Gå til innhold
Hundesonen.no

Ann-Helen Bergersen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Hunderase
    Boerboel

Ann-Helen Bergersen's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Normale mennesker har ikke ritalin liggende å slenge på gulvet og man leker seg ikke med tåregass... Takke f.... for at bikkjene tørna kokos om de hadde fått i seg ritalin og eller tåregass. Jeg syns at det er endel som skurrer her, hvis det er de bikkjene jeg tror det er, så henger de mye blant byens løsefugler...
  2. Jeg kjøpte dekken hos høøks jeg syns det var bra og rimelig.
  3. Det er bedre å bare rett og slett få tatt en blodprøve hos dyrlegen. Vår forrige hund hadde omtrent ikke eksisterende stoffskifte, dessverre gikk vi hos et dyrlege senter som var totalt ubruklige de tok rett og slett ikke meg alvorlig når jeg sa at vi har prøvd alt bikkja blir bare tjukkere og tjukkere (vi går masse tur)bikkja orker tilslutt ikke lange turer lengre hun ser ut som et soffabord på tur men det er fortsatt ikke noe forståelse å få... Vi bytter dyrlege og den nye dyrlegen tok en blodprøve og den viste altså at bikkja omtrent ikke hadde stoffskifte dessverre var det ikke noe å gjøre med det fordi det hadde gått så langt at medisinering ikke ville hjelpe. Det skulle vært gjort i et tidligere skjede... Tragisk men jeg lærte at man kan ikke stole blindt på dyrleger og jeg har lært at store dyrlegesenter skal man holde seg unna...
  4. Zappa er ikke så ofte i bilen så vi har bilsele til henne. De gangene hun er i bilen så skal vi ofte på tur og da trenger vi stortsett all plass til bagasje. Dette funker fint for oss.
  5. Jeg antar at de fleste av oss har sunn fornuft og dermed bør man også respektere hverandres valg.
  6. Jeg personlig har ingenting til overs for folk som lar ungene gå tur med en hund de rett og slett ikke klarer å kontrolere. Vi var i hundeparken her en dag da det kom 2 jenter på 9-10 år med en stor boxerhann, de hadde tatt båndet under og rundt magen hans sånn at de skulle kunne ha noe kontroll men fortsatt hang hun som holdt hunden relativt på slep... Når de kom inn i hundeparken og slapp boxern løs så var det første han gjorde å prøve å jukke på Zappa Jenta som hadde holdt hunden prøvde å dra han av men det gikk jo ikke, så jeg løfta den av. Jentene følte seg utilpass fordi denne boxern ville jo ikke la Zappa være i fred så da valgte de å gå derifra hvilket jo var lettere sagt enn gjort; boxern ville jo ikke gå... Dette er et klart eksempel på hva jeg oppfatter som uansvarlig.
  7. Om det er forsvarlig å la barn gå tur med bikkja kommer jo også ann på rasen det er snakk om.
  8. Jeg har vokst opp med hunder greyhounds og faraohund når jeg var en 10 11 år så skulle jeg gå tur med tantes rottweiler(den var snill som dagen var lang)den røska til og stakk av og det var rett og slett ikke morro... Den følelsen når jeg kom hjem til tante å sa at bikkja hadde stukket av var ikke hyggelig. Nå er det ikke snakk om at andre barn får gå tur med hunden vår. Våre unger kan få holde henne når jeg er med ikke ellers. Zappa er bare 14 mnd men hun er trots alt en boerboel, så vennene til våre barn skjønner at de ikke kan gå tur med henne alene nettopp fordi at om det skulle skje noe så er ikke de istand til å håndtere situasjonen.
  9. Du kan jo velge å bruke 50 % V&H og 50% rått kjøtt (og fugl), innmat, bein og fisk. Vi forer Zappa etter det prinsippet.
  10. Vi skal på kurs i Skotselv i Buskerud. Hvor har du tenkt å gå på kurs?
  11. Jeg personlig vil aldri kaste bærseposene i en privat søppelkasse. Det koster trots alt penger for søpletømming og om alle som gikk forbi hos meg kasta bærseposene sine i vår søplekasse så hadde ikke vi fått plass til vår egen søppel. Har man hund så får man jaggu klare den anstrengelsen det er å bære bærseposen med seg hjem eller til en offentlig søppelkasse. Alt annet er latskap.
  12. Så vidt jeg har forstått skal ikke store raser trekke noe større før de er rundt 2 år pga de fortsatt vokser. Hvordan det har seg for deg vet jeg ikke helt. Vi skal på innføringskurs den 21 september (i weightpulling) og om Zappa syns det er greit å trekke så skal jeg investere i en Nordic cab og sele til henne, men det blir ikke før til våren(Zappa er bare 14 mnd)
  13. Det var en gang med den forrige bikkja at vi kom i en situasjon hvor en person rett og slett ikke ville høre når vi ba han la bikkja være i fred. Så vi rett og slett kastan ut. Vi har ikke snakket med vedkommende siden den gang det er vel en15 år siden... Om folk ikke kan respektere det vi sier når de er hos oss så har jeg ingen problemer med å fortelle de hvor døra er...
  14. Vi bruker litt forskjellig ettersom hva vi skal. Ut i skauen; sele og langline eller helt løs. Blant mye folk; helstrup i rundtlær. Zappa drar ikke noe særlig men hun har mye kraftigere nakke enn hode.
×
×
  • Opprett ny...