Jump to content
Hundesonen.no

Bonzo bilbur til mellomstore/store hunder selges


Recommended Posts

Selger mitt store bilbur pga. det ikke passer i bilen vi nå bruker. Det er ingen skader på det og er i god stand.

Det er blitt brukt til en liten schäfertispe og en liten BC-blanding, og de har god plass i buret.

Buret passer i Ford Mondeo stasjonsvogn og Volvo V50(trooor jeg det var) blant annet. Der skrår inn på sidene, bak og framme.

Ta gjerne kontakt om du er interessert i å prøve buret i bilen/på hundene før kjøp.

Pris 3000, kan evt diskuteres ved hurtig avgjørelse.

Målene på buret:
Bredde nede: 111cm
Bredde oppe: 88cm
Høyde: 69cm
Dybde nede: 101cm
Dybde oppe 58,5cm

59_1493373856.jpg

59_67289984.jpg

Link to comment
Share on other sites

Det er altså todelt? Jeg mistenker det største rommet er alt for lite til en ridgeback?

Ja, det er todelt. Nemi har veldig god plass i den største delen. Det var opprinnelig laget til to rottwilere, så det er ganske romslig. Kan måle den store delen om du har lyst?

Link to comment
Share on other sites

Holder til i Stavanger :)

Den største delen er ca 60cm bred, kanskje etpar cm ekstra. Finner ikke målebånd, da det jeg er midt i flyttinga :)

Men har noe som skal være ca 50 cm, og det var like bredt som den lille delen. Så da er det 61 cm igjen ift. bredden nede. Med mindre det er en gigantisk ridgeback, så tror jeg kanskje det kan passe.

Nei, skal ikke til Bjerke, og jeg har uansett ikke stor nok bil til å kjøre det noen sted, hehe. Fikk stefaren min til å kjøre det hit på pick upen sin, hehe

Link to comment
Share on other sites

Fillern å. Tror det hadde passet bra til oss, men skal ikke til Stavanger med det første. :P

Det passer nok en ridgeback med 60 cm bredde og 100 i dybde :-)

Det er ikke så veldig mye større enn buret vi har nå, som er i knappeste laget. Men litt.

Edit:

Skeptisk til høyden også. Det vi har nå er 72,5 høyt og der sitter han med bøyd hode. Ble for mange usikre momenter her. Vi får greie oss med de vi har en stund til tenker jeg.

Link to comment
Share on other sites

Nå skal de ikke kunne sitte oppreist da de helst skal ligge i det for størst sikkerhet under kjøring.

Simira: synes du skulle tatt en stavangertur, hehe :-)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Han ligger stort sett, men greit at han kan sette seg opp litt og røre på seg også. ;) Vi kjører en del langt. J

Jeg var i Stavanger i fjor sommer, det blir nok en stund til neste gang. Men om kompisen min der skal oppover så hører jeg om du har det enda da isåfall.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det bør du ikke. Gå god for dem. En av eierne der nå er anmeldt av veterinær, for dyremishandling. Etter at en valp på 6 mnd som var på kurs der ble strupt og holdt opp i luften etter kobbelet (Med struphålsbånd) og fikk påført varige skader på luftrør og strupehode.  Fordi den "utagerte" mot andre hunder. Som om valper bjeffer av annen grunn enn usikkerhet.... Veterinæren ble så rystet over skadene at mat-tilsynet ble meldt.    Så styr langt unna er mitt råd. Man risikerer at hunden blir varig skadet på kropp og sinn. 
  • Vill var 12kg ved 17 uker/4mnd, og har endt opp på 19,5kg og rett over 50 cm😅 Roet seg betraktelig etter 5mnd😅
  • Tenkte det passet fint med en liten oppdatering, nå som jeg snuser litt innpå forumet igjen og Sydney har blitt en gæmlis Om tre dager har hun rund dag, og har vokst et ordentlig hvitt skjegg. En god gammel dame har hu altså blitt, men ennå sprek som bare det. Akkurat nå chiller vi etter å ha tatt oss en fin tur på fjellet Lett og deilig regn, og lite folk. Tok ikke med kamera, så blir mobilbilder! Hun ser så kompakt og rar ut her, haha Er igrunn spinkel.
  • 13-åringen min har også bare ett gir, og hun løper alle turer. Hun har i tillegg en del muskelsvinn, bilyd på hjertet og en skranglete skulder, så en frisk 13-åring tenker jeg i hvert fall det er uproblematisk å løpe med. Jeg har fått beskjed fra veterinæren om at jeg bare skal la min styre tempoet som hun vil.
  • Jeg har en eldre hannhund på 13 år, blandingshund, mor er husky. Han er et sportstype, bygd lett og rask. Veier 26-29 kg, varier i vekt, pga han fortsatt blir like surrete når nabotispene har løpetid 🙊 Han har alltid vært med på lange gåturer og sykling/løping/ski. Har redusert litt på turene som han er med på, men har han med på intervall løping, maks 4 km.  Han er usedvanlig sprek og holder koken på tur, dersom han sakker tempoet så følger jeg han. Veterinæren sier han er ekstremt sprek og frisk for alderen. Har minimalt med muskelsvinn og bevegelsesapparatet er som på en unghund. Ellers frisk med god hjerte/lunge helse. Hun mener han bare har godt av løpeturene, men jeg bekymrer meg alltid for at det blir for mye.. Han har aldri vist tegn til at det er for mye, han elsker å løpe, og vi går både før og etter løpingen. Han henter seg like fort inn som alltid etter løpeturene.  Har han aldri med på løpetur i solsteik eller over 20 varmegrader. Da holder vi oss til å gå.    Er det noen som har eldre senior hund som de løper med? Skjønner at jeg bare skal være veldig fornøyd med sprek og frisk gammelmann i hus, men jo eldre han blir, jo mer bekymret blir jeg for at noe skal skje han ❤️ 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...