Gå til innhold
Hundesonen.no

Alternativer til V&H?


Guest Klematis
 Share

Recommended Posts

Guest Klematis

Vær så snill å ikke ha det så innpakket når det tiner/er tint. Anarobe bakterier trives uten frisk luft og det er de som starter råtningsprossessen i maten. Mulig du har ekstra mye lukt pga det? Når kjøttet ligger åpent vil det tørke ytterst, og dermed blir det verken lukt eller bakterievekst.

Hvordan ville du oppbevart det i kjøleskapet? Både under tining, og ellers?

Mulig du har et poeng, jeg tok nettopp plasten av en ny halvfrossen pølse, og den lukter mye mindre enn vanlig.

Er det greit å gi han maten rett fra fryseren, eller er ikke det så lurt?

Nå står den til tining på en tallerken uten noe over, i kjøleskapet...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kjøper gjerne 5 kg pøler og størrselsemessig blir det nesten det samme ;)

Halvtiner pølsen, legger den i porsjoner for 2 dager enten i pose eller bokser.

Når den er halvtint så lukter det ikke, og erfaringen min er at det går ikke utover kvaliteten på föret.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan ville du oppbevart det i kjøleskapet? Både under tining, og ellers?

Mulig du har et poeng, jeg tok nettopp plasten av en ny halvfrossen pølse, og den lukter mye mindre enn vanlig.

Er det greit å gi han maten rett fra fryseren, eller er ikke det så lurt?

Nå står den til tining på en tallerken uten noe over, i kjøleskapet...

Jeg har alltid hatt hele pølsa pakket inn i en brødpose i kjøleskapet.

Mener du at den burde ligge rett i kjøleskapet uten plast? I en åpen boks feks?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

Jeg har alltid hatt hele pølsa pakket inn i en brødpose i kjøleskapet.

Mener du at den burde ligge rett i kjøleskapet uten plast? I en åpen boks feks?

Jeg vet ikke, det er det jeg lurer på, siden tulip skrev som hun gjorde:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vær så snill å ikke ha det så innpakket når det tiner/er tint. Anarobe bakterier trives uten frisk luft og det er de som starter råtningsprossessen i maten. Mulig du har ekstra mye lukt pga det? Når kjøttet ligger åpent vil det tørke ytterst, og dermed blir det verken lukt eller bakterievekst.

Dette visste jeg ikke. Jeg har to kg i en boks i fryseren, det vil da altså være fornuftig å bare ta av lokket og la det tine åpent?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette visste jeg ikke. Jeg har to kg i en boks i fryseren, det vil da altså være fornuftig å bare ta av lokket og la det tine åpent?

Sånn oppbevarer jeg også maten, i en isboks med lokk :)

Maten er oppi der toppen 3dager og har aldri hatt noe problemer med det.

Det jeg har problemer med er å ikke ha lokket på, det sitter i meg at maten skal oppbevares med lokk oppå ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg oppbevarer i plastboks med lokk. Det er uaktuelt å ha hundematen åpent i kjøleskapet. Tiner det på benken til det er såpass mykt at pølsen kan "knekkes" i to, og da får plass i boksen. Står i kjøleskapet 4 dager.

Forer med nr 33. da jeg hater fiskelukten til nr 25. Gir da fiskeolje (eller annen animalsk olje) til hundene utenom. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nature's menu er rått, mn ikke fullfôr. Kommer i biter som er lett å porsjonere ut. Det koster dobbelt så mye som V&H, men om hunden er 3kg så har du vel ikke de store utgiftene uansett. Vi bruker det som tillegg/avveksling til hunden som ikke liker V&H.

http://www.dyresjappa.no/products/natures-menufrossent-hundefr

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

Det må være fullfòr..

Han spiser V&H for 60 kroner måneden, og uansett hva annet han måtte få så spiser han meg ikke akkurat ut av huset nei:)

Har sendt mail til begge dyrebutikkene i byen, og spurt om de har Bozita til hund. I såfall skal jeg kjøpe en liten kartong, og se om junior vil ha.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det må være fullfòr..

Han spiser V&H for 60 kroner måneden, og uansett hva annet han måtte få så spiser han meg ikke akkurat ut av huset nei:)

Har sendt mail til begge dyrebutikkene i byen, og spurt om de har Bozita til hund. I såfall skal jeg kjøpe en liten kartong, og se om junior vil ha.

Tror faktisk de pakkene fra Nature's menu Dyresjappa har er fullfôr, når jeg leser nærmere. De vi brukte i England var kun kjøtt, ikke tilsatt grønnsaker (så det gjorde vi selv).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

Ja, det så kjekt ut for små hunder. De har Bozita til hund også ser jeg.

Ville jo vært ekstra greit om jeg fikk tak i det i dyrebutikken, men det går jo greit å bestille også.

Sendte de en mail, vet ikke om de leverer utenfor Oslo.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det så kjekt ut for små hunder. De har Bozita til hund også ser jeg.

Ville jo vært ekstra greit om jeg fikk tak i det i dyrebutikken, men det går jo greit å bestille også.

Sendte de en mail, vet ikke om de leverer utenfor Oslo.

De leverer i Oslo og Bærum. Du kan jo evt høre hos leverandør om det finnes forhandler nærmere deg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Snusmumrikk

Kjøp deg en øks, del pølsa i måltids størrelser, frys ned. Ta opp dagen før. Da slipper du lukta :)

Det ville jeg også gjort. Ikke nødvendigvis måltidsstørrelser, men sånn at jeg kunne tatt opp for bare et par dager av gangen.

Ellers lukter det mindre om det oppbevares i en boks uten lokk i kjøleskapet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi kjøper de minste pølsene til V&H til min papillon. Da deler jeg opp i porsjonsstørrelser, pakker inn i alufolie og plastpose, fryser det, tar opp en om morgenen som ligger i kjøleskapet og tiner til hun skal ha mat om kvelden. Men hun får bare en gang om dagen, da. Plages ikke med lukt og syns ærlig talt det er ganske lettvint. Skal du ha noe enklere må det nesten bli hermetikk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

Joda, det hender han får frossent, men så er det noen som har sagt til meg at det umulig kan være bra å få frossen mat hver dag. Ikke vet jeg,,

Dyrebutikken var positivt innstilt til å bestille Bozita til meg, selv om de egentlig ikke selger det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjøp deg en øks, del pølsa i måltids størrelser, frys ned. Ta opp dagen før. Da slipper du lukta :)

Trenger da ingen øks for det. Deler med vanlig, stor kniv bare litt halvtint i kjøleskap, jeg, for så å kaste posjonsvis i fryseren.

Da jeg ga VogH hvertfall, kjøper egentlig bare "kjøtt og sånt" nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Buster Zoo selger natures:menu som er frosset i små praktiske biter. De har ihvertfall i butikken sin i Ski, men de har butikk på Majorstuen også, så du kan jo gå innom der å se om de har det der :) Det er fullfôr. Hvis de ikke har inne i butikken, men har fryser der (har aldri vært i butikken, så aner ikke om de har fryser) så kan de nok helt sikkert skaffe deg det fra butikken sin i Ski.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Trenger da ingen øks for det. Deler med vanlig, stor kniv bare litt halvtint i kjøleskap, jeg, for så å kaste posjonsvis i fryseren.

Da jeg ga VogH hvertfall, kjøper egentlig bare "kjøtt og sånt" nå.

Ja, jeg pleier å kjøpe 25 kg blokker. Da trenger du øks.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...