Jump to content
Hundesonen.no

Mobilabonnement fastpris?


Teserere
 Share

Recommended Posts

Guest bikkje1

Djuice Nonstop M, du får dekningen til Telenor, og Fri bruk av ringeminutter, sms og mms til vanlige fasttlf og mobiler i Norge + 1 GB data, til 199,-. :)

Signerer denne! I tillegg koster det "bare" 99 kr hvis du trenger 1 GB ekstra av og til. :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har OneCall og har vært fornøyd med dem i mange år. Med mitt forbruk har heller ingen andre slått dem på pris. 150 av alt, dobles for 49,50 om man trenger det. De har en 199,- for "alt" også, ala DJuice sin.

Det jeg gjør med jevne mellomrom er å sjekke spesifikasjonene med jevne mellomrom, og regner ut snittfobruk på 3 mnd og sjekker mot telepriser.no

Link to comment
Share on other sites

Signerer denne! I tillegg koster det "bare" 99 kr hvis du trenger 1 GB ekstra av og til. :)

Men hvis du trenger det ofte, så er det rimeligere å gå over til nonstop L, da får man 5 GB for 299,-.

Jeg har L, fordi jeg har datatvilling i nettbrettet, så jeg kan surfe på nettbrettet når jeg ikke er hjemme, og da bruker jeg av den inkluderte datamengden i mobilabonnementet. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Kåre Lise

Talkmore får du dekningen til telenor OG kundeservice. Hatt de en stund nå og det har vært helt upåklagelig. :D

Så nylig en pristest, tror det var 6 selskaper som delte 1. plassen med fastpris 199,-

Det betyr jo bare at man kan se på andre ting enn pris, som f.eks dekning og kundeservice. :)

Nettbruk selvfølgelig,

Link to comment
Share on other sites

Jeg har Onecall til 199, fri sms, ring og mms og 1 GB data. Jeg er kjempefornøyd. Mobilen er på 3G døgnet rundt, og er aldri i nærheten av å bruke opp datamengden. Men hvis du ringer spesialnumre osv, så kommer dette i tillegg. Men den høyeste regningen jeg har fått var på 250 kr, og da hadde jeg vært i London en helg :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Du og du så flott han er😍😍
  • Tusen takk! Dette var veldig oppklarende!😊😊
  • Det finnes en sensitiv-utgave av Hill's i/d, kanskje hunden din tåler den? Litt avhengig av hva hun er allergisk mot.
  • Prøver å ignorere det faktumet at det kommer en pubertet... Ikke bare én, men to, faktisk. Tjohei! I mens koser jeg med med Ild (7mnd) som har begynt treningen sin som gjeterhund, hun har tent til og viser at hun er litt unghund allerede. Også denne lille spiren da, Pod (3mnd), det skal bli spennende å se om det blir noe av han også. Link til video
  • De fleste gjeterhunder har en lavsesong mellom innsett på høsten og lamming/beiteslipp på våren, det er helt normalt. Så det ser jeg ingen utfordring med, om man har andre aktiviteter hunden kan bedrive i tillegg Bare vær klar over at det å trene en gjeterhund tar mye tid og innsats, især om man ikke har gjort det før. Man må også forvente at det for din søster ikke bare er å overta hunden, også hun må trene og bli kjent med den. Det sagt, så må det da være en midt-i-blinken løsning, om hun ikke kan ha hund selv og dere likevel vurderer rasen. Som tips er å ta kontakt med lokale gjeterhundlag for bistand, og for all del kjøp valp etter foreldre hvor BEGGE er godkjente gjeterhunder, ikke bare annonsert som 'den gjeter'. Mine har lavsesong på vinteren, selv om vi prøver å ha tilgjengelig trening, så er det lite arbeid for dem og ikke alltid vær og føre spiller på lag. Vi driver da med litt annen trening sporadisk, og passer på å holde kroppene deres fysisk i gang med trekk og tur. Vi gleder oss alltid til våren! I høysesong både jobber og konkurrerer dem aktivt, da har vi lite tid og overskudd (for min del) til annen trening. Det sagt, så er en velbalansert border collie fullt i stand til lengre perioder med ro og lite aktivitet, man burde bare ikke ha det som utgangspunkt når man går til anskaffelse av rasen. Veit ikke om det var svar på spørsmålene dere skulle ha, men!
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...