Jump to content
Hundesonen.no

Tilsetning av glyserol til hund.


Guest Yellow
 Share

Recommended Posts

Noen som vet om dette er helt trygt å gi litt av, hver dag over tid?

Kjøpt meg noen omega-3-kapsler som inneholder dette, beregnet til mennesker.

@tulip?

Kan du ikke heller kjøpe omega-3 beregnet på dyr?

Link to comment
Share on other sites

Guest Yellow

@Siri Hvorfor jeg skal gi omega-3?

@Nemi Dr. Baddakys kapsler koster over 200 kr for 100 kapsler, Biopharma Naturlig omega-3 som jeg kjøpte har 180 kapsler til 79. Dessuten er sistnevnte produsert i Norge. Klarte ikke å finne ut om DB sin inneholdt glyserol.

@tulip Tusen takk!

Link to comment
Share on other sites

Fordi det er mye billigere!! Har selv brukt "menneske" omega3 til hund, innholdet er det samme, bare ikke et svindyrt nisjeprodukt.

Men sjekk at produktet ikke inneholder vitamin A og D, ettersom det kan bli for høye doser.

Link to comment
Share on other sites

Guest Yellow

Fordi det er mye billigere! Har selv brukt "menneske" omega3 til hund, innholdet er det samme, bare ikke et svindyrt nisjeprodukt.

Men sjekk at produktet ikke inneholder vitamin A og D, ettersom det kan bli for høye doser.

Den inneholder bare E, noe f.eks Baddakys sin jo og inneholder.

Red: Samt Obersten, DogNikita og Dogvitality.

Link to comment
Share on other sites

Guest Snusmumrikk

Da leste jeg feil, sorry. Men hvorfor vil du ikke bruke olje i ren form? Enkelt og greit - og mye billigere liksom. :P

Det er ikke alle hunder som vil ha i seg olje. Og olje har ikke akkurat en nøytral smak du kan sjule i maten.

Link to comment
Share on other sites

Det er ikke alle hunder som vil ha i seg olje. Og olje har ikke akkurat en nøytral smak du kan sjule i maten.

Vi bruker Dr. Baddaky's fiskeolje i maten til Ozu hver dag, og han støvsuger skåla likevel.

Link to comment
Share on other sites

Guest Belgerpia

Vær oppmerksom på at ETTHVERT kosttilskudd kan inneholde stoffer som kommer inn under dopingreglementet. Og OFTE inneholder "naturpreparater" også ting som IKKE står på varedeklarasjonen. De kan være produsert på ett sted som også produserer andre type piller og rester kan finnes. Blir det under konkurranse tatt dopingkontroll og det slår ut så hjelper det ikke at man sier man bare har gitt kost-tilskudd.

Med mindre tilskuddet er testet at det inneholder det det står at det skal inneholde så bør man styre unna. Produkter som er testet og garantert inneholder det varedeklarasjonen sier det inneholder er merket med noe som heter "informed sport" - alt annet kan inneholde hva som helst.

Vel - møllers tran er neppe noe annet enn møllers tran, men en del andre "supermidler" kan det være greit å styre unna.

Link to comment
Share on other sites

Guest Yellow

Da leste jeg feil, sorry. Men hvorfor vil du ikke bruke olje i ren form? Enkelt og greit - og mye billigere liksom. :P

Rett og slett fordi at jeg har en nesten hvit bartehund, pluss at jeg råfôrer PM slik at det ble mer vrient å ha noe å blande oljen i. :)

Link to comment
Share on other sites

Vi bruker Dr. Baddaky's fiskeolje i maten til Ozu hver dag, og han støvsuger skåla likevel.

