Gå til innhold
Hundesonen.no

Snøklumper i pels


Margrete
 Share

Recommended Posts

En av de store fordelene med å ha langhåret hund er at hun tar med seg masse fine snøballer på tur i snøen. Jeg synes det er svært upraktisk å få dette inn i bilen og det ser jo strengt tatt ikke så godt ut å gå slik. Så noen tips til hvordan jeg skal klare å unngå det? AnetteH sa noe om showshine på turen i går, funker det, eller hørte jeg feil?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kondomdress :D

:lol: Tenker verden hadde fått noe å le av da gitt. Schæfer i kondomdress *gapskratter* Nei er vist ikke helt klar for den :P

Jeg har brukt showshine på pelsen siden jeg bodde med Borzoi&Affe, fungerer veldig bra faktisk :) Sprayer på bare, tada.

Ah, jeg tror jeg faktisk har noe slikt i garasjen :)

Endret av Margrete
  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg brukte silikonspray beregnet på å unngå kladding. Husker ikke navnet, men er en hvit sprayflaske med sort skrift, kjøpt på Eiksmarka Hund & Katt. Funket kjempebra på Tinka og pelset ble ikke fet og ekkel. Men det var noe herk å spraye på bikkja og samtidig sørge for at den ikke løp en runde innendørs før vi kom oss ut.

Ellers brukes det kondomdress på gutta i heimen, men Chico kler alltid den av seg når han er på tur så da er poenget litt borte. Også ser de jo ut som tullinger!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men atte, blir ikke formfett veldig fett :P Blir ikke pelsen himla fettete og ekkel?

Jo...

Såsant du ikke har brukt en hel flaske bare på et sted dah :lol:

:whistle:

Men altså - kram nysnø og lang pels er ikke kompatibelt. Enkelt og greit. Er det kram nysnø er man kun ute for å lufte seg. Intet mer, intet mindre :aww:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

OT- men jeg vil se bilde av snøball Willy! Det må være litt av et syn, skikkelig snømannen Kalle!

No no no - så vondt vil jeg ikke meg selv :lol:. Jeg gjorde den kjempetabben å gå ut på tur ved forrige runde med snø... Vi kom ca 1 km ned i veien, da var det bare å snu for dyret var fullet av snøballer :D.

Tenk deg de to småtassene mine om de skulle vært i korrekt Lhasapels i kram snø, a gitt. Schikkkkkeli´praktisk. :punk:

Oster :heart::D

Oster er for pingler :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Uff, kjipt med UVI. Men bra du fikk sove 6 timer sammenhengende, det er jo ganske lenge.  Jeg tror det allerede er blitt en vane for han å våkne i 4-tiden. Han våknet igjen i natt. Lå litt å tygget på sengen og styrte, så sovnet han etterhvert. Og igjen når alarmen går klokken 7, så vil han bare sove videre, så det er virkelig ikke noe stort behov for å tømme seg. Så nå er det bare å få bort den vanen tenker jeg, så får jeg sove natten igjennom 😊
    • Så bra Her har ho begynt å tisse inne, så da var UVI et faktum.. Men men, det skjer ofte med valper.  I natt sov ho i 6 timer sammenhengende, deilig. 
    • Sjekker om det lukter tiss hvor? Nei. Får det veldig godt med meg om han tisser inne, så trenger ikke å leite eller lukte. Det er en stor dam der hvis han har tisset 😂 Har gått over til å gi han tørt for til siste måltid, også har jeg faktisk vært litt "streng" og ikke luftet han på natten med mindre han virkelig gir tegn på at han må. Han har våknet 2 ganger denne uken, og ikke gitt tegn på at han virkelig må ut, bare sånn "kan vi stå opp nå, jeg er ferdig uthvilt" aktig greie. I dag virket det som han ville sove videre når klokken ringte 7, selv om han forsøkte å vekke meg i 4-tiden, så jeg tror absolutt han klarer å holde seg. 
    • PS: er det andre enn meg som går rundt å sjekker om det lukter tiss hele tiden???
    • Min har holdt seg stabil frem til nå.  Jeg har begynt å sove oppe, den sover nede i bingen. Tydligvis så sover jeg tungt, for idag etter 7 timer var hele buret og valpen fullt av tiss. Dette har ikke skjedd før... så hektisk morgen..  Lurer litt på hva jeg skal gjøre nå. Prøve igjen og se om det var et uhell, eller bare sove 6 timer så ut...
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...