Gå til innhold
Hundesonen.no

Hundetolk ,healing osv.


LilleZara
 Share

Recommended Posts

Seriøst, folk trenger å gjøre litt research om coldreading. Har man taket på coldreading trenger man ikke ha noe informasjon om hund eller eier i forkant i det hele tatt.

Her er min erfaring med dyretolk:

http://hundesonen.no...kk-et-taleroer/

Jeg var hos en av de anerkjente dyretolkene. En som allerede er omtalt i denne tråden som seriøs og the real deal.

:lol: :lol: :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 83
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

ei venninne av meg var hos dyretolk med hunden sin. der fikk hun beskjed om at han drømte om og bli politihund, likte og se på nyhetene og at favorittfargen hans var gul...

Når jeg leser disse 'morsomme uttalelsene' fra diverse dyr som står på den hjemmesiden mister jeg helt troen.. Et par eksempler.. Hund, 1 år: Flått er ikke flott! Hest: Jeg er ingen asfaltba

Det er den som kommer med ekstraordinære påstander som også må komme med ekstraordinære beviser. Altså, det er dere som forsvarer det overnaturlige og paranormale som må stå for bevisbyrden, ikke sk

Jag har ingen erfarenhet med dyretolk men tror alltså det är mycket fake och hokus pokus där, kan finnas dem som har "det där" som kan kommunicera med djur men att alla kan gå skola osv. för att bli sånn tolk det tror jag inte på. Mycket lureri i den kretsen där.

Men däremot har jag faktiskt gått till en healer själv, jag var mycket skeptisk till det hela men tänkte att det kan iallafall inte bli värre av å testa det.

Personen som skulle utföra sånn healing på mig hade aldrig sett mig förut, inte pratat med mig och visste ingenting om mig annat än mitt namn. Och jah... det var helt otroligt! Jag var ärlig och sa att jag var väldigt nervös och inte visste hur det skulle gå till. Han var väldigt snäll och lugn och sa att jag bara skulle slappa helt av och att det skulle gå väldigt fint. Han bad mig lägga mig ner på en type massagesäng och sa att han skulle gå igenom alla mina punkter på kroppen för att känna igenom om jag har blockeringar.

Jah så låg jag där då och kände mig ganska så "naken" och obekväm egentligen :P när han skulle ta på alla möjliga ställen. Men jag tittade upp i taket och prövade att tänka på något annat. Så startade det och jag blev egentligen lite rädd för när han tog på första punkten så höll han med sina varma händer mot punkten och ryckte helt vildt. Så sa han "ojsan här var det blockering ja, jag ska lösa det upp för dig". Där höll han helt tills hans ryckningar stoppade.

Så gick det vidare till alla andra punkter på kroppen. Och det var bara så... det går inte att beskriva men han fick liksom mina känslor så mitt upp i det hela så började han gråta och jag kände att han var så varm och god. Han kom också med massa som han kände genom mig som jag har upplevt och som jag bär på som han inte kunde ha vetat utan att ha frågat mig om det. Då visste jag att han har det och att han är äkta! Han rättade också upp mina höfter som han såg var snea, jag visste inte att jag hade snea höfter men han sa att jag hade ramlat riktigt hårt en gång när jag var 12 och att jag fick det då. Jag visste precis vilket fall han menade då för jag minns jag hade megaont. (Ramlade av häst). Då höll han över höfterna och jag kände att det bultade och pickade upp mot höfterna och så var det fixat.

Ja alltså det är svårt att skriva kort här märker jag men jag kan ju stoppa här egentligen. Det var iallafall en väldigt god upplevelse jag fick och efter det så kände jag mig varm och lite trött. Men efter det så kändes det som om jag hade blivit så mycket lättare. Helt fantastiskt :)

Men det samma gäller här, inte alla som kallar sig healer är äkta. Mycket lureri här också men jag var heldig och mötte en rikitg en.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men efter det så kändes det som om jag hade blivit så mycket lättare. Helt fantastiskt :)

Så fint for deg! - Du tror og får merke det i etterkant. Så lenge man føler man blir hjulpet, så er det greit syns jeg - selv om det ikke fins noen riktige. Det er deg selv som sier til deg selv at du er bedre - du tror.

