Gå til innhold
Hundesonen.no

Recommended Posts

Skrevet

Jeg driver med et lite prosjekt, og trenger litt kreative input..

Så det jeg lurer på er:

  • hva spiser du som regel når du/dere stopper på en veikro når dere er på bilturer?
  • Og er det noe du savner (mest vekt på mat)?

  • Svar 53
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hvordan kan fiskeboller, kvalitet og smak settes i sammenheng *unnskyld, jeg bare måtte*

Husmannskost leeeeenge før junk food! Dessverre blir det mer og mer av junk food og mindre og mindre "ordentlig" mat på veikroene synes jeg. Så da dropper vi det gjerne og kjører et annet sted.

Gammel og seig i tillegg da, iom at det ikke kom seg unna oksen eller gampen som trakk på et tonn stein..

Skrevet

Er generelt veldig kresen på ferdigmat, liker ikke noe burgere annet enn hjemmelaget av kjøttdeig eller på McD f.eks, hehe.

Har kjøpt toast for å være på den sikre siden flere ganger, har mange ganger blitt veldig skuffet av selv biffsnadder, tenkt når BIFF ikke blir spiselig. :(

Jeg er sær, så nøyer meg vel med toast eller pommes frites på slike steder som oftest, har de kyllingsalat kjøper jeg det.

Redigert: Savner sunnere alternativer, trenger jo ikke være avansert. Noen friske salater med isberg, cherrytomater, agurk og noe ordentlig kyllingfiletbiter holder lenge som en god lunch/"veistopp-mat", dressing er jeg ikke fan av selv, da foretrekker jeg fetaost i salat.

Skrevet

Har aldri spist noe som smaker godt på veikroer, de krydrer overhodet ikke maten, og alt som skal være stekt virker kokt :x

Savner:

Stekt mat med KRYDDER

Frisk salat med gode dressinger

Pommes frites som er litt sprø (ikke vassen)

Stekt bacon (hater å få kokt bacon...)

Stopper heller på en bensinstasjon og spiser ei dårlig pølse for under halvparten av prisen på veikroer :D

(eller kjøper matpakke, toast etc.)

Skrevet

Jeg kunne forresten ønske at alle burgerne smaker som på Tex Burger som ligger langs e18 litt utenfor Oslo (mot tønsberg).

Den er så god, blir sulten bare av å tenke på den. Ingen her lager noe som ligner en gang. :angry:

Skrevet

Jeg pleier å spise hamburgertallerken, pølse og pommes frites og noen ganger fisk som er panert.

Veikroer smaker veldig ofte det samme og jeg tror de er veldig flinke med grillkrydderet sitt på alt ;)

Skrevet

Jeg pleier å spise hamburgertallerken, pølse og pommes frites og noen ganger fisk som er panert.

Veikroer smaker veldig ofte det samme og jeg tror de er veldig flinke med grillkrydderet sitt på alt ;)

Heldig du er da, som får krydder på maten :D

Skrevet

Det er sjelden jeg spiser på veikroer, men hver gang vi har vært på hytta på fjellet, er det oblogatorisk med middag på Bromma på vei hjem. Da blir det bestandig biff, fordi den er alltid veldig bra.

Det er aldri jeg spiser "blanda" produkter, som hamburger, karbonade osv. Ei heller gryteretter og pytt i panne.

På svenske veikroer er det ofte salatbarer med mye godt, som middagsgjester kan forsyne seg av. Det syns jeg er godt og er kanskje et tips til norske veikroer :)

Skrevet

Jeg spiser mest hamburgere og løvstektallerken. Eneste jeg ikke liker så godt er de som overkrydrer og oversalter pomfrien :P Men ellers elsker jeg å spise på veikroer, den salaten som følger med er den eneste salaten jeg faktisk syns er god :P

Guest lijenta
Skrevet

Kokken :D hehe neida men jeg spør om å få snakke med kokken fordi matintolleransen min er så sær at den som står i kassa ikke ahr kunskaper som holder. Det er desverre ikke alle veikroer som har kokk og jeg har måtte ta neste.

