Gå til innhold
Hundesonen.no

Hundihuset


HHC
 Share

Recommended Posts

Har bestilt derfra to ganger, kjapp service og kjapp levering. Kan ikke huske å ha sett noen misfornøyde kunder av han på andre forum heller, han leverer jo en del til puddelfolk, f.eks :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjøpt amalie trimmebord og andis klippemaskin fra ham som driver HUNDiHUSET. Jeg er strålende fornøyd med service, levering og pris. Så jeg kommer bare til å handle sånt derfra fremover. Helt fenomenalt at jeg kan hente det selv og slippe frakt og at han alltid har gode priser på de tingene som andre tar blodpriser for. Han har f.eks. virkelig gitt hund1 skikkelig konkurranse. Sist jeg snakket med ham var han i gang med nettbutikk. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han har vært helt fantastisk når jeg har bestilt :) Kjøpt sakser og blåser av han. Jeg sendte mail fordi jeg lurte på hvilken blåser han hadde som fungerte best på mine hunder og jeg fikk god hjelp. Ga beskjed om at jeg kom tilbake til han når jeg fikk lønn. Da sendte han blåseren til meg med beskjed om å betale når det passet meg :) Har aldri tatt mer enn noen få dager før jeg har fått varene. Eneste som kan være litt negativt et at portoen er veldig høy noen ganger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk - fint å høre :) Syntes svarene på mail var litt spesielle, men ordnet seg fint til slutt altså :)

Han er veldig sånn "på dagligtale" med kundene sine føler jeg. Det merker jeg når han svarer på eposter og slikt. Men han ordner opp, treffer meg egentlig når som helst for henting av varer og tilrettelegger gjerne så jeg kan hente akkurat når det passer for meg. Så tross alt er det veldig behagelig å handle med hundihuset :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også kjøpt hjulunderstell av han og han var veldig ærlig med fordeler og ulemper med den jeg skulle ha. Reiste "hjem" til han (parkering ved siden av) og han kom med bilen sin og parkerte ved siden av meg, så utrolig enkel og billig "frakt", ja.

Han har kjempebra priser på det han selger og han har mye av det "fornuftige" utstyret man trenger ikke alt mulig annet dill-dall. MEN jeg tror man må passe på litt, plutselig er prisene halvert i forhold til forrige annonsering.. Mulig det er når han har få igjen av noe, eller kanskje noe som ikke selger så godt?

Mulig for røverkjøp, altså - men kjempekjedelig å kjøpe en uke eller to for tidlig..

Han annonserer kun på Finn og egen side på Facebook (og der får man myyye info og han/de er flinke til å svare hvis man spør om ting). Skal visst også få opp en hjemmeside snart, ja.

Har kjempelyst på valpegården han selger, jeg.. og valpekassen... og... og...

Susanne

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også veldig god erfaring med Hundihuset, men som SusanneL sier å varierer tidevis prisene veldig. Når Erik har tilbud på skjær til klippemaskin er det som regel såpass billig at det lønner seg å kjøpe nye skjær enn å sende de gamle til sliping faktisk.. Så en kan gjøre noen veldig gode kupp om en følger med på facebook siden og på finn. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har kjøpt klippemaskin og diverse kammer fra Erik og jeg er så fornøyd som det går an å bli tror jeg! Billig, hyggelig og enkle leveringsmåter. Jeg hentet pakken selv hos han. Han har selv cockere og viste meg på sine hunder hvordan kammene brukes på best mulig måte. Anbefales!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 years later...

LItt sent svar men, skulle komme og se på et flybur og avtalte tidspunkt. Jeg ringte på veien og fikk bare beskjed om at det passset dårlig om vi kunne ta det en annen dag, han skulle ringe meg opp igjen. Virket som han ble brydd. Hørte aldri noe mer. Dårlig service syntes nå jeg.

Kanskje det var et egangstilfelle:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har akkurat bestilt barbermaskin til hund og fin pris ja. Men jeg irriterer meg også litt over måten han skriver mailer på. I tillegg ventet han til klippemaskin var betalt og bestilt før han sa ifra at jeg måtte vente over en uke før han sender den, til tross for at vi har mailet frem og tilbake en del.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kjøpte nettopp utstillingstelt derfra. Og jeg er glad for at jeg leste denne tråden først, for da visste jeg på forhånd at han var litt spesiell Det var grei service, han møtte meg til og med på togstasjonen! Men kommunikasjonen oss i mellom, tja tja, det var noen rare svar der underveis

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han er litt spessielt ja. Tror han har MYE kunder, mye å gjøre å huske på. Tror han driver alene også så han glømmer ofte men leverer alltid og virker skikkelig på det viset. Gode priser også.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han er litt spessielt ja. Tror han har MYE kunder, mye å gjøre å huske på. Tror han driver alene også så han glømmer ofte men leverer alltid og virker skikkelig på det viset. Gode priser også.

Samme erfaring.

Handlet endel fra han forøvrig, og aldri har han brutt noen avtaler og alltid har handler gått bra. Tatt klager til etteretning og fått erstaning med engang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...