Gå til innhold
Hundesonen.no

Perfect Image's Først Collie kull, siste drektighetsbildene s.7


tm100021
 Share

Recommended Posts

Lyra er i superform, men man ser at hun er drektig. Hun er høyt og lavt hele tiden, og VELDIG med på turer og ballkasting, dog hun bli mye fortere sliten om dagen :)

Vi bestemte oss for å ikke ta røntgen bilde av henne...

Men nå angrer jeg veldig på det :lol: Jeg er så spent på hvor mange det er, hun er egentlig ikke stor i det hele tatt. Lagt seg litt ut i bredden, men ikke noe stor mage. Tipper fire valper jeg :) Mannen mener 8, men jeg er ikke enig :lol:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 359
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Alt lever og har det veldig bra! Det var så mye liv der inni, var ikke sjans å ha noe som helst telling, de har blitt så store og aktive!

Nå er tempen for første gang under 38 grader ! Hun har hovnet opp og fått endel tykk klar slim ut bak !!

Eller ingen ting skjer er litt feil å si, siden hun driver og har pustet og peset noe veldig fælt de siste timene. Nå slapper hun av, pappa'n hennes har lagt seg på rommet og hun ligger og snorker ved

Posted Images

Ja, jeg holder på å lade kameraet! Så skal dere få bilder imorgen.

Det blir spennende å se hvor mange det faktisk blir.. Spesielt siden dette er første kullet og vi ikke aner hvordan hun bærer valpene og sånt :) Lars gjetter på at de kommer søndag natt (sånn at det blir dyrest om noe skjer :D ) hun er ihvertfall ikke i noe fødemodus enda! Og tempen er stabil.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sånn! Bilder, dag 58 etter første parring.

Ubørstet og lange hårpoter, dere får overleve til imorgen- Har hun ikke født til da er det spadag :lol:

Alene ovenifra

420503_10151162894690256_566542194_n.jpg

Ved siden av Ivy som veier litt for mye

73974_10151162895170256_231802348_n.jpg

264213_10151162895595256_894078212_n.jpg

Det er forferdelig å måtte stå opp til veggen...

320381_10151162896130256_762964903_n.jpg

Mannen skal få være med å ta bilde imorgen ute stilt opp, men som sagt- Bare underlinjen hennes synes det ikke like godt synes jeg. Hun har fått beholde linjene :aww:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

fikk jeg plutselig lyst på collie igjen. Skal ærlig innrømme at jeg synes Lyra er en av de vakreste colliesene jeg har sett , men så er jeg vanvittig svak for blue merle. Synd ingen av ' mine' raser finnes i den fargen.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg får håpe på 5 ihvertfall :) Er det bare tre der inne så blir det så fryktelig mange skuffede valpekjøpere.. Jeg synes det er råvanskelig å tenke på hvem som må bli skuffet... Hvem som skal få besjeden at ja valpene er født men desverre ingen til dere. Jeg har veldig mange flotte hjem som står på vent og håper på en godnyhet, flere som ønsker å trene til diverse, og flere jeg får låne med meg valpen på utstilling om jeg ønsker. Det er flere som er godt vante Collie folk og som har hatt rasen i mange år, og jeg skulle så gjerne hatt valp til alle disse som har kommet igjennom og får stå på "listen".

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Vet beds kan man enkelt klippe til selv og er veldig populært for bruk i bilbur. 
    • Hei! Kjøpte nylig et pent brukt 4Pets Herkules hundebur, men jeg trodde det ville være enklere å finne pute til det. Er dette en eldre versjon av 4Pets sine bur? Finnes det en type hundeseng man kan klippe til selv, som ikke er ren ull? Bikkja er fryktelig varm av seg.
    • Goldentispe av utstillingslinjer høres ut som kan passe fint, men bare husk på at alle valper og unghunder er generelt krevende og at trening på å takle å være hjemme alene en hel arb.dag kan ta lang tid. 
    • Et oppstillingsbilde.  Tempo 3 måneder. 8,7 kg og 36 cm høy.   
    • Få hunder krever pelsstell mer enn 2-3 ganger i uken, spørsmålet er mengden klipping og børsting. Med kravene dere har ville jeg vurdert en voksen omplasseringshund, der dere vet litt mer hva dere får. En valp er mye jobb, både å lære inn renslighet, hverdagslydigheten og det å lære inn å være alene hjemme. Ingen hunder er født trent til å være alene, og det kan ta mye tid. Selv med en omplasseringshund må dere regne med å bruke noen uker på tilvenning til å være alene hjemme en hel arbeidsdag i nytt hjem. Med valp må dere regne med å være hjemme de første 4 ukene eller så, og videre ha mulighet for tilpasning, ha med valp på jobb, korte dager eller hjelp fra andre, for å gradvis tilvenne lange dager alene hjemme. Vår forrige hund kunne ikke være alene en arbeidsdag før han var 6 måneder. I tillegg til daglig tur må dere huske at hunden må også ut innimellom for å gjøre fra seg, morgen og kveld. Den skal fôres, stelles, oppdras, og selvfølgelig ha kos og kvalitetstid. Det går mye tid på å ha hund utenom de 1-2 timene med tur. De fleste hunder setter også pris på mental stimulering i form av søk, triksetrening eller lignende. Jeg tenker umiddelbart at en collie kunne passet dere, enten kort- eller langhår. De krever litt børsting, røyter en del, men er relativt enkle hunder som ikke krever veldig mye. Men jeg vil også forslå at dere låner/passer en hund en ukes tid eller to, for å se om dette er et liv dere kan tenke dere. Det er ofte koslig med tanken på å ha en hund til selskap, men få er klar over hvor mye tid og fokus det faktisk tar i hverdagen.    
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...