Jump to content
Hundesonen.no

Valper i Bergen!


Recommended Posts

Det virker som en liten overflod med 2013 valper her på sonen. Er det mange av dem som har funnet/skal finne sin vei til Bergen? Malgus på åtte uker kunne tenke seg litt playdates innimellom med jevnaldrede kompiser og venninner!

Eldre, stødige hunder hadde også vært greit!

Han har fått møte en huskyfrøken allerede, og det gikk veldig fint. Han var ganske forsiktig av seg rundt henne, så jeg vil gjerne at han skal møte flere voksne hunder som går fint sammen med valper uten å interessere seg så alt for mye i dem slik at han kan ta ting litt i sitt eget tempo.

Link to post
Share on other sites
 • Replies 188
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Takk for en fin dag! Nå har jeg supersliten valp, som har fått mat og nå ligger han med hodet på armlenet på sofaen og prøøøøver å holde øynene oppe mens han kikker på meg.... Det var kjempehygg

Har en som runder fem måneder nå

Jeg får en i begynnelsen av september Jeg er gjerne med på playdates, spesielt med en så spennende rase som din

Posted Images

Har en som runder fem måneder nå :)

Det kan funke om min tøffer seg litt opp og får vokse litt mer først!

Jeg får en i begynnelsen av september :) Jeg er gjerne med på playdates, spesielt med en så spennende rase som din :D

Ja, jeg møter gjerne dere! Har aldri møtt en kelpie før, så det blir spennende.

Huhu, jeg har faktisk møtt deg før jeg. Du var på opplæring i butikken vår i Strandgaten!

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Det kan funke om min tøffer seg litt opp og får vokse litt mer først!

Så ikke hvilken rase du hadde da jeg svarte, men det kunne sikkert være lurt. Min kan bli litt voldsom i starten :P Han er kjent med nakenhunder, da, og syns de er kjempemorsomme. Men har kun truffet voksne.

Link to post
Share on other sites

Det kan funke om min tøffer seg litt opp og får vokse litt mer først!

Ja, jeg møter gjerne dere! Har aldri møtt en kelpie før, så det blir spennende.

Huhu, jeg har faktisk møtt deg før jeg. Du var på opplæring i butikken vår i Strandgaten!

Haha, så morsomt! :D Klarer ikke helt å koble hvem du er da :P

Link to post
Share on other sites
 • 5 weeks later...

Oj, her var det skjedd ting siden sist, lenge siden jeg har vært innom!

Nå har lille bitetrynet straks rukket å bli 13 uker. Og det viser seg at han er en liten tøffing som jeg tror kan bli litt for tøff i trynet for de litt mindre valpene. Men et valpetreff en dag hadde vært veldig koselig! :D

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.
 • Nye innlegg

  • Hei, har en unghund på 1 år Virker som hun har kommet i spøkelsealderen..  Vi har trent i på ustillingstrening siden hun var 5 måneder gammel, nå er hun 14 måneder gammel og har plutselig begynt å rygge fra dommeren, når vi løper mot dommeren da starter hun å rygge ca 1 meter fra dommeren og rygger bare bakover i båndet.. Noen ganger følger hun på, men lener seg kloss inntil meg når hun blir «tatt « på, dette har aldri skjedd før. Hun godtar at dommeren tar på hun og sjekker tenner, men hvis jeg ikke holder i halsbåndet hennes , rygger hun seg fra dommeren.. vet ikke om dette er pga spøkelsealderen eller om det er fordi hun bare er STA og ikke vil dette? noen som har opplevd lignende? Hva har dere isåfall gjort?  Og hvordan skal jeg snu dette, slik at hun følger meg frivillig når vi går mot dommeren? Hun er godt sosialisert med alle aldersgrupper, og hunder så det er ikke noe problem. Men hun er veldig sta men kan være forsiktig av seg når hun sjekker ut nye mennesker, men er bare er snill. 
  • "Vi eier en to år gammel blandingshund som gikk i løpebånd i vår egen hage"   1april - 20 aug er det båndtvang. di hadde nok ikkje bra nok tilsyn over tispa, men di har ho i bånd. Så om hannhunder var i bånd så ville dette aldri skjedd. Hvis dette blir tatt opp i retten, så vinner di med tispa, uten tvil.. det er faktisk uforsvarlig  
  • Hvor lenge før valpen kan være alene en hel arbeidsdag? Det er individuelt, men jeg mener man bør ha absolutt minimum en måned, helst mer. Ridgebacken vår trengte tre måneder mener jeg å huske, og da jobbet jeg femtimers-dager. Hvis du skal ta god tid på at valpen er trygg ville jeg prøvd å få til to måneder (du har vel fem uker ferie ihvertfall uansett?) og så en backup med nabo eller andre som kan stikke innom og lufte hundene i løpet av dagen ved behov. Det hjelper at du har en hund fra før, ihvertfall hvis den er trygg alene hjemme. Så kan du jo spørre oppdretter hvordan foreldrehundene er på det.
  • Siddis har vel etterhvert flere avdelinger og er generelt anerkjent. Jeg kan ikke gå god for alle instruktørene der, men det er ihvertfall flere her inne som har brukt dem.
  • Hei, jeg er på utkikk etter en bra hundeskole i Stavanger eller omegn.   jeg skal gå valpekurs, hverdagslydighet og etter hvert starte med rallylydighet og nosework.  Jeg ser etter gode instruktører med positive metoder til en grei pris.    Jeg setter pris på erfaringer og tips!  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...