Gå til innhold
Hundesonen.no

Har du angret på noe?


Ane
 Share

Recommended Posts

Angret litt på at vi beholdt blandingen her, for hun er så mye mer aktiv enn hva de andre hundene her er. Hun krever ekstremt mye både fysisk og psykisk for å slappe av inne. Jeg ble litt sjokka over dette, da jeg ikke er så vant til krevende hunder. Vi vurderte jo å alikvel finne et hjem til henne pga dette. Men nå har vi kommet inni rutiner og ting går veldig mye bedre så hun blir værende :)

Med Oscar angrer jeg veldig lite igrunn, han er en herlig hund. Men må være at jeg har skjemt ham bort og at han har fått lite konsekvenser for ting, men han er enda så ung og bare siste uka har vi hatt mange gjennombrudd :)

Med de to små angrer jeg nok på jeg ikke tok tak i gneldringa fra dag 1,.

Men alt i alt er jeg veldig fornøyd med gjengen min, de er herlige og jeg er så glad i dem :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Med Ulrik, min første hund, angrer jeg på burbruk :cry: Det får jeg aldri endret på nå og det gnager meg fremdeles. Ellers ingenting!

Med Bamse er det at vi brukte bur i en del år, men det har vi sluttet med, så er jo ikke så mye å angre på nå. At vi ikke jobbet hardere for å få av han jaging av sykler med en gang det dukket opp...

Med Shensi... Hm! At vi ikke tok tak i bjeffinga på en bedre måte. At vi ikke startet hjemmealene-treninga tidligere. Noe som resulterte i sep.angst blant annet. Men nå har vi fått det under kontroll heldigvis. Dog er hun et hundre prosent avhengig av Bamse...

Njæh, jeg er ikke noe glad i å angre på ting jeg har gjort. det som er gjort, er gjort. så de tingene med Bamse og Shensi er mest sånn at jeg synes det er litt synd vi ikke var flinkere. Men burbiten med Ulrik, det kommer jeg nok aldri over :cry:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Michellus

Tja, det er vel alltids noe man angrer på? For øyeblikket har jeg mange "åååh, hvorfor gjorde jeg det ikke på DEN måten??"-øyeblikk med Angus, spesielt ift innlæring, men det er ikke akkurat noen kriseting. Ellers signerer jeg Loke, føler akkurat det samme.

Jeg angrer på noe med hver hund jeg har hatt jeg. Det er alltid noe jeg bommer på og i etterkant ser at jeg burde løst på en annen måte...

Regner med det er en del av lærdommen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er egentlig litt vanskelig å angre på noe, siden jeg føler at man gjør så godt man kan. Jeg gjorde endel feil med første hunden, men tross alt, hun var min første hund og man må jo tross alt lære. Syns det er dumt å gå å angre, eller tenke på de valgene man har tatt før. Man får heller bare se fremover. Man gjør nok sikkert feil noen ganger uansett.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg angrer ikke på at jeg kjøpte noen av hundene mine, og egentlig kan jeg ikke si jeg angrer på noe annet med dem heller. Chessea satt i bur det første året, men det angrer jeg ikke på. For av det lærte jeg hvor utrolig unødvedig det var, og har derfor ikke brukt bur på godt og vel 6 år. Med treningen har ambisjonene vært å lære å håndtere hund, og det er jeg bedre på enn jeg var som helt fersk. At begge bikkjene har diller og ting man kunne forbedret er nå så. :)

Nope - jeg angrer ikke på no. :)

(med unntak av de få gangene jeg har blitt så sint på bikkjene at det går utover dem. Raserianfall er heldigvis sjeldent nå i forhold til før. Hunder og skriking hører liksom ikke sammen!)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Hei! ☺️ Er det noen her som forer med Dyrisk? Er dere fornøyde?
    • Nei, hu har i grunn spist det samme i en stund nå, og er vant til å spise variert. Jeg får ta meg en tur til veterinæren og snakke med de. Takk for svar 😊
    • Kan hende ja? Rocky rant liksom alltid litt på den siden som var tett såvidt jeg husker, på tross av nedsatt tåreproduksjon også. 🤔 Saltvannsdrypping og eventuelt falske tårer ble løsningen for oss. Var også snakk om en operasjon for å åpne inn mot munnen eller noe? For at spytt? Kunne fungere som tåreveske eller noe? Eller om det var for drenering pga den tette kanalen? Er så lenge siden at jeg husker ikke for å være helt ærlig. Ble ikke gjort i hans tilfelle uansett så kan ikke si noe om hvordan det hadde hjulpet heller. (Han hadde øyebetennelse ofte, så ble mye drypping)    Har du endra på fôr i det siste? Kan være en reaksjon på noe der eventuelt. 
    • Han er så fin @maysofie! 😍 Blir spennende å se hvordan han utvikler seg! 😍 
    • Gode hundemøter med hunder jeg kjenner først og fremst, ellers så kan de lære seg at ikke alle skal hilses på/være nøytrale. Jeg bor jo midt i et turområde for bydelen min, så smittepresset bare i «Hagen» er sånn sett høyt her, jeg liker jo ikke det akkurat, men så lenge det ikke går noe i området så begrenser jeg ikke der heller. Jeg føler meg absolutt tryggere når 12 ukers vaksinen er satt, men foreløpig så har valpene jeg har/har hatt fått 8 ukersen også før jeg hentet dem. (Tror de nye anbefalingene sier at den ikke er nødvendig lenger?)    Jeg avventer valpekurs til etter 12 uker, ikke pga vaksine, men fordi jeg vil at de skal ha mental stamina til å faktisk få noe særlig utav det. (Trening med distraksjoner etc) Kontaktlyd/innkalling/miljø har jeg liksom kunnskapen til å gjøre på egenhånd nå før den tid. Begrenset hvor mange valpekurs man kan gå som trener og få noe nytt utav dem, så valpene sosialisering og samarbeidet vårt er hovedfokuset mitt med ett valpekurs + eventuelt få en feeling for nye kursholdere i området etc jeg ikke har vært hos før. Førstegangs hundeeiere anbefaler jeg at går tidligere, fordi de som eiere/hundetrenere får noe utav det uten at valpen nødvendigvis trenger å klare hele øktene uten å få overtenning/bli overtrøtt. De trenger gjerne hjelp til å gjenkjenne sånt også, så sånn sett like greit at det skjer på kurset eventuelt. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...