Jump to content
Hundesonen.no

Den ultimate klippemaskin til mitt bruk


Recommended Posts

Jeg vet det finnes flere tråder om klippemaskiner, men nå vil jeg at dere skal gi svar som er tilpasset mitt behov. :aww:

Jeg har, for dere som ikke vet det, en wheaten og en beardis. Beardisen Symra skal vel sannsynligvis holdes nedklipt, i alle fall en stund til. Wheatenterrieren Pippin holdes også relativt kortklipt, og skal uansett være temmelig kortklipt noen steder.

Jeg vil ha en solid klippemaskin som ikke går varm så fort, den skal være trådløs (oppladbar) og den må kunne brukes med skjær som lar pelsen være så lang som mulig.

Hvilken maskin og hvilket ekstrautstyr anbefales?

Link to comment
Share on other sites

Åh, blir så forvirret. Kikket altså på to av selene til Non Stop. Mange forteller meg at Nansen nomeselen er god nok, men de reklamerer selv for at den er til bruk ved rolig tempo/trav og ved lavt trekkpunkt. Vi skal bruke den til kickbike i ganske høyt tempo.

Link to comment
Share on other sites

Åh, blir så forvirret. Kikket altså på to av selene til Non Stop. Mange forteller meg at Nansen nomeselen er god nok, men de reklamerer selv for at den er til bruk ved rolig tempo/trav og ved lavt trekkpunkt. Vi skal bruke den til kickbike i ganske høyt tempo.

Feil tråd, vil jeg tro :lol:

Link to comment
Share on other sites

*Surleppe*

Neida. Men er det noen som har testa Oster Model A6 Comfort? Dyr, men det påstås at den ikke går varm og er behagelig å bruke.

Jeg kan ikke klippemaskiner, jeg har oster etellerannet, svart sak med laaaang ledning. Syns ikke den går varm spesielt fort, men jeg har bare klippet snuser med den da, ikke ordentlig pelshund. Var aldri noe problem å klippe hele kahlo med den uten pause pga varmgang. Men den svarer jo ikke til kravene dine da.

Link to comment
Share on other sites

Tror ikke du finner en god oppladbar barbermaskin som kan ta så store hunder som dine, men du kan jo spørre på facebook, på HundiHuset, der er det mye pelsfolk og han som driver butikken har vel amerikansk cocker eller noe sånt sjøl :)

Av det jeg har hørt av disse puddelfolka så blir Andis varm på skjæret, mens Oster blir varm på maskina, så ideelt sett burde man vel hatt en av hver (evt flere skjær til andisen :P ). Vi har en Andis til puddærn, den er fin å bruke den, selv om den som nevnt blir varm i skjæret. Andis kan bruke Oster-skjær, og man får standard-kammer som passer til begge.

Andre maskiner kan jeg ikke noe større om :)

Link to comment
Share on other sites

Seriøst. Kjøp en maskin med ledning, men der selve motoren sitter montert på veggen. Det er utrolig mye kraft i slike og de blir ikke varme. Oppdretteren min har sånn i hundesalongen sin. De selger dem hos hund-1, og de er verdt investeringa. Oppladbar maskin vil aldri gi skikkelig bra ytelse.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Vi har måttet deale med en hel del mageproblemer oppigjennom. Er vel ca. en måned siden siste episode med diaré og litt nedsatt allmenntilstand, og løsningen ble Hills tørrfôr (og kun det; ingen godbiter eller annen mat) i tre uker, samt probiotika og kulltabletter. Kanskje det kan være lurt å ha et slikt "regime" i en periode med veiledning fra vet?
  • Her anbefalte også veterinæren Hill's i/d, helst boksmat men den er så dyr så jeg gikk for tørrfor. Min ble fin i magen etter to dager på i/d, i tillegg til Zoolac og Canikur. Går du for tørrfor er det viktig å bløte det opp først.
  • Høres ut som dere har det meste på stell! Kjør på tenker jeg 😁
  • Hill’s ID boksemat har vært redningen de gangene jeg har hatt erfaring med skikkelig mage-/tarminfeksjon hos hund, ikke vet jeg hvorfor denne maten er så effektiv sammenlignet med vanlig skånekost, men det er det. Burde brukes etpar dager lenger enn man tror er nødvendig, og gjerne også DiaTab eller medisinsk kull som tilskudd.
  • Vil gjerne høre deres erfaringer om hund og diare, om hvor langvarig en mage-/tarminfeksjon kan være:  Tispen min er snart 9 år gammel. For halvannen uke siden fikk hun løs mage/diare. Etter noen dager ga jeg henne probiotika, uten at det så ut til å hjelpe.  Tok kontakt med veterinærklinikken, der klinikksekretæren mente at det ikke var noen grunn til konsultasjon så lenge hun var pigg og hadde matlyst. Hun foreslo å bruke Webiotic.  Tispen fikk Webiotic i tre dager, og avføringen ble normal. Nå, tre dager etter avsluttet kur, har diareproblemet kommet tilbake (oppe to ganger i natt...). Jeg har gitt henne probiotika. Det er nå helg, og problemet er jo ikke akkurat akutt. Men har tenkt å ta kontakt med veterinæren igjen på mandag.  Jeg vet jo ikke om klinikken vil mene om tispen "kvalifiserer" til konsultasjon, siden dette ikke ser ut til å gi seg. Bør jeg insistere? I bakhodet lurer jo tanken på tarmkreft. Men altså, hunden virker pigg og spiser. Hadde blod i avføringen tidlig i sykdomsperioden, men ikke nå.  Noen som har noen erfaringer å komme med?  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...