Gå til innhold
Hundesonen.no

Stille ut hunden.


bikkjene
 Share

Recommended Posts

Hvis man skal stille ut hunden, lønner deg seg å være medlem i NKK ? Hvor mye koster det i året? Hvis man er medlem, er det billigere påmeldingsavgift enn om man ikke er medlem? Må man også være medlem i hunderasen man har sin klubb? Bør man både være medlem i NKK og rasehundklubben sin?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ved å melde deg inn i en klubb (lokalklubb eller raseklubb) blir du automatisk også medlem av NKK - du kan ikke være medlem av kun NKK.

Det koster dobbelt så mye å melde på på utstilling om du ikke er medlem i samarbeidende klubb. Det er altså femti prosent medlemsrabatt.

Det spiller ingen rolle hvilken klubb du er medlem av, så lenge den er samarbeidende klubb med NKK. Så du kan velge en eller flere raseklubber, den lokale klubben, eller enhver annen klubb du ønsker å støtte. Det var en klubb som i en periode fikk veldig mange medlemmer fordi de hadde så lav medlemskontingent, vet jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Man kan ikke være medlem kun i NKK - man melder seg inn i en hundeklubb (enten raseklubb eller lokal hundeklubb) og betaler en grunnkontigent til NKK. Man betaler kun én grunnkontigent til NKK (husker ikke i farta hva den ligger på, men ca. 160 kroner), så er man medlem av to eller flere klubber betaler man en grunnkontigent + medlemsskapet i hver enkelt klubb. Prisen på medlemsskap varierer fra klubb til klubb, men ligger gjerne på 250-400 kroner.

Påmeldingsavgifter til utstillinger, lydighetsstevner, agilitykonkurranser også videre blir halvert når man er medlem av en hundeklubb og har betalt grunnkontigent til NKK. I stedet for å betale 700 kr for å melde på hunden betaler man altså 350. Om man stiller ut/konkurrerer et par-tre ganger i året lønner det seg derfor å være medlem av en hundeklubb - da får man dessuten tilgang på klubbens medlemsfordeler, medlemsblad også videre. Det i seg selv kan jo være hyggelig. :)

Hvilken klubb man er medlem i er jo helt opp til en selv. Jeg er medlem av raseklubben fordi jeg syns det er viktig å støtte den (nokså nyetablert raseklubb) og den lokale hundeklubben (for å være med på lydighetstreninger og få rabatt på kurs).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...