Jump to content
Hundesonen.no

Ønskes kjøpt: tegning/maling av hunder


Recommended Posts

Det kommer an på hva du skal ha av natur :) Jeg har pasteller her, men har ikke jobbet med dem på noen år. Selve bildet skal ikke være noe problem, for jeg liker å arbeide med mediet, men jeg er ikke kjempebra på å lage alt for mye natur/bakgrunn - det blir litt markering og så mer diffust.

Her er et par eksempler på bilder jeg har laget.

post-13075-0-98539200-1395436089.jpg

Denne er laget 2001

post-13075-0-61874300-1395436096.jpg

Denne er fra omkring 2007

Edit: jeg hadde for meg at du skulle ha pastellbilde. Hva slags medium var det du tenkte på? :) Jeg maler ikke

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Det kommer an på hva du skal ha av natur :) Jeg har pasteller her, men har ikke jobbet med dem på noen år. Selve bildet skal ikke være noe problem, for jeg liker å arbeide med mediet, men jeg er ikke kjempebra på å lage alt for mye natur/bakgrunn - det blir litt markering og så mer diffust.

Her er et par eksempler på bilder jeg har laget.

ElShaklan.jpg

Denne er laget 2001

IMG_4906.JPG

Denne er fra omkring 2007

Edit: jeg hadde for meg at du skulle ha pastellbilde. Hva slags medium var det du tenkte på? :) Jeg maler ikke

Hvor mye tar du for et bilde?

Har så lyst på et bilde av Chicka og kanskje et av kattene til mammaen min etterhvert :)

Kan gjerne sende meg PM her eller på facebook :)

Link to post
Share on other sites
 • 1 month later...

Hei

Fant det ikke igjen, men mener å huske at det er flere flinke som maler/tegner her inne

Noen som er intr i et oppdrag?

Ønsker et landskapsbilde med hundene i str 50x70

Heisann, Monica :)

Ser det er mange flinke tegnere her :thumbs:

Har du fått noen til å tegne for deg? Jeg har ledig tid for oppdrag i juni. Tegner realistiske gråblyanttegninger. Legger ved et rykende ferskt eksempel; Konfirmasjonsgave gitt i dag.

Maks størrelse jeg tegner er A2 (420 × 594).

A2: 1600,-

A3 = 1200,-

A4: 800,-

Du kan se flere tegninger på FB-siden min om du vil: https://www.facebook.com/Tegnekroken

Har også en "hjemmeside": http://tegnekroken-itaf.blogspot.no

Mvh, Irén

post-13189-0-19874900-1399205188_thumb.j

Link to post
Share on other sites
 • 9 years later...

Hei, ser at innlegget er noen år gamle, men har et godt tips her:)
Jeg har en 6 år gammel schafer som jeg har fått både malt 3 ganger, da de to første maleriene ikke ga noe liv i bildet.
Det siste maleriet er malt i akryl og jeg fikk opplysninger om at det var benyttet Neptun akrylmaling https://www.kunstnerutstyr.no/akrylmaling.html noe som ga mye mer liv i bildet, spessielt øynene.

Dessverre har hun som malte bildet gått bort, men på sidene til kunstnerutstyr.no har de et nettgalleri som viser b.l.a. malerier av Wenche Ardraa som jeg vet er veldig flink på dyremotiver https://www.kunstnerutstyr.no/Malerier Wenche Ardraa.html

Maleri,%20%20Wenche%20Ardraa%2038.jpg

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Både polarhund og fuglehund passer nok ypperlig ja.Jeg har min 3 fuglehund nå og jakter ikke. Vi er veldig aktive på mosjons fronten hele året og veldig herlig med så sprek hund☺️Hun jeg har nå er ikke noe krevende sånn egentlig hun har ikke noe forhold til ordet ute/gå tur har fra vært valp hatt ekstremt høy dørstokkmil og må,nærmest løftes ute😆 Bor i liten leilighet uten hage,sentralt med med stor vinduskarm hun ligger i hele tiden titter på livet i gata. Klart,har hun ikke fått så mye mosjon sim hun gjør har hun muligens vært mere krevende da.    Alle mine 3 har vært/ er fryktelig rolig inne,kan bli med bort på besøk/ute i alle miljø og slå seg helt til ro av seg selv (burfritt hundehold(kjører ikke bil) Ukentlig blir vi stoppet av fremmede som lurer på om det virkelig er en fuglehund siden er så rolig. Da sier jeg at hun er ikke så rolig som det her alltid vi gå turer med magebelte og trekksele sydd på mål. Særlig i skogen under båndtvangen er det «fluer» i hodet pga alt dyrelivet hun lukter så det løser vi med sykkle fin mosjon og lettere for meg enn gå med hun i bånd.    Er mye løs i skogen fra 2 oktober-april da. Lykke til med rasevalget!     
  • Med tanke på hva problemstillingen i artikkelen (den faktiske vitenskapelige artikkelen, ikke den publisert på forskning.no) er så er vel et litteraturstudie absolutt passende. Jeg synes de har gjort en godt balansert vurdering uten å ha lest mer enn noen få abstracts fra noen av de mest siterte kildene.  Hva synes du skulle stått i konklusjonen? Jeg synes det er en ok+ konklusjon ut i fra de funnene de gjorde og ikke minst type studie. De svarer på problemstillingen og beskriver også begrensningene for studiet i artikkelen godt.  Når det gjelder Forskning.no sin artikkel så ser jeg heller ikke noe direkte feil der. Det er en populærvitenskaplig artikkel som har fokus på det "viktigste"/mest relevante som kommer frem, og det er ikke veldig lett å presenter forskning på den måten uten å måtte ta ut viktige detaljer (snakker av erfaring) fordi det skal kunne leses og forstås av almenheten.
  • Som hovedregel slettes ikke tråder eller innlegg som er deler av diskusjoner, med mindre det bryter med retningslinjene. Hvis det bryter med retningslinjene kan du bruke rapporteringsfunksjonen i høyre hjørne av innlegget, så vil en moderator se på det.
  • Forklar situasjonen slik du har gjort her og satt opp en spleis, be om pengedonasjoner. Jeg er vanligvis veldig imot dette fordi jeg tenker man burde ha tenkt igjennom utgifter før anskaffelse av hund, men her kan jeg ikke si annet enn at du har gjort alt RIKTIG.  Jeg er sikker på at du vil få hjelp om du forklarer det slik som her. 
  • Flexibånd er supert. Er glad for at trådstarter utfordret fordommene flexibånd har.  (Og ordet "kjerringjojo" er så morsomt at det kommer jeg nok til å ta med meg videre) Den eneste bruken av flexibånd som jeg ser litt skjevt på er når folk ikke følger med på hunden. Jeg ville heller aldri brukt fleksibånd på en hund over 10kg, flexibånd er ofte lange og hunden kan ofte komme opp i stor fart før man rekker å stoppe båndet, og da er rykket ganske så smertefullt!   
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...