Gå til innhold
Hundesonen.no

Foots Cray Meadows - hundeparken


Mirai
 Share

Recommended Posts

OBS: Veldig mange bilder. Sånn går det når man syns sin egen lille valp har vært veldig flink og tar litt mye bilder...host host..

Det er en flott og stor park ikke så langt unna oss som er VELDIG populær blandt hundeeiere. Her finner man som regel kun snille hunder av alle størrelser og fasonger. Det er en liten elv som renner gjennom parken som har ok drikkevann for hundene, og som mange hunder liker å hoppe i for et lite bad om det blir for varmt.

Her kan man møte veldig mange forskjellige raser og folk har som regel en veldig laidback holdning til at hundene kan gå løs, hilse, leke osv når man møtes på stien.

Vi var 7 hunder i vår "gjeng" idag og gikk tur i ca en time og 50 minutter. Marvel var flink, han var litt bøllete med den svarte mopsen Maisy, men hun er 8 mnd så jeg vil anta han ikke ser på henne som helt voksen og "verdt" å høre etter enda.

IMG_9764.jpg

Løpe mens man fremdeles har energi, sånn de første fem minuttene!

IMG_9766.jpg

Marvel og Maisy

IMG_9767.jpg

IMG_9768.jpg

Tilfeldig forbipasserende

IMG_9771.jpg

Voksen omplasseringsdame fra Spania, 9 år.

IMG_9774.jpg

IMG_9775.jpg

Best å høre etter når de gamle damene snakker, tenker Marvel.

IMG_9777.jpg

IMG_9783.jpg

Gikk ut i vannet for første gang idag!

IMG_9789.jpg

Befant seg plutselig i en gruppe store hunder han ikke kjente fra før. Iiik! Ikke så tøff da!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

IMG_9790.jpg

Prøvde å hoppe ut av situasjonen og rett inn i labradoren han hadde glemt stod der, haha!

IMG_9791.jpg

Nydelig staffegutt.

IMG_9798.jpg

<3

IMG_9799.jpg

Hilse på boxere for første gang. De syntes nok han var litt liten og kjedelig.

IMG_9803.jpg

IMG_9804.jpg

IMG_9809.jpg

IMG_9817.jpg

Møtte en familien med en 9 mnd shar pei som hadde masse hudproblemer allerede.

IMG_9820.jpg

Helt vanlig i denne parken, over alt man går finner man en hund! Eller tre!

IMG_9822.jpg

Spinone, som fikk Marvel til å se knøttliten ut!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror hun var en blanding, så ikke ren malamute. Gatehund fra Spania er vel gjerne litt av hvert vil jeg tro! :) Så sikkert en kombinasjon av flere raser, mye pels, og høy alder. Hun var nok absolutt på den tyngre siden, ja.

Holdning til hund kommer litt an på hvor du er. Det er jo veldig mye afrikanere og asiatere her, og de liker ikke hunder. Så de holder seg helst unna. Vi kan vel si at det er flertall hvite mennesker i hundeparkene, jeg tror ikke jeg så en eneste som ikke var hvit idag faktisk.

Det er jo generelt mer hunder her, noen puber tillater hunder inne om de oppfører seg bra, men de er ikke tillatt f. eks på kjøpesenter, vanlige butikker og sånt. Folk er generelt ganske interesserte og tolerante med mindre de har en grunn til å mislike dem. Men jeg har jo hørt skrekkhistorier også om folk som kanskje har verre naboer enn oss :) .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oæh den huskymixen var tjukk! :o Uff..

Men så herlig da! Alle ser ut til å bare kose seg, og det ser ut som om de har et litt rolig forhold til det å treffe hunder på tur osv. Hilser vennlig, koser litt osv. Litt annerledes her i Norge ja...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...