Gå til innhold
Hundesonen.no

Livsforsikring som en del av hundeforsikringen?


MiO
 Share

Recommended Posts

Guest Snusmumrikk

Jeg har livsforsikring på han nå, men har bestemt meg for at når jeg får en hund til, skal jeg droppe livsforsikring på dem begge. Hehe det er veldig logisk i mitt hode :lol: Nå som jeg bare har en vil jeg "trenge" å ha råd til å kjøpe en ny hund så snart jeg finner en jeg ønsker, men når jeg har to vil jeg ikke bli helt uten hund, selv om en av dem dør, og vil ikke ha like stort behov for å få meg ny hund med det første. Men å sitte lenger enn nødvendig uten hund i det hele tatt pga økonomi, det vil jeg ikke (ok, nå har jeg jo sparekonto og har spart opp til valp allerede, så jeg kunne sikkert droppa livsforsikringa allerede nå). Men veterinærforsikring blir det uansett. Jeg vil ikke risikere hunden min sitt liv for at jeg kanskje ikke har råd til livsviktig behandling akkurat når den trenger det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke mine forsikret. Jeg hadde min første forsikret, og min andre til han var 3-4 år. På 18 år har jeg hatt utgifter på ca. 10.000 som kunne blitt dekket av forsikringen (dersom knukken valpetann blir dekt, det er jeg ikke helt sikker på, om ikke det blir dekket er det bare 4.000 som jeg kunne fått noe tilbake av) (4.000 ble det, dette var på min første hund). Skulle jeg betalt forsikring i disse 18 årene så hadde jeg betalt rundt 30-40.000 pr idag.

Men jeg vurderer allikevel forsikring på mine nå, fordi jeg helt klart ser fordelen av en forsikring dersom uhellet skulle være ute.

Jeg har ikke bestemt meg om jeg da skal ha med eller uten livsforsikring.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da jeg tegna forsikring hos Gjensidige så var livsforsikring et must for å kunne ha veterinærforsikring, men jeg ønsker egentlig ikke livsforsikring og har da satt en verdi på 1,500kr på Yaris.. om han skulle dø, så er det i pengene jeg vil ha. Og når jeg i så tilfelle er klar for ny hund så vil det rett og slett bare være en av punktene å få penger, det viktigste er jo kombinasjon og slikt. De fleste oppdrettere er jo greie med nedbetalingsplaner og slikt dersom man får et god forhold fra starten av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har livsforsikring på begge mine, men skal kutte den ut ved neste hovedforfall. Grunnen til det er at jeg føler de er dekka nok gjennom øvrige forsikringer, og dersom en av dem skulle dø, så klarer jeg nok å komme opp med penger til ny valp idet en interessant kombinasjon dukker opp, uansett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vet dere hva? Jeg lyver!

Jeg har veterinærforsikring på min hund, MEN ikke som dekker medisiner og materieller! DET var det min dyrlege sa at ikke var nødvendig! Ble så usikker at jeg ble nødt for å sjekke hvordan det stod til med forsikringen til Nokasen :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke livsforsikring, for meg er ny hund en ny "grunnutgift" som jeg tar den dagen det blir behov for det.

Jeg har heller brukt pengene på på en utfyllende veterinærforsikring med medikamenter og behandling.

Betaler over 2000,- for én hund uten livsforsikring.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ivo har en livsforsikring på 16 000,-

For at jeg skal få en ny hund der om Ivo er nå så krever det ufattelig mye trening og kurs og om ikke mangen årene vil jeg begynne å tenke på ny hund og da samtidig spare opp til ny hund og spare opp en god del sånn at jeg kan gi den nye hunden den samme treningen og kursene den trenger for å komme der jeg vil ha den. Skal Ivo plutselig forsvinne nå så har jeg ikke penger til ny hund og heller ikke penger sånn at jeg er sikker på at den kan få alt det jeg ønsker at den skal få for å komme der jeg vil ha den og da er faktisk de 16 000kr et must... Har også elite forsikring på han for den samme summen så skal han plutselig bli skadet og miste evnen til å kunne være den konkurranse hunden og den redningshunden han skal være så sitter jeg igjen med mulighet til å starte med ny hund så fort jeg finner et passende kull.

Ellers så er han forsikret så godt han kan tror jeg. Veterinærforsikring på 45 000,- medisin 3000,- rehabelitering 5000,- og spesial

45 000,-. Han har egentlig ikke hatt de store skadene utenom en brukket klo men han har hatt god bruk for forsikringen sin for det om. Her tar vi en sjekk ekstra i steden for en for lite så han har mer enn 1 gang vært gjennom en grundig skjekk hos dyrlegen med røntgen og hele pakka etter at han har fått seg en smell på trening.

Minien har ikke livsforsikring. Han har en like god veterinærforsikring som Ivo men ingen livsforsikring. Den dagen han forsvinner så skal han ikke erstattes på noe vis. Han er her så lenge han er her men når han en dag forsvinner så har jeg ikke planer om en ny mini. Han er bare en kosehund og en turkamerat og det er ikke like mye arbeid som kreves for å finne en ny som han, det er heller ingen arbeid som kreves for å få en ny hund der han er i dag og dermed ikke et "økonomisk tap" hvis det skulle skje han noe.

Endret av Arielle
  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...