tipset om den.  Fikk e-post om at hvis vi ønsket å teste noe mer så kunne de bruke prøvene til å teste i en kort periode. Ble litt nysgjerrig på fargetesting ettersom jeg håper han har arvet faren sin shaded/ghost tan farge. Men jeg vet ikke hvor mye svaret hadde gitt meg, jeg kan og bare vente å se hva han blir. Foreløpig tydelige antygdninger til at han vil bli shaded/ghost tan 😄
  • Jeg ville nok tenkt over hvorvidt hundene vi omgikkes var vaksinerte og friske, og ikke la valpen hilse på tilfeldige fremmede hunder. Jeg ville definitivt ikke oppsøkt hundeparker, f.eks. Men ellers tenker jeg at det er relativt trygt her i Norge så lenge man tenker seg litt om.
  • Nei. Jeg tenkte ingenting på begrensninger rundt andre hunder før 12 ukers vaksinen. Tilfeldigvis tok vi vaksine samme dag som valpekurset skulle ha første dag hvor valpene var med. Men jeg ville ikke latt det begrense meg heller.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...