Gå til innhold
Hundesonen.no

Nordisk Vinner og Dansk Vinner, Herning


Snøfrost
 Share

Recommended Posts

Husker når de østeuropeiske standsene virkelig gjorde sitt inntog på utstillinger (endel år tilbake på en 4-dagers utst. i Danmark). De danske standene (som vi anser som billige) satte ned prisene sine hele dagen... Det sto stands der og solgte hundegoderi, utstyr og bur til halve prisen av danskene - og det var nærmest ville tilstander.

Vi startet til og med og prute - og det funket! Folk kjøpte flotte Tholo trimmebord til 7-800,- store stoffbur for bare 3-400,- osv. MEN også standsleierne har jo lært seg etterhvert og prisene er helt klart mere jevne nå (dessverre mer til danske priser - men endel er klart billigere enn her likevel).

Ofte står prisene både i Danske kroner og Euro - så begge deler går nok greit i standsene. Men på utst. forøvrig, kafeteria etc, så er det ofte Danske kroner som gjelder. (Enklere å forholde seg til er det også - man "skjønner" prisen litt enklere...)

Men morsomt å handle der, ja.. 15-20 kr for plastskåler, 25,- for splashfree, hundegodiser i store poser for noen tiere, etc..

Susanne

Fortsatt slike tilstander da vi var i Polen i 2010, kjempe :D

Kjøpte blant annet en stor seng av god kvalitet med avtagbart trekk som tok hele bagasjerommet til 130 kr! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 274
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danser mongodansen :D "Dansk Vinder På udstillingen lørdag den 3. november 2012 konkurreres der om titlen Dansk Vinder (DKV), som gives til bedste han og bedste tæve med CK i hver race. Endvidere

Flott med titler - jo fler jo bedre, liksom! Har bare såååå lyst på en vinnertittel på gamlefar Moby - om så "bare" en veterantittel. Det vil gi han vinnertitler med 10 års mellomrom (ble Nord V so

11 og 10 juniortisper... Jaja, jeg ANER ikke hva dommerne vil ha, har aldri sett de dømme berner før, så dette tar vi som en tur, og håper å få hamstret favorittsjokoladen i taxfree'en som primærmål

Montro hvor mye jeg kan stappe i bilen til Jeanette liksom :aww: *shoppegal* :P neida,jeg har nok utstyr men litt blir det nok uansett. Men da skal jeg ta ut DKK og ikke euro :)

Ååååh,begynner å glede meg og gruer meg for turen :P

Vi kjøpte faktisk bilburet til Amiga på stand i 2010 i herning :P var 50% av norsk pris.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Montro hvor mye jeg kan stappe i bilen til Jeanette liksom :aww: *shoppegal* :P neida,jeg har nok utstyr men litt blir det nok uansett. Men da skal jeg ta ut DKK og ikke euro :)

Ååååh,begynner å glede meg og gruer meg for turen :P

Vi kjøpte faktisk bilburet til Amiga på stand i 2010 i herning :P var 50% av norsk pris.

Glad jeg sitter på med noen som har stooor bil der får jeg nok puttet litt inni :D

Også håper jeg ikke aussie ringen er altfor langt unna mine ringer så jeg rekker og følge med litt :angel:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen som vet om man kan bruke kort på standene på uttillingen eller lønner det seg og ha kontanter?

Man kan ta ut et lite beløp på DKK standen, det bruker jeg å gjøre. Fort gjort å glemme å ta med penger til avmaskingen...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ledig plass i bilen til hund + eier og ferge begge veier om noen er interessert. Send PM.

Mer:

Har et hotellrom i Holstebro (30km fra Herning) fra fredag 2/11 til søndag 4/11 - business dobbeltrom (større enn standard) til 1682 NOK for begge netter. Noen som trenger? Send meg en melding!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

19 stk AK lørdagen i Herning og dommerendring til Des Manton, Irland. (noen som har noe kjennskap til den dommeren?)

23 stk AK på Søndagen.

Kjedelig med dommerenringen på lørdagen, han som skulle dømme har satt Talli opp som BIR før.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

36 gårdshunder på lørdag og 37 på søndag :) Hadde forventet ett antall mellom 40-50, så var ikke så halvgalt. Men rart det ikke er flere enn det er på norsk vinner her i Norge, for Danmark er jo trossalt hjemlandet til rasen.

Men nå begynner jeg å glede meg! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen som har lyst på en utfordring og evt hjelpe meg med Talli/Blaze om begge får Ck?

Jeg har en handler alt, men er ikke sikkert han rekker det så greit å ha en reserve. Er i hall G begge dager.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Till er som ska till Herning:

OBS: Vigtigt: Messecenter Herning har en stor Outlet-messe samtidigt med DKK’s arrangement. Derfor anbefaler vi, at man kører hjemmefra i MEGET GOD TID, da det kan forventes, at der vil være

megen trafik på vejene til MCH.

kopiert og limt inn fra en fbvenn sin side :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Full kræsj i tidspunkt for mine to raser, så jeg satte igang oppdretteren til å finne handler til det lille bostondyret.. Sånn 30-40 både i boston og beardis begge dager, sen møtetid på begge, og kun dommerendring på boston den ene dagen - så man får jo bare sette igang å glede seg, da!

Susanne

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Det er virkelig bekymringsfullt når store hunder viser aggressiv atferd, spesielt i offentlige områder. Det handler ikke bare om rasen, men også om eierens ansvar for å trene og sosialisere hunden riktig. Alle hunder, uansett størrelse, kan være fantastiske følgesvenner hvis de får riktig oppdragelse og omsorg. Det er viktig at eiere forstår sitt ansvar og jobber med hundene sine for å sikre at de kan oppføre seg trygt rundt andre hunder og mennesker. Aggressiv atferd kan ofte håndteres med riktig trening og tålmodighet.
    • Har hunden alltid vært veldig glupsk eller blitt det mer i det siste? Har hunden fått betydelig høyere appetitt er det lurt med vet.sjekk. Vektøkning og tørr hud kan være symptom på lavt stoffskifte (men også rett og slett feil kost). Ellers er fersk mat det første jeg ville anbefalt (råfôr, fryst ferskfôr evt egensammensatt med oppskrift satt sammen for din hund). Bland gjerne ut med litt grønnsaker som allerede nevnt for mer metthetsfølelse (isbergsalat og agurk har veldig lite kalorier). 
    • Wow, faren var lekker, ja!!😍  Koselige bilder🌸
    • Se der da, så nyyyydelig🥰 
    • Torsdag var en dårlig dag med tanke på trening på husreinhet. Da tisset han 5 ganger inne. Alle gangene var det rett før jeg skulle ut med han, sykt irriterende 😂 I går derimot var en veldig god dag, da hadde vi null uhell!  Vel, neste uke blir det hjemmekontor, og da er jeg plutselig i møter når han våkner. Da blir det fort mye tissing inne uansett.  I går tok vi buss for første gang. Det gikk fint ☺️  
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...