Jump to content
Hundesonen.no

Hunder som blir grå i snuten


Guest
 Share

Recommended Posts

Kan hunder som har grå/hvite hår på snuten bli svart igjen? Jeg har en svart labrador som har vært grå på snuten i ca 1 år (ikke mye, men noe). Etter denne vinterens røyt er hun helt svart på snuten igjen, merkelig?! :lol: Blir hun yngre? :lol: (6 år snart)

Link to comment
Share on other sites

Det var litt snodig ja! Frøkena her startet bli grå når var 4 år, er 7.5 nå blir jo bare værre og værre jo stakkars! Mora hennes var også tidlig grå. Vises jo så godt på svart hund også. Forrige hunden min som var Engelsk Setter ble ikke noe grå, ble 12.5 år men,helt andre farger også da.

Link to comment
Share on other sites

Portugiseren (11år) var ganske grå generelt (opprinnelig sort), men etter nedbarbering vokste pelsen seg ganske sort igjen. Den ble etterhvert gråaktig, men ikke like gæli som før klippen. Etter neste klipp ble han helt sort de første centimeterne, så litt mørkere gråskjær. Han har nå veldig fin sortfarge med litt gråskjær, på langt nær så grå som for to år siden :)

Link to comment
Share on other sites

Har noen av dere bilde av deres hund med grå nese? Ser det liksom ikke for meg.. har en blandingshund på 13,5 år - og han har enda kullsort nese :P Og tolleren min, ja hun blir nok foralltid å ha sin rosa nese <3

Det er hårene som er grå:) ikke selve nesa:)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Vi har måttet deale med en hel del mageproblemer oppigjennom. Er vel ca. en måned siden siste episode med diaré og litt nedsatt allmenntilstand, og løsningen ble Hills tørrfôr (og kun det; ingen godbiter eller annen mat) i tre uker, samt probiotika og kulltabletter. Kanskje det kan være lurt å ha et slikt "regime" i en periode med veiledning fra vet?
  • Her anbefalte også veterinæren Hill's i/d, helst boksmat men den er så dyr så jeg gikk for tørrfor. Min ble fin i magen etter to dager på i/d, i tillegg til Zoolac og Canikur. Går du for tørrfor er det viktig å bløte det opp først.
  • Høres ut som dere har det meste på stell! Kjør på tenker jeg 😁
  • Hill’s ID boksemat har vært redningen de gangene jeg har hatt erfaring med skikkelig mage-/tarminfeksjon hos hund, ikke vet jeg hvorfor denne maten er så effektiv sammenlignet med vanlig skånekost, men det er det. Burde brukes etpar dager lenger enn man tror er nødvendig, og gjerne også DiaTab eller medisinsk kull som tilskudd.
  • Vil gjerne høre deres erfaringer om hund og diare, om hvor langvarig en mage-/tarminfeksjon kan være:  Tispen min er snart 9 år gammel. For halvannen uke siden fikk hun løs mage/diare. Etter noen dager ga jeg henne probiotika, uten at det så ut til å hjelpe.  Tok kontakt med veterinærklinikken, der klinikksekretæren mente at det ikke var noen grunn til konsultasjon så lenge hun var pigg og hadde matlyst. Hun foreslo å bruke Webiotic.  Tispen fikk Webiotic i tre dager, og avføringen ble normal. Nå, tre dager etter avsluttet kur, har diareproblemet kommet tilbake (oppe to ganger i natt...). Jeg har gitt henne probiotika. Det er nå helg, og problemet er jo ikke akkurat akutt. Men har tenkt å ta kontakt med veterinæren igjen på mandag.  Jeg vet jo ikke om klinikken vil mene om tispen "kvalifiserer" til konsultasjon, siden dette ikke ser ut til å gi seg. Bør jeg insistere? I bakhodet lurer jo tanken på tarmkreft. Men altså, hunden virker pigg og spiser. Hadde blod i avføringen tidlig i sykdomsperioden, men ikke nå.  Noen som har noen erfaringer å komme med?  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...