Gå til innhold
Hundesonen.no

Bedlington- EFIT! 1. juli '12


Gjest
 Share

Recommended Posts

00.00:

Jeg ser på klokka, kommer på at det er EFIT, og går ut for å hente kameraet. Og midt på plenen sitter det søren meg fem gåseboger/storspover! En hann, en hunn, og tre små unger. Verdens stiligste fugler, ganske sjeldne og vanligvis ganske sky, jeg digger dem (sjekk profilbildet, liksom. :P ), og her sitter det en hel familie og bare venter på meg! :w00t:

00.jpg

01.00:

Mozza har vært i dusjen en tur, så hun ligger i kengurustilling foran ovnen og nyter å være tørr.

01.jpg

02.00:

Leggetid. Myggsatan har kommet seg inn gjennom luftekanalen i taket, og holder oss våkne. Mozza omskoleres fra Grå-hvit fluesnapper til myggsnapper, men jeg veit ikke helt hvor vellykket det var... Jeg setter pris på innsatsen, da.

02a.jpg

02b.jpg

08.00:

Mozza er ikke enig i at natta er over.

08.jpg

09.00:

Fremdeles ikke overbevist... Men kan godt få litt kos, altså!

09b.jpg

09a.jpg

10.00:

Ut på tur!

10.jpg

11.00:

Øhm, ja. EFIT er EFIT!

11.jpg

12.00:

Menneskene spiser formiddagsmat ute. Gresset er litt vått, så Mozza må nesten bare ligge i buret sitt, altså.

12.jpg

13.00:

Nede i fjæra for å hjelpe minstesøstra med kanoen.

13a.jpg

14.00:

Jeg pusser båt, Mozza dreper en måsefjær.

14.jpg

15.00:

Fremdeles båtpuss. Mozza er ute og plukker blomster sammen med en av søstrene mine, så siden vi er på et hundeforum får dere enda et bilde av henne.

15.png

16.00:

Familiemiddag. Legger ikke ut hele slekta på nett, så dere får et bilde av utsikten i stedet.

16.jpg

17.00:

Nede i fjæra igjen. Søsters prosjekt for sommeren er å få Mozza til å vasse frivillig, og lokkematen er våt tang (det morsomste på markedet siden tomme dorullkjerner og flagrende, hvite tøybiter).

17.jpg

18.00:

Skriver matoppskrifter over i min egen bok. Mozza vil helst bli kost med i stedet, og veldig gjerne på innsida av låret, takk.

18a.jpg

18b.jpg

19.00:

Ut på tur! Eller kanskje kose litt? Tur? Ok!

19.jpg

23.00:

Hjemme fra tur, og gjett hvem andre som er tilbake!

23.jpg

24.00:

Alt, alt for fint vær til å gå og legge seg! Ferie :heart:

24.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Storspove, blir det storebroren til enkeltbekkasin? Eller MEKREGAUKEN? :D Favorittfuggeln min, og jeg vedder på du gjetter deg til hvorfor om du veit av mekregauken :innocent:

Fine bilder, krølltoppen ser ut som en kosehund av dimensjoner!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nyyyydelig bilde! :wub:

Mozza ser så søt ut!

Takk! Og ja, det er hun virkelig. :wub:

Fineste Mozzaen! Og fine bilder, det er ikke så dumt her oppe :D

Nei, det er det absolutt ikke. :thumbs:

Fine bilder. Det er helt fantastisk å bo her nord om sommeren! Elsker lyset om natta.

Ja, ikke sant! Det gikk fort over da, fem timer seinere hølja det ned og de sendte ut femårsvarsel om flom. :P

Noe så flott! Det er som å se en helt annen verden. En sommer skal jeg være fiskeværsdame med alle shibaene vandrende rundt på svabergene. :wub:

Det synes jeg du skal! Hvis du vil til andre steder enn Lofoten anbefaler jeg yttersida av Senja, der er det utrolig mange fine, små steder.

Kjempefine bilder! Må få gjort noe med at jeg aldri har vært lenger nord enn Stjørdal...

Takk! Se svaret mitt til Sandra. :P

Storspove, blir det storebroren til enkeltbekkasin? Eller MEKREGAUKEN? :D Favorittfuggeln min, og jeg vedder på du gjetter deg til hvorfor om du veit av mekregauken :innocent:

Fine bilder, krølltoppen ser ut som en kosehund av dimensjoner!

Tikk-tikk-tikk?

Om ikke storebror, så i hvert fall et eldre søskenbarn. :P Søsknene til enkeltbekkasinen heter dobbeltbekkasin og kvartbekkasin (kjempemorsomt :ahappy: ), mens lillesøstra til storspoven heter småspove. De holder det enkelt i den familien.

Ja, Mozza er en av de mest kosete hundene jeg har møtt. Ikke alltid det passer like godt, men hun er jo så søt og god... :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Hei! ☺️ Er det noen her som forer med Dyrisk? Er dere fornøyde?
    • Nei, hu har i grunn spist det samme i en stund nå, og er vant til å spise variert. Jeg får ta meg en tur til veterinæren og snakke med de. Takk for svar 😊
    • Kan hende ja? Rocky rant liksom alltid litt på den siden som var tett såvidt jeg husker, på tross av nedsatt tåreproduksjon også. 🤔 Saltvannsdrypping og eventuelt falske tårer ble løsningen for oss. Var også snakk om en operasjon for å åpne inn mot munnen eller noe? For at spytt? Kunne fungere som tåreveske eller noe? Eller om det var for drenering pga den tette kanalen? Er så lenge siden at jeg husker ikke for å være helt ærlig. Ble ikke gjort i hans tilfelle uansett så kan ikke si noe om hvordan det hadde hjulpet heller. (Han hadde øyebetennelse ofte, så ble mye drypping)    Har du endra på fôr i det siste? Kan være en reaksjon på noe der eventuelt. 
    • Han er så fin @maysofie! 😍 Blir spennende å se hvordan han utvikler seg! 😍 
    • Gode hundemøter med hunder jeg kjenner først og fremst, ellers så kan de lære seg at ikke alle skal hilses på/være nøytrale. Jeg bor jo midt i et turområde for bydelen min, så smittepresset bare i «Hagen» er sånn sett høyt her, jeg liker jo ikke det akkurat, men så lenge det ikke går noe i området så begrenser jeg ikke der heller. Jeg føler meg absolutt tryggere når 12 ukers vaksinen er satt, men foreløpig så har valpene jeg har/har hatt fått 8 ukersen også før jeg hentet dem. (Tror de nye anbefalingene sier at den ikke er nødvendig lenger?)    Jeg avventer valpekurs til etter 12 uker, ikke pga vaksine, men fordi jeg vil at de skal ha mental stamina til å faktisk få noe særlig utav det. (Trening med distraksjoner etc) Kontaktlyd/innkalling/miljø har jeg liksom kunnskapen til å gjøre på egenhånd nå før den tid. Begrenset hvor mange valpekurs man kan gå som trener og få noe nytt utav dem, så valpene sosialisering og samarbeidet vårt er hovedfokuset mitt med ett valpekurs + eventuelt få en feeling for nye kursholdere i området etc jeg ikke har vært hos før. Førstegangs hundeeiere anbefaler jeg at går tidligere, fordi de som eiere/hundetrenere får noe utav det uten at valpen nødvendigvis trenger å klare hele øktene uten å få overtenning/bli overtrøtt. De trenger gjerne hjelp til å gjenkjenne sånt også, så sånn sett like greit at det skjer på kurset eventuelt. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...