Gå til innhold
Hundesonen.no

Rare ting hunden din liker...


AnnChristin
 Share

Recommended Posts

Er vel ikke så lurt å gi dem appelsin, ettersom det skader nyrene på hunden..? :icon_confused:

Det skader sikkert nyrene hvis de får store mengder.. Men hvis de får nyreskade av å spise en appelsinbåt noen få ganger i året, ja da tror jeg det ikke er håp for mine hunder uansett ;)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Laffen et ALT om han trur det er godbit. Har du noko i handa (papirbit, marshmallowbit, potetskal, skumgummi) og han får det føre seg at dette er godbit, går det rett i dragsuget om han får tilbodet. Det gjer det ein tre - fire gongar, før han byrjar å tenkje noko slikt som "heeeeey, ER no dette eigentleg så godt?", og den femte biten slepp han då ned på golvet / bakken, luktar og undersøkjer, prøver å ete det ein gong til, og konkluderer med at "nesjdå, dette var jo ikkje mat".

:lol:

Her spiller det absolutt ingen rolle hva man gir Lyra, alt går ned i sluket om det er en annen hund i 50 meters omkrets... Når hun skal få ormekur piller er det bare å si "Iiivy, skal du få noe godt? Nei Lyra, ikke til deg" Også later jeg som at Lyra får stjele ormekuren og vips.

Haha. Minner om når Laffen hadde antibiotikapiller for våteksem. Gjekk fint det, berre å la han tru at det var godbit, så gjekk det rett ned. Det vil seie, etter at han hadde gomla og knaska dei godt først. Fysj :lol: .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her spiller det absolutt ingen rolle hva man gir Lyra, alt går ned i sluket om det er en annen hund i 50 meters omkrets... Når hun skal få ormekur piller er det bare å si "Iiivy, skal du få noe godt? Nei Lyra, ikke til deg" Også later jeg som at Lyra får stjele ormekuren og vips.

Ganzie er også enkel å gi piller til :lol: Er bare å vi se henne pilla, og kaste den til henne. *glomp* og "kan jeg få mer?"

et annet sikkerstikk er å vi se henne den, og deretter "miste" den på gulvet :lol:

Moses spiser ABSOLUTT ALT!

Kan heller ramse opp det han IKKE liker:

1. Champignon

THATS IT! :)

Haha, det eneste Ganzie ikke spiser er sopp. Uansett om det er fersk eller tilberedt, om jeg sniker en soppbit ned i matskpla og blander det godt med resten av maten, så er soppbiten urørt tilbake etterpå :lol: Og Ganzie spiser ikke mat, hun inhalerer den, så jeg synes det er godt gjort å sortere ut ting man ikke liker da :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hoff jeg kjenner jeg blir frustrert over sære shibaslusken min om dagen.

Har fått masse deilig avskjær etter at murern som jobber her nå har vært på elgjakt.

Gårdisene og lille bostoni mesker seg med rått elgkjøtt 2 av 3 måltider om dagen.

Linus sier ææææsssj når jeg byr han samme maten, og tygger heller i seg proplan med laks.

Makan til sær gubbe altså!

Har 3 elgføtter i frysern som hundene skal meske seg med ute når det blir tørrere i været, må vel finne noe anne for Linus så han kan delta på elgparty han også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mine spiser ALT... Uansett. Å slippe dem løs hos besteforeldrene mine etter de har tatt opp potet feks er umulig, da saumfarer de åkern etter rester og gumler det i seg. Og kommer tilbake fulle av jord. Rå potet er digg liksom!

Ellers spiser de alt som kan spises, og alt som ikke burde spises. Inkl kebab fra gata på tidlig søndagstur, bæsj, råtten fisk som noen har slengt fra seg som det kryr av larver i osv osv...

Ellers er det standard at de får de to ytterste bladene på salaten, enden på gulrøttene og alle rester etter grønt fra feks tacomiddagen vår osv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min spiser vel alt med unntak av oliven, servelat og popkorn. Det er noe hun liker bedre enn andre ting. En slager er potetgull i alle former og farger. Hun kan finne på å stappe hodet oppi posen for å få :innocent: Legger jeg posen under stuebordet står hun og skraper på posen helt til hun får! Kan holde på ti minutter mens hun titter forventningsfullt på oss, hehe. Hører hun krasling fra posen blir hun vill, helt til hun ser at det er popkorn, årets skuffelse liksom! :P

Servelaten brukte jeg til å pakke inn piller hun fikk etter kastrering. Hun skjønte det etter en stund og nå løper hun og gjemmer seg hvis jeg prøver å gi servelat, selv om det er over to år siden.

Hun er også spesiellt glad i rå blomkål, peanøtter og melon.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Boris er helt ekstremt matvrak. Han spiser ALT! I sommer viste vi Kuma og Boris at det var blåbær på buskene, og herregud som vi angra! Etter det ble han umulig å gå tur med. Han skulle spise ALLE blåbærne han kom over. Etterhvert ble jeg ganske lei, så jeg bare dro han med meg. Det resulterte i at han begynte å kaste seg ut i lyngen for å prøve å få med alle blåbærne før han ble dratt med videre. Han blir jo aldri mett heller, så det var under heeelee turen, hveeeer dag. Etter dette fikk han kallenavnet blåbærkongen.

Haha. Minner om når Laffen hadde antibiotikapiller for våteksem. Gjekk fint det, berre å la han tru at det var godbit, så gjekk det rett ned. Det vil seie, etter at han hadde gomla og knaska dei godt først. Fysj :lol: .

Jeg trenger ikke engang late som det er en godbit engang. :P Hver dag får Boris pille for allergien sin, og hver dag går pillen ned uten noe som helst problem. Han vet godt hva det er han får, men alt er mat i han sin verden.

Jeg håper aldri jeg får et så stort matvrak igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Er det ingen i nærheten som har en hund du kan låne? En oppdretter med flere hunder, eller noe? Nå var jo det for min og Odins del, men når jeg ikke orket å konkurrere med ham mer så gikk jo Lisa her på forumet konkurranser med ham. Men ja, livet som hundeeier er jo veldig i faser. Fra valpestadiet og få dem til velfungerende hunder i hverdagen, til å kunne ha dem med på aktiviteter og konkurranser, og så når de ikke er med på alt lengre igjen, og trenger mer oppfølging  helsemessig.
    • Akkurat nå har jeg lyst på en hund som kan henge med på lange fjellturer og som jeg kan konkurrere med, men som kan bo et annet sted så lenge senioren min fortsatt lever. Må jo bare innse at hun er en gammel hund som ikke lengre kan være med på alt jeg har lyst til, men vil jo også gi henne en god alderdom. Så ny hund i huset er uaktuelt så lenge hun er her. Hvorfor må det være så vanskelig...
    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...