Gå til innhold
Hundesonen.no

Blazing Sun Be Bright And Breezy "Bris"


Betty
 Share

Recommended Posts

Gratulerer så mye!Gleder meg til å følge dere videre!

TollerFrøkna mi blir forhåpentligvis født en av de neste dagene. Tispa har termin på torsdag :)

Takk! :ahappy: Hvor skal du ha fra? :)

Objektiv, som kun en oppdretter kan være, synes jeg hun er så nært perfekt som man kan komme! :D:P

Jeg er ganske så enig gitt. :ahappy: Bortsett fra når hun setter nåletennene sine i anklene mine. *ler*

Prøvde oss på oppstillingsbilder idag, men fikk ikke tatt noe særlig bra bilder før hun ble en smule gira over leverposteien. :P

bris8uker.jpg

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skye-line`s red i Tyskland :)

Spennende! :)

huff nå ble jeg lei meg! Ender som er så fine og smarte dyr :(

Skal alle de endene spises?? er det nødvendig å drepe så mange?

Nei, de endene ble brukt på jaktprøven til hundeklubben her i fjor, og ikke til mat. På jaktprøver for retriever (B-prøver) så brukes kaldt vilt (duer, fasan, ender, kanin).

Ellers, takk for fine ord om valpis. :ahappy: Idag har hun vært på sin første jakttrening, uten å gjøre stort annet enn å være søt og gå fra person til person for kos og pølser. Det er hun skikkelig flink til også. :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så de blir drept for å brukes som trening?

Så lenge det er krav om vilt på jaktprøvene, så er det nødvendig med så mange. Lik det eller ikke, men sånn er det. Og om du vil fortsette å diskutere nødvendigheten av det, så foreslår jeg å lage en egen tråd om emnet.

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 months later...

Bris ble 5 mnd den 25 august, og begynner virkelig å bli stor jente. Alle tenner er byttet ut, og hun blir bare mer og mer morsom å trene med. Hun og Decoy ser ut til å trives godt sammen, og nå som hun har blitt såpass stor så har de skikkelig utbytte av hverandre på turer. Decoy har lært henne at å ha spa i diverse myrhull er det mest fantastiske her i verden, til eiernes store glede. :P

I dag var hun på sitt første valpeshow, og hun var en drøm å stille! Vi har ikke trent så mye, annet enn på å være forholdsvis rolig under håndtering, men jeg begynner å lure på om noen har tjuvtrent på resten også. :P Dog tror jeg nok jeg fikk mye igjen for tiden jeg har lagt ned i fotgående, for DET har vi trent endel på. Dommer var Anne Indregaard, og kritikken: "Ca 5 og 1/2 mnd. Feminin, velskåret hode, godt plasserte ører, fine vinkler, faller noe i fronten under bevegelse, korrekt kryss og hale, som bæres muntert i bevegelse. Utmerkede ben og poter, bra pels, godt gemytt. Velvist".

bris5mndstaa.jpg

(Tatt for en uke siden.)

Hun har rukket å passere 43 cm, og er vel rundt 12-ish kg. Jeg er spent på hvor stor hun kommer til å bli, håper på rundt 47-48 (idealet er mellom 45 og 45 og så godtas det +- 2,5 cm).

Litt diverse bilder:

IMGP5691-kopiera.jpg

IMGP5632-kopiera1.jpg

IMGP5635-kopiera.jpg

IMGP5733-kopiera.jpg

Bilder fra sommeren:

brisand4.jpg

brisand.jpg

Hun er veldig viltspontan, men er litt usikker på om hun syns det er greit å komme tilbake med "skatten". Får ikke trent så mye på det heller, da vi har lite vilt ("trillebårlasset" er tross alt ikke vårt, men klubben sitt - og underslag av vilt er kanskje ikke så bra. *ler*).

brisslepespor2.jpg

Rådyrskank er heller ikke så verst. :)

DSCF6250.jpg

... men svømming er ikke sååå morsomt enda, mest kaotisk. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å, Elizabeth fortalte meg at Tia hadde fått en liten valp som het Bris (jeg har en setter som heter Bris) :D Jeg passet Tia en del da hun var liten :D

Næh, sammentreff. :ahappy: Og ja, Bris passer til begge deler. Verre med Storm og Kuling (som muligens hadde vært mer passende til frøkna i perioder *ler*). Og takk. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe ;) Og Tia er den flotteste tolleren jeg noen gang har sett, jeg synes det er så store forskjeller på de jeg har møtt, og mange som ikke er fine, men Tia.... Sukk.... :) Ser ut som Bris blir like flott som sin mor :)

Her er forresten Tia, 5 mnd gammel :)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=145673335590&set=a.145671310590.235388.828215590&type=3&theater

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=145673310590&set=a.145671310590.235388.828215590&type=3&theater

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • En C-hund kan være symptomfri, eller den kan ha plager. Det er jo veldig individuelt. En annen ting er at skjelettproblemer gjerne forplanter seg. Min hund har ikke forkalkninger, men hun har avlastet hoftene såpass mye at hun har fått subluksasjon i en skulder foran. Og hun får til stadighet låsninger i ryggen som må knekkes opp. HD er noe man må ta hensyn til hele tiden, mtp. at all aktivitet må tilrettelegges. Min hund har stort sett vært symptomfri og klart seg greit til tross for HD, men det har jo krevd en middels formue i massasje, laserbehandling, fysioterapi, svømming, injeksjoner, kosttilskudd osv. 
    • Jeg skjønner. Jeg synes på en måte ikke at 3/6 med C (uten forkalkninger) er så ille, men jeg har sett på fryktelig mye hunder i det siste. Mulig jeg har sett meg blind og at jeg må stikke fingeren i jorda
    • Jeg tenker at hvis du må velge mellom de ulempene, og heller få en mindre risiko for de senere, så ville jeg ventet. Ja, tidsmessig er det optimalt, men det er snakk om litt tilrettelegging bare. Jeg vet ihvertfall at om jeg hadde stått der med en 4 år gammel hund enten skuddredd eller med HD, og hadde hatt disse valgene, så ville jeg angret på å ikke bare ha ventet noen måneder. Noen garanti er det såklart aldri. Om du kan leve med en skuddredd hund som ikke kan brukes til det den er tenkt til, så ville jeg gått for det. HD går utover helsa og hverdagen til hunden i mye større grad.
    • For å være ærlig: Jeg ville stått over begge kullene. Det er ganske kjipt å sitte med hund om to/tre år som viser tegn på sjukdom som du kunne vært uten om du ikke hadde hatt dårlig tid.  Både skuddreddhet og leddsjukdom kan korte ned/stoppe både konkurranse og redningsplaner. Vent til det kommer et kull hvor du heller blir misfornøyd med noe som ikke kan være fysisk/psykisk begrensende. For eksempel farge og kjønn. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...