Når jeg endelig finner noe så blir det gjerne utgangspukt i biff for der buker dem å kunne løse noe

Skrevet

Det kommer helt an på. Om de har husmannskost som raspeballer, kjøtt i mørket, saltkjøtt el så tar jeg det.

Hvis ikke, da blir det en burger.

Skrevet

Husmannskost leeeeenge før junk food!

Dessverre blir det mer og mer av junk food og mindre og mindre "ordentlig" mat på veikroene synes jeg.

Så da dropper vi det gjerne og kjører et annet sted.

  • Like 2
Skrevet

Foretrekker dere helst vanlig husmannskost eller "junk food" ? :)

Kommer helt an på, skal ærlig si at Quarterpounder fra McD og en diger cola frister veldig enkelte dager. :whistle:

Men generelt hadde ordentlige kjøttkaker, poteter, brun saus eller en ordentlig fiskerett fristet veldig, men igjen, så må jo dette være tilberedt med gode og ferske råvarer for at det skal bli veldig godt. :)

Skrevet

Kommer helt an på, skal ærlig si at Quarterpounder fra McD og en diger cola frister veldig enkelte dager. :whistle:

Men generelt hadde ordentlige kjøttkaker, poteter, brun saus eller en ordentlig fiskerett fristet veldig, men igjen, så må jo dette være tilberedt med gode og ferske råvarer for at det skal bli veldig godt. :)

Nå er vel kanskje ikke McD som er vanlig veikro hvis man kjører Oslo-Trondheim eller lignende? :whistle: Men skjønner hva du mener ;) hehe

Skrevet

Jeg kjøper helst junk (men vil ha en god og frisk salat til), for husmannskosten kan jeg lage selv hjemme, akkurat som jeg vil ha den :)

Henger meg på Havanaislove; skulle gjerne kjøpt gode fiskeretter (men ikke kjøttkaker osv)

Skrevet (endret)

Jeg spiser aldri på veikroer. Har som regel med matpakke. Men om nøden er ute så er jo mat, mat, så da kjøper jeg kanskje en cheesburger uten dressing hvis de ikke har baguetter. Men jeg er ikke glad i det, så det er overlevelsesmat :P

Jeg skulle ønske de hadde noe annet enn kun fastfood, eks. noe frukt og grove baguetter uten digre smørkladder.

Endret av LXT
Skrevet

Nå er vel kanskje ikke McD som er vanlig veikro hvis man kjører Oslo-Trondheim eller lignende? :whistle: Men skjønner hva du mener ;) hehe

Hehe, nei, veikro kan det ikke akkurat kalles, men hadde jeg likt burgerene som selges på veikroer, så hadde jeg gått for det. :)

Men det gjør jeg ikke, og hjemmelagde kjøttkaker med brun saus blir det aldri til at jeg lager selv av en eller annen grunn, så det kunne fristet, eller som sagt en ordentlig rett med stekt kveite, torsk eller liknende.

Skrevet

Då eg køyrde langtransport, og kryssa Haukeli eit par gongar i veka, stoppa eg ofte på Høydalsmo. Her hadde dei god, "heimelaga" mat. Eg valde ofte fiskerettane, dei hadde dagleg levering av fersk fisk, og serverte ofte laks og torsk, evt (GOD) fiskegrateng.

Skrevet

Jeg skulle personlig ønske at veikroer satset på mer sunn mat. Joda,de har kanskje kjøttkaketellerken osv,men dette er ikke noe som frister for meg. Skulle gjerne sett at de hadde en frisk salatbar,der man kunne velge mellom noen kaldretter og varmretter. Og kanskje betale litt ekstra for loff/baguett elrns. Det er for ''enkelt'' å velge mellom hamburger etc,fordi det er som oftest det som står som stor skrift på tavla,og andre mere ''sunne'' retter finnes i liten skrift.

Og etter å ha kjørt i sommer fra troms,til hedemerk,så over til Bergen og så oppover Sverige igjen,føler jeg at jeg kjenner hva mange av veikroene kan tilby :rofl:

Skrevet

På veikroer spiser jeg gjerne biffsnadder (stekt biffkjøtt, løk og pommes frites) med tilhørende salat, uten dressing.