Sånn funker det ikke her :P Leo får også den olja, men fra måleskje, helles den over maten nekter han å spise maten sin :P prøvde en olje far et annet merke, den nektet han å spise helt :P

Link to comment
Share on other sites

Her går det også i kapsler.
Chicka spiser mat med ren olje, men jeg syntes det er mindre gris og rett og slett enklere med kapsler :)

Hun er pensjonist og skal ikke gå konkurranser så jeg slipper å tenke på dopingreglementet.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Personlig mener jeg det generelt ikke er innafor å velge valp etter farge, men har man preferanser grunnet noe praktisk (alternativt helserelatert) så tenker jeg det er en bedre grunn enn bare en kosmetisk preferanse. Men ser du på foreldrene/linjene så er det kanskje begrenset hvilke farger som kan komme også. 
  • Jeg har SUV med fem seter. La ned baksetene og har stort bur bak forsetene (svært godt stroppet fast) med utgang på sidene. Liker god å ha bur der med tanke på luftsirkulasjon, i tillegg har jeg da hele bagasjerommet fritt til ting og tang 😊  Kommer til å kjøpe stor varebil når hund nr 2 og 3 kommer i hus om noen år, men elsker å kjøre robust bil med god komfort som i tillegg ikke tar all verdens med plass, og ved å legge ned setene fremfor å kjøpe en SUV med to seter ble valgmulighetene mye større.
  • Nå har jeg hatt min Caddy i noen uker og jeg kan absolutt si at den ikke sluker drivstoff. Har kjørt endel småturer og ett par lengre, virker veldig bra enn så lenge😊
  • Uenig med mye av det Quest skriver over her. Valper SKAL sove mye og om de ikke får nokk søvn går det fort over i destruktiv atferd. Å bruke et inngjerdet område er helt topp for de hundene som trives med det og nødvendig for mange. Å behandle en hund som en baby kan være mye mer negativt enn man tror, og dette kommer fra ei som elsker hundene sine helt ekstremt!  Nå har det jo gått litt tid siden du skreiv innlegget og håper dere har god fremgang, men her er litt tips hvis du fortsatt trenger noen😊 Jeg fikk meg en valp på 8 uker i mai og startet med hjemme aleine treningen to dager etter hun kom hjem, når hun da var komfortabel i leiligheten, med meg og min andre hund. Når jeg måtte tilbake på jobb 4 uker seinere kunne hun være hjemme aleine en hel arbeidsdag uten noe uro eller uhell. Selvfølgelig er alle hunder ulike, men med rett trening og struktur får man det fint til mens de er små. Først må du finne et område valpen kan føle seg trygg i. Min har et stort gitterbur som er stripset fast i en barnegrind, slik at hun selv kan velge hvor hun vil sove og har litt ekstra plass. Her er hun for å både unngå uønsket atferd i leiligheten og for å skjerme den voksne, og vi blir nokk å bruke den en god stund fremover. Inni her har hun en seng, skål med vann og et par trygge tyggeleker. Så må du gjøre området trygt og koselig, jeg gjorde dette ved å gi alt av måltider og tygg inne i området, i tillegg til å flytte valpen inn i grinda når hun var trøtt. Når hun våknet tok jeg henne ut før hun rakk å syte om at hun ville ut på do. Du må starte i det små, ha valpen inne i området i korte perioder når den er trøtt og sakte øk tiden og hvor du er/ikke er. Jeg har et kamera som jeg følger med på henne igjennom. Parallelt bør du ikke la valpen følge etter deg overalt og min sover også i bur om natten. De første gangene jeg forlot huset (med den andre hunden) peip og hoppet hun i ca 10 minutter før hun la seg til å sove i 1 time, litt uro er helt normalt i starten. Her må du bare lese din hund og følge med om den faktisk blir stresset og helt fra seg, eller bare syter fordi den vil være med deg. De skal sove mye i løpet av en dag, så utnytt den tiden på å trene på 😊 
  • Jeg var i akkurat samme sitasjon som dere med ganske så lik bakgrunn og ønsker for et par år siden, bare at jeg var aleine om det. Så fikk høre akkurat det samme😂 Fikk meg valp siste året på masteren og det var det beste valget! Vi fikk begge gode rutiner, valpen måtte trene på å sove i grinda si mens jeg skreiv, så tok vi felles lufte- og treningspauser ved behov. Jeg fikk nylig valp nr. 2 og må si at det var mer avslappende å få valp som student enn når man er i fult arbeid og ikke kan ha valpen med på jobb. Det går helt fint det også med målretta trening, men det er hakket mer stressende og krever mer planlegging. Ikke la det at dere er studenter stoppe dere, høres ut som dere vet hva dere går til og har tenkt godt gjennom dette. Så jeg ville gått for det om den perfekte valpen dukket opp.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...