Jump to content
Hundesonen.no

Penøttsmør

Medlemmer
 • Content Count

  183
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

59 Excellent

About Penøttsmør

 • Rank
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Bosted
  Nittedal
 • Hunderase
  Alaska Husky & Sheltie
 1. Jeg har mine AH inne, gjettom jeg har fått høre det... Samma det, mitt hundehold mine regler.
 2. Penøttsmør

  Artige apper

  Jeg har lagt inn kindle readeren min på iphonen, men ikke brukt den enda. Men om du liker å lese er den jo fin. Noe som heter Big Day som teller ned til viktige dager... Litt ubrukelig egentlig Av spill har jeg kun SledgeDog. Et spill hvor man kjører hundespann igjennom en løype, så må du manøvrere igjennom løypa. Du kan miste hunder, få flere etc. Komisk lite spill jeg fant en gang.
 3. Noen som har erfaring med å leie inn folk til å ta flyttevasken? Vi skal flytte nå, og jeg er alene om å flytte alt og gjøre det i stand.. Derfor vil jeg veldig gjerne slippe å ta utvasken selv. Noen som har noen firmaer og anebefale/fra råde?
 4. Bagasjerom på biler er laget for å klappe sammen under kolisjon, det for å redde mennesker. Hvis du har hunden din løs i bagasjerommet kun med lastegrind så blir bikkja de pannekake uansett. Jeg har sett hvordan bagasjerom ser ut etter kolisjon, både på min egen bil og andres og det var ikke pent
 5. Nei som sagt så tenkte jeg ikke så mye på det der og da, det har synket litt mer inn hva det her er nå. Time er nå bestilt. Vi har valgt å bare ta svulsten, for den sitter sånn til. Om det kommer flere så får vi gjøre en større operasjon da.. Takk for alle innspill
 6. Jeg tror du har rett, jeg tror jeg bestiller time i morgen, så får heller barmarksløpene være. Alt for gamle mor
 7. Nå tenker jeg mest på hennes del også, jeg tenkte først at det her ikke er noen stor sak. Men da hadde jeg ikke tenkt på at det kunne komme flere. Nå må man tenke mer på hva som er smartest for hennes del.
 8. OI, jeg trodde ikke det her var så komplisert Så faren er at hun kan flere igjen med en gang? Det hadde jeg ikke tenkt på.. dyrlegen nevnte noe med lymfekjertler at de må fjernes?
 9. Har hun spurt om den skal brukes til noe spesielt? (hvis den er klippt ned og ikke skal stilles, hvorfor skal den ikke selges?) Får hun forkjøps rett om den skal bli solgt?
 10. Hva med å gi litt tjukk suppe av vann og vom på morgenen? det er enkelt å gjøre i stand, og magen hennes får noe å jobbe med. Så middag senere på dagen, og kanskje litt suppe igjen til kvelds?
 11. Noen som har hatt jursvulst operasjon på hunden sin? Vi har funnet en på vår, og har vært hos dyrlege i dag. Vi kunne selv velge om vi ville se ann hvor fort den vokser, eller operere ut med en gang. Siden vi er mitt i høsttrening så har jeg vurdert å vente litt. Men nå ble jeg usikker. Derfor lurte jeg på om noen her har hatt en sånn operasjon, og hvordan det foregår?
 12. Hurta seler, kennel sele, tynne lærbånd, flexi line(brukes ikke til annet en lufting i hage etc). Har forskjellige typer børster, men sånn kam med tenner er den beste. Bruker vanlig hårsaks til stussing. Vi sender han til frisør for bading og sånn en gang i blant, han fikk våteksem en gang, og da turte vi ikke mer selv. Ellers gnager vår ikke på bein, så vi bruker tannbørste til han. Dekken bruker vi på de kaldeste dagene, og fleece sokker på beina Vi bruker ikke halsbånd, det blir bare floker!
 13. Jeg ville gitt glucosamin og fiskeolje ved siden av, å bytte til vet for med glucosamin er ikke noe poeng, det kan være så lite av det i maten at det ikke bemerkes... Ellers trave på mykt underlag for å bygge muskler, f.eks jogge i skogen.
 14. Ja, og de fleste der har godt oppdratte bikkjer fikk jeg inntrykket av når jeg bodde der. De får jo være med overalt
×
×
 • Create New...