Vil jeg ha noe enklere tar jeg en burger eller en pølse i brød :)

Skrevet

ÅÅÅH! Jeg elsker veikro mat (seff, spørs hvilken kro :P )

Men når vi kjører mot nesbyen er det en veikro sånn ca halvveis som selger syyykt god potetstappe og stekte pølser, Det er sååå godt! Får helt vann i munnen! :drool:

Ellers er jeg glad i en god burger med masse agurk, har vi litt tid tar jeg gjerne noe kyllinggreier eller løvbiff tallerken med pommes.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Vi hadde en elghund som stod og ulte ved døra hvis det var løpetisper innen en mils radius (satt på spissen), og en annen elghund som ikke brydde seg i det hele tatt, så det er nok i alle fall til en viss grad individbetinget. Ellers har jeg bare hatt relativt små hunder (6-8 kg), men det har kun vært tisper, og de har vært veldig enkle mtp. løpetid (lite blod, ikke noe særlig hormonpåvirking mentalt utover at det skal markeres hver 5. meter på tur). simira nevner livmorbetennelse, jeg vet ikke om det er mer vanlig på småraser, men min forrige hund fikk i alle fall det. Men skal man ikke drive med avl eller andre raserelaterte aktiviteter er det jo ikke verre enn at man kastrerer.
    • Hvordan er rasene hunden er blanding av? Og ikke minst foreldrene? Det er jo ulempen med blanding, det er vanskelig å gjøre grundig research, men foreldrene og evt. tidligere kull kan jo gi indikasjoner. Hvis det er bevisst blandingsavl så ville jeg uansett håpet at de ikke ville avlet på en hannhund som er slik, men samtidig så ville de da kanskje ikke avlet på blanding heller, om de var opptatte av genetikk. Jeg kan ikke veldig mye om miniatyrhunder, jeg har kjent et par hannhunder som var slik du beskriver, og et par som er helt greie. Når det er sagt er jo tispene også "kjent" for mer gneldring og innbilte svangerskap og livmorbetennelse, så man velger jo litt sine onder. 
    • Hei! Jeg er helt ny i liten-hund-verden. Har tidligere hatt springer spaniel, boxer og schæfer, men skal nå få en liten blandingsrase.  Jeg er så usikker på valget av hannhund eller tispe! Personlig har jeg ikke en sterk preferanse, har hatt to tisper og en hannhund, og heller nok kanskje mer mot hannhunder. Men jeg hører fra mange med små hunder at hanner kan være veldig vanskelig å få stuerene, at de markerer inne og at de er så stressa rundt løpetid i nabolaget feks at de står og uler ved døra osv. Dette er ikke noe jeg har vært borti med store raser, verken min egen eller venner sine (vært aktiv i NRH og NBF-miljø i 15 år, så vært borti en del forskjellige raser) i det hele tatt, så er det en typisk type atferd for små hunder, eller er det mer individbetinget? Vi legger så klart til rette for rotrening og passe aktivitetsnivå osv osv.  Hadde vært fint å høre noe annet enn skrekkhistorier om små hunder, for akkurat nå lener jeg veldig mot tispe.
    • Vi har hittil foret vår valp på 13 uker med fire måltider om dagen og har planer om å gå ned til tre måltider om dagen. Ved fire måltider ga vi frokost ca 07-07.30, lunsj 12, middag 16 og kveldsmat 19.30.  hvilke tidspunkter forer dere valpene deres og hva har fungert for dere?
    • Hei @Betan, min erfaring strekker seg fra 2002 da jeg fikk min første bull-hund. Min første ambull ble født i 2007 og jeg har hatt mange verv i det norske raseklubbens styre, nå sitter jeg i den svenske klubbens styre. Jeg har som oftest hunder i par og jeg er utdannet innefor atferd men også jobbet som hundetrener i mange år. Nå for tiden konkurerer jeg med min ambull-tispe. Vi er i kl 3 i RL f.eks og har flere sporprøver bak oss, tatt i Sverige. Så erfaringen strekker seg fra egne hunder til mange av norges og sveriges ambuller. Holder det?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...