Det er maaaaaange som sier de er blitt hjulpet av norges mest kjente - snåsakallen. Det hjalp ikke meg, selv om han behandlet. Det hjalp ikke dama, selv om hun ble behandlet og selv trodde hun ble bedre bare for at hun trodde det. Snåsakallen er noe av det mest riktige(ekte) man får av slike(han har hjulpet tusenvis), så da skulle jeg ha blitt bedre - han sa både jeg og dama skulle bli bedre i etterkant, men det kunne ta noen dager. Det stemte altså ikke. Hadde jeg gått til din 'riktige', så vedder jeg på at samme har skjedd - absolutt ingenting

Å spille på følelser hos damer er et ganske så godt tips - det er ganske så velkjent det da :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nu mista jag ditt skriv skrotum. Men hur ville du då förklarat att denna healern kunde säga så massa om ting jag hade inni mig som jag bär på och vart genom då? Det var sådant som man inte kan se utanpå och inte veta utan att ha frågat mig om det.

Endret av Vimsan
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nu mista jag ditt skriv skrotum. Men hur ville du då förklarat att denna healern kunde säga så massa om ting jag hade inni mig som jag bär på och vart genom då? Det var sådant som man inte kan se utanpå och inte veta utan att ha frågat mig om det.

Det er de vel flere som har nevnt i tråden og han viste jo navnet ditt blant annet. Man kan lese mye utav kroppspråk og hva man sier. Bare ta eksemplet jeg ga tidligere om magikeren som fant bilen 2 personer hadde parkert i en by kun ved å stille noen få spørsmål og å lese kroppspråk og via et kart - tok han under 1 time å finne bilen. Personene måtte svare på spørsmålene, men de selv kunne velge å svare sant eller lyve. Politiet som var der var imponert og det var ingen healing eller overnaturlige årsaker til dette annet enn en person som stilte riktig spørsmål, tolket svar og kropp veldig bra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skrotum: Jamen jag pratade ju inte med honom, svarade inte på frågor och fick inga frågor heller. Han bara berättade för mig helt utan att jag sagt något. Så han kan ju liksom inte tyda eller läsa av mig med tanke på de svar jag ger eftersom jag inte gav några svar. Fick ju inga frågor heller.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror de fleste slike folk, iallfall av de som tar betalt, ikke er spesielt "ekte." Kanskje tror de at de er det selv, kanskje vet de at de er rene kjeltringer, uansett tviler jeg på dem, sånn generelt sett. Da spesielt disse dyretolkene, da dette synes å være veldig in for tiden. Men, jeg tror det finnes mye mellom himmel og jord. Og jeg har hatt en del snåle opplevelser som jeg ikke finner andre forklaringer på, enn at vi mennesker er i stand til mye som naturvitenskapen i dag ikke kan forklare.

Jeg ble tatt med til en healer en gang, og følte ingen forskjell før og etter, annet enn at jeg ble i veldig godt humør av det. Men under healingen sa hun ting til meg, ting bare jeg visste, og kunne blant annet navngi og beskrive en mann som ei jeg kjenner hadde foreslått å introdusere meg for et par dager tidligere (han har ikke et ekstremt vanlig navn, og hun kunne beskrive ham både i form av interesser og utseende). Da ble jeg satt ut: Enten hadde hun avlyttet vår samtale, eller...Ja, jeg vet ikke.

