Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvordan ser middagen din ut i dag?


soelvd
 Share

Recommended Posts

  • Svar 60
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Så en lignende tråd om det på et annet forum, ble ganske morsomt og mange fine oppskrifter å dele! Så jeg får begynne. Dagens middag tok jeg aldri bilde av, men gårsdagens middag var skinke og ost

Av et nytt måltid håper jeg, ikke maten når du ser den igjen.. Så utrolig godt ut! Så det like godt ut irl?

Må også jukse med bilde,et tatt fra google. Idag har jeg spist nachos,med salat (kinakål,tomat og agurk) guakamole og rømme

Posted Images

Av et nytt måltid håper jeg, ikke maten når du ser den igjen.. :D Så utrolig godt ut! Så det like godt ut irl?

Haha, ja! Nei, jeg svidde pølsene litt, eller ikke svidde da, men de ble veldig brune. Nå er kanskje disse på bildet kokt da. Også hadde jeg ikke like fint tilbehør til :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag har jeg tatt bilde selv og greier! Men det var så vanskelig å holde tallerkenen og mobilen samtidig, så det ble veldig uklart.

I dag lagde jeg Pariserpizza! :D Baguette med kjøttdeig i pastasaus med paprika, skrivede tomater og ost! Jeg som til vanlig ikke liker tomater, slukte disse hel! :D

393699_10150513589170610_733890609_11159904_679495722_n.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

bilde-710132.JPG

Men uten paprika og med ekstra salami og jarlsberg - og du dæven hvor godt det smakte etter at de seks siste middagene har vært kokt spagetti og en boks mais.

Eller, Jeanettes ribbemiddag i går smakte udiskutabelt bedre, men av det jeg har laget selv i det siste vinner grandiosa.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

bilde-710132.JPG

Jupp, der var min middag i går òg. Godt var det vel eigentleg ikkje, men eg var pjusk og måtte ha mat :aww: .

Det tok forresten halvannan time å lage den forbaska pizzaen. Ein time og eit kvarter for å varme opp omnen, og eit kvarter for å varme opp pizzaen. Då var han òg full i masse svarte prikkar som eg ikkje har ei aning om kva var eller kvar kom frå. Vi må få oss ny steikjeomn, ja...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går lagde jeg pannekakerøre av pose, helte i en ildfast form smurt med olje, og stekte i 30 minutter på 225 grader. Delte opp i "kakestykker" og strødde sukker på. Og jeg spiste de kalde med sukker til kvelds, og kalde med jordbærsyltetøy til frokost i dag.

Jeg har igjen halvparten, og lurer på om det skal fryses eller spises.

Anyway, i dag har jeg tatt bilde av middagen min:

middag1312.jpg

Hjemmelaget kålrabistappe (uten å ha slik stappemosesak, litt imponert over meg selv), og elg i sjampinjong og traktkantarellstuing. Godt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går lagde jeg pannekakerøre av pose, helte i en ildfast form smurt med olje, og stekte i 30 minutter på 225 grader. Delte opp i "kakestykker" og strødde sukker på. Og jeg spiste de kalde med sukker til kvelds, og kalde med jordbærsyltetøy til frokost i dag.

Oi, dette hørtes spennende ut. Hvor stor er den ildfaste formen du bruker, kan jeg f.ex bruke langpanne?

*mmmnamnam*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oi, dette hørtes spennende ut. Hvor stor er den ildfaste formen du bruker, kan jeg f.ex bruke langpanne?

*mmmnamnam*

Tja, det var den ildfaste formen jeg hadde i skapet til serviset mitt - men en kan sikkert bruke langpanne, da blir den jo bare litt tynnere.

Min var ikke helt gjennomstekt, og burde ha vært i ovnen lenger - så større ovn og lavere masse gir sikkert bedre resultat.

Jeg fant en oppskrift på nett som også foreslo å helle baconbiter i røra mens det steker. Jeg kan også tenke meg at stekt kjøttdeig oppi og ost når det har stivnet litt kan være godt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Litt av problemet er at om man avler renrasede hunder så får man konsekvenser i det at man ikke får registrert valpene, mens med blandingshunder så er det litt mer "fritt frem". Dessverre. Og det er lite man kan gjøre så lenge hundene har tilgang til mat, vann og ly, og får det tilsynet de har behov for helsemessig.
    • Hei.. Jeg blir så frustrert.. Noen jeg så hadde valper liggende ute på finn i starten av året (valpene født i Desember), har nå parret tispa igjen på første løpetid etter forrige kull, dette skjer så ofte og jeg blir kvalm! Er det virkelig ingen lov som skjermer de stakkars tipsene for sånt? De blir jo brukt som pengemaskiner. "Oppdretter" får søte små valper og itillegg så tjener de GODT på det, vinn vinn tenker de..  Ikke bare skal de ha nytt kull, men rett etter å solgt valpene fra forrige kull så ble både mor og far (de eier begge selv) lagt ut for omplassering på finn, dette ett eller annet vås om at de skulle bruke tid på Gud og hadde blitt frelst og blabla. Jeg blir helt paff.. Men viser seg jo at hundene aldri ble omplassert allikevel for nå har de lagt ut ny annonse om at de venter valper i August, fra samme tispe og hannhund... Har forresten screenshot fra annonsen til forrige kull. Er det lov å holde på sånn? Rådrift på tispa for at de har funnet ut at de tjener gode penger på det?!  Gjelder forresten Malamute/husky blanding, hvite hunder, du finner de på finn 🤪
    • Takk for tipset, fikk plass så nå får vi testet ut<3
    • Hei! ☺️ Er det noen her som forer med Dyrisk? Er dere fornøyde?
    • Nei, hu har i grunn spist det samme i en stund nå, og er vant til å spise variert. Jeg får ta meg en tur til veterinæren og snakke med de. Takk for svar 😊
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...