Gå til innhold
Hundesonen.no

Spazmo

Medlemmer
  • Innholdsteller

    79
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Spazmo

  • Bursdag 06/21/1988

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Bergen
  • Interesser
    Star Wars og bikkjer.
  • Hunderase
    Xoloitzcuintli

Nylige profilbesøk

2,037 profilvisninger

Spazmo's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

122

Nettsamfunnsomdømme

  1. Oj, lenge siden jeg har vært innom her nå. På tide med en liten oppdatering! Malgus har blitt 9 måneder gammel nå, og fortsatt full i adhd. Men begynner å se lyset i enden av tunnelen! Bilderas:
  2. Første utstilling noensinne for både meg og Malgus (som nå er blitt 9 måneder, tiden går fort!) Vi hadde ikke øvd noe særlig på forhånd, og han har ikke tid til å stå stille, men det gikk overraskende bra - han fikk excellent med god kritikk! "Stor hanne, bra helhet. Kraftig maskulin skalle, fine øyne og luftige ører. Bra benstilling og tasser, utmerket kropp. God vinkling bak, utmerket hud. Veldig glad og beveget seg ukonsentrert. Utmerket temeperement" Ikke så aller verst når vi aldri har gjort noe slikt før syntes jeg. Tror han kunne gjort det veldig bra om jeg hadde vært flink og teipet ørene hans ordentlig, og faktisk øvd mer på traving og stå i ro. Men vi er veldig fornøyd! Kullsøster gikk videre og fikk _nesten_ palleplassering. Hele kullet hans er fantastiske valper med et utrolig godt gemytt - bare glade hele tiden og ikke noe skeptisk til fremmede i det hele tatt, noe som kan være ganske uvanlig for rasen
  3. Ja, de ørene der lever sitt eget liv. Burde kanskje ha teipet dem for evigheter siden, men jeg har ikke orket å stresse med det. Håper selvfølgelig de popper ordentlig opp av seg selv, men ender det med hengeører så ender det med hengeører. Huden begynner sånn ca. å passe nå ja!
  4. Jeg er veldig enig! (når han er snill gutt vel og merke, han er et monster å ha med å gjøre hjemme for tiden, hahaha) Slenger ut litt bilder til jeg! Vi var i skogen isted mellom regnbygene, klarte å ta litt flere fine bilder av han. Han begynner å få litt mer ro i ræven etterhvert, noe som gjør det en smule lettere å fange øyeblikkene.
  5. Takk for det! Blir en utstilling på våren igjen, når det er tid for utstilling i Bergen igjen. Usikker på om jeg vil handle han selv eller ikke, jeg har jo null peiling på slikt. Oppdretter tar seg iallefall turen nedover da, tenker jeg lar henne ordne med det. Prøver iallefall å lære han å stå nå, slik at han er litt forberedt. Kan jo være jeg blir bitt av utstillingsbasillen da, vet jo aldri!
  6. Takk Marie! Pjokken begynner å bli stor gutt nå, så følte det var på tide med noen nye bilder!
  7. Spazmo

    Valper i Bergen!

    Hm, om det kommer en litt voldsom staffevalp så kan det være det passer seg at meg og Malgus kommer en tur også! Så kan han ta støyten fra de litt mindre
  8. Takk! Det var kjempeartig å hilse på dere! Vi var og hilste på liten Husky/Rottweiler/Sharpei bebis i går. De kom kjempegodt overrens og hang sammen som erteris både ute på marken og inne i huset. De virket nesten lei seg da det var på tide å si farvel og vende snuten hjemover igjen To spretne valper på fanget er ikke bare-bare skal jeg si dere. Heldigvis passer Luna på at de små ikke tar helt av. Luna er seriøst den stødigste flotteste hunden noensinne! Åh, han er så fin. Selv om han er komplett umulig til tider.
  9. Spazmo

    Valper i Bergen!

    Vi er med på søndag om været ikke er alt for ille!
  10. Spazmo

    Valper i Bergen!

    Det går helt fint, det kommer alltids flere sjanser! Hihi, gratulerer med funnet. Det er veldig fint der oppe
  11. Åh, så fine bilder Marie! Gøy å se bilder av han litt i action også. Om jeg prøver å ta actionbilder av han selv så får jeg bare blurry bilder av at han løper rett i kamera Malgus var helt utkjørt ja, måtte velte han ut av bilen når vi var kommet hjem igjen. Spratt opp i sengen i ti-tiden og gren høyt at jeg også måtte komme og legge meg, haha. Vi får ta oss en runde til når Tidi får seg et par kilo til på kroppen og Malgus roer gemyttene en smule!
  12. Spazmo

    Valper i Bergen!

    Da går vi straks mot bussen. Malgus og jeg ser fram til å hilse på dere! Vi trekker sikkert godt nedover i parken der tenker jeg
  13. Spazmo

    Valper i Bergen!

    Det går nok helt fint!
  14. Spazmo

    Valper i Bergen!

    Håper du kan komme også, for jeg har så lyst til å mose på en liten flatnese igjen! Og så krysser vi fingrene for at bulldoseren Malgus ikke blir alt for voldsom for deres bebiser
  15. Spazmo

    Valper i Bergen!

    Fjøsangerveien har jo en god del av gjennomgangstrafikken til sentrum, så jeg tror det går ganske mange busser som stopper i nærheten. Prøver å søke etter busser for deg gjennom skyss.no, ser ut som 600 bussen kjører der!
×
×
  • Opprett ny...