Jump to content
Hundesonen.no

Noen i Bergen som vil være med å trene spor?


SuperDachs
 Share

Recommended Posts

Hei hei! skal melde vovven på sporprøve og vi trenger mer trening, eller JEG trenger mer trening på å lese hunden og lurer derfor på om det er noen som vil hjelpe meg å legge et spor.
sist gikk vi et 3-4 timer gammelt spor i et forferdelig terreng, usikker på hvor langt det var men tok ca 10-20 min å gå det.
Hunden er litt skeptisk til fremmede så det er god trening for henne at det går en fremmed person med oss når vi går sporet også.

Hadde vært veldig fint om noen ville hjelpe oss :)

Link to comment
Share on other sites

Eg trur eg vil. Dvs, eg vil veldig, men eg sitter liksom litt fast i sofaen.

Har eit lite blodsporkurs og eit lite "vanlig" sporkurs bak oss, har ikkje så mykje trening, så kan sikkert ikkje bidra med så mykje anna enn fysisk tilstedeværelse. :ahappy:

Link to comment
Share on other sites

Jeg vil være med! Det kjedeligste i verden er å legge ut spor (hunden får jo ikke være med), så jeg kunne gjerne tenke meg at vi legger ut spor til hverandre. Jeg kan feks tilby spor på Damsgårdsfjellet :) Hørte om noen som brukte buljongvann for å spore på, det er lettere tilgjengelig enn blod. Så kan premien være noe godis, blir kanskje vanskelig å få tak i skank eller favorittleke?

Link to comment
Share on other sites

Ja, planen var jo å legge spor for hverandre :)

Jeg kan høre med morfar om han har noen skanker i fryseren sin.
Vi hadde tre, men mamma klarte å glemme å legge dem i fryseren når vi flyttet så dem ble ødelagt, det stinket! så nå har vi bare en :/

Link to comment
Share on other sites

Eg har flere skanker og 6-7 liter blod i fryseren. De fleste skankene er store nok til å kunne deles opp også :) Finne en dag som passer kanskje? Helst helg for min del.

Det høres jo helt supert ut!

Jeg er opptatt neste helg, mulig jeg må passe hundene til besteforeldrene mine på Askøy helgen etter der igjen, skal høre med henne når det var

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ja, gjerne! Er det blodspor dere går også? Jeg er mest interessert i NBF skogsspor, men det hadde vært moro å prøve blodspor en gang.

Silje fokuserer mest på markspor nå, jeg går skogsspor med Edgar :) Vi kan gå blodspor en gang om du har lyst til det :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Eg tykkjer sånn generelt at det er litt eksluderande å komme inn i ein tråd der TS søker folk som vil gå spor, og kun invitere med ein av dei aktive i tråden altså. :P Eg skjønar at folk kjenner kvarandre utanom forum og slikt, men eg ville nok ha tatt akkurat den biten på pm. ;)

Ellers, for alle i tråden og andre :P, så tar eg gjerne ein dag med litt organisert (og mindre organisert) sporgåing framover. Eg kan ofte på dagtid denne månaden, og sannsynligvis heile komande helg. :)

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Som Lisa så kunne eg og tenkt meg å prøve dette, men er heilt blank! Einaste vi har søkt opp så langt er godbita inne og ute. Men merka i vinter (når man lett kunne sjå fotspor i snøen) at Theo av og til fulgte et og samme menneskespor ganske lenge. Trur han hadde likt å gå spor :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...