Gå til innhold
Hundesonen.no

Dogs4All


bikkjene
 Share

Recommended Posts

Er det lurt å ta hunden med i bilen sånn at den kan være der mest mulg og å ta henne med på slutten en liten tur for å få miljøtrening? Det er i slutten av november så det blir neppe for varmt å stå ute i bilen da :P Sånn som det er på sommerutsillingene som de roper opp i høytaleren om å ikke la hunden være i bilen. Uff trist at noen lar hunden være i bilen i sommer og sol. Var sånn på Bjerke i august og da var det varmt spesielt den ene dagen. Er parkeringa ute eller i parkeringshus? Jeg har aldri vært på norges varemesse før.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kan ikke finne noe program der, og regner ikke med at det er klart ennå. Så derfor spør jeg om noen vet når det er klart? Har aldri vært der før, og vet ikke om programmet legges ut 4 uker eller 4 dager i forveien.

Om du mener med oversikt over raser, ringer og antall så kommer det 1-2 uker i forkant.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes det kommer helt an på hunden din jeg, og hva du selv ønsker ut av dagen.

For å titte og glo på alle stands og i handleområdet, så hadde jeg latt hunden være i bilen. Men, for å la hunden bli vant til alt som skjer på utstillinger, så hadde jeg tatt med meg stol, drikke, noe å bite i til deg og hunden (det er dyrt å kjøpe mat til tofotinger der, mens godis til hunden får du gratis i prøveposer), funnet meg et sted hvor dere sitter litt skjermet (så godt det lar seg gjøre) og tittet på livet. Har du hunden liggende i bilen så kan du ta den inn i små omganger og se hvordan den reagerer.

Det jeg ville unngått om du tar hunden med inn, er hilsing på andre hunder, for sjansen for at hunden blir smittet av kennelhoste er absolutt til stede på slike arrangementer.

Det er et stort arrangement. Noen hunder blir stresset, andre tar det med ro. Har selv ei som for første gang var på inneutstilling i går, det gikk med en god dose pølser, men hun taklet det veldig bra. Hun skulle stilles og vi var der i god tid før vi skulle i ringen og en stund etter på, satte oss litt skjermet og tittet på livet.

Synes selv Dogs4All helgen er kald, så sørg for at hunden ikke fryser når den ligger i bilen, dersom du velger ta den med.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg syns og det kommer helt ann på hudnen din. Det er mange folk og hunder der, og det blir veldig trangt.

Jeg har alltid hatt med en hund. Sist år hadde jeg med begge faktisk uten å stille. Hovedgrunnen var at jeg skulle møte andre malamutefolk og oppdretter som ville se hvordan Mayah var blitt (hun var 6 mnd sist Dogs4all). Elwira var med fordi hun stort sett alltid er med meg. Hun er veldig trygg i de miljøene og har vært med på store stevner hele sitt liv. Blir det for mye legger jeg de i bilen.

Men dette er to veldig trygge og miljøsterke hunder. I år tar jeg nok bare med yngste, da gamla har blitt mer usikker i store folkemengder.

Har du en hund som tar det med ro, og som har vært med på lignde før ville jeg vurdert å ta med. Om dette er førstegangen på en inneutstilling ville jeg valgt noe midre for sosialisering. Det er en stor påkjenning og kan fort bli veldig stressende for hunder å være med på så store arragementer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • God idé! Kanskje vi gjør det, så er vi plutselig startklare før vi vet ordet av det 😁 Etter tur på lørdag ble han plutselig halt, uten at han hylte av noe der og da. Jeg syns det kanskje er blitt litt bedre, så regner med det er en strekk eller noe som går over. 
    • Vi får valp i sommer av rasen Bichon Havanais, har erfaring med hund fra før, men da av annen rase. Vi har dog et barn på 2 år, som er forholdsvis vandt med hunder av alle størrelser men vi har ikke eid hund selv etter vi fikk barn. Hva er dine tips i forhold til overgangen? Vi har hilst på valpen og barnet vårt snakker mye om hunden, vil se bilder og videoer. H*n er generelt rolig av seg, og de vil jo naturligvis ikke oppholde seg alene sammen (uavhengig valp eller voksen). Men er jo bekymret for at valpen skal bli redd av eksempelvis lek/gråt o.l - ting som en egentlig ikke kan unngå med et lite barn. Samboer er ikke bekymret og mener det vil gå veldig fint, men hva er deres erfaring? Og hva er det vi bør være mest obs på for at begge to skal føle seg trygge? Tenker da spesielt på valpen og at han skal føle seg trygg rundt barnet. Kan legge til at valpen vokser opp med barnefamilie, hvor barna er mellom fem og ti år gamle. Så den er vandt til barn, så det er nok en fordel vil jeg tro
    • Berges Hundeassistanse (Kristiansands-området). https://www.hundeassistanse.no/
    • Det er det som er litt trist med valpetiden, de blir så raskt store😄 Her blir det kanskje litt størrelse også, ganske store poter😍 Treningstips for sommeren: start på skiltene i RL, ta ett og ett om gangen. Sånn, trenings-sommeren er i boks😄
    • Hei, har noen tips til brae kenneler til stor hund? Fra Trondheim ned til Oslo området/Kristiansand? 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...