Hun visste også at jeg hadde kjøpt noen urtefrø bare en uke før jeg kom dit, og foreslo at jeg burde så dem snart. Hun visste at jeg hadde piano, og at det burde stemmes, og at jeg hadde hund (kan jo være at hun så hundehår da :P). Hun visste hva favorittblomsten til min grandtante, som jeg stod veldig nær, var. Det var ingen vanlig blomst. Og mye, mye mer... Jeg finner rett og slett ingen logisk forklaring på all den informasjonen hun visste om meg, og de tingene hun fortalte. Men, jeg følte meg ikke spesielt healet i form at jeg ble frisk fra noen plager. Derimot ga hun meg noen veldig gode råd :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skrotum: Jamen jag pratade ju inte med honom, svarade inte på frågor och fick inga frågor heller. Han bara berättade för mig helt utan att jag sagt något. Så han kan ju liksom inte tyda eller läsa av mig med tanke på de svar jag ger eftersom jag inte gav några svar. Fick ju inga frågor heller.

Som sagt tror jeg veldig lite på slikt, selv om jeg håper det er noe. Jeg har fått med meg at de bruker endel tekniker på det - Lisa Williams trodde jeg nesten helt på før jeg leste om tekniker som brukes.

En 'vanlig' riktig healer trenger penger - ingen sier nei takk til 1 million dollar selv om de har god råd. Når noen vil gi de denne summen bare med å bevise slik som du nå sier og ikke gjør det - det sier hvor mye man skal tro på de. Par dager med testing og de er 1 mill dollar rikere, god dags-lønn det og noe ingen sier nei takk til tror jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det at man ikke kan forstå hvordan visse individer kan "lese" en eller vite spesifikke ting om en, behøver ikke bety at de har overnaturlige evner. Jeg viser litt til av Derren Brown, jeg, som er en illusjonist/mentalist - han er veldig tydelig på det at hans teknikker utelukkende er basert på analysering av menneskets atferd og språk. I dette programmet søker han anerkjennelse fra ledende figurer innen overnaturlige og religiøse grupper - utrolig interessant og imponerende evner. Samtidig var det ganske ubehagelig da han faket å være medium og fikk folk til å tro at de var i kontakt med avdøde de kjente.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det at man ikke kan forstå hvordan visse individer kan "lese" en eller vite spesifikke ting om en, behøver ikke bety at de har overnaturlige evner. Jeg viser litt til av Derren Brown, jeg, som er en illusjonist/mentalist - han er veldig tydelig på det at hans teknikker utelukkende er basert på analysering av menneskets atferd og språk. I dette programmet søker han anerkjennelse fra ledende figurer innen overnaturlige og religiøse grupper - utrolig interessant og imponerende evner. Samtidig var det ganske ubehagelig da han faket å være medium og fikk folk til å tro at de var i kontakt med avdøde de kjente.

Nå sitter ikke jeg på nett hvor jeg får sett klippene, så vet ikke helt om jeg er på jordet. Men det er klart man kan lese mye fra en persons kroppsspråk, reaksjoner og det de sier. Vi gikk litt inn på slikt på psykologistudiet, og det er utrolig fascinerende. TV-serien The Mentalist tar feks utgangspunkt i en som er ekstremt dyktig på å fange opp detaljer, lese personer og sette sammen det han oppfanger til en helhet. Og jeg tror de aller fleste som er såkalte synske er av denne typen.

Men akkurat denne damen jeg var hos, hun tok ikke feil angående en eneste ting om meg. Det var vel bare en ting hun sa som jeg følte var veldig generell. Ellers var alt spesifikt, ekstremt detaljert, og mye av det var kunnskap om meg som bare jeg vet. Jeg lå hele tiden på en benk, med øynene lukket, sa ingenting, og hun masserte beina mine og fortalte hva hun "fikk inn".

Bare denne mannen hun snakket om. Det var et uvanlig navn, han har en uvanlig frisyre, og noen uvanlige hobbyer. Og alt dette fortalte hun. Jeg ble rett og slett litt skremt over hvor mye hun fikk ut av meg. Som sagt, jeg er utrolig skeptisk til disse som tar betalt for sånne tjenester, men henne ble jeg satt ut av. Og jeg klarer ikke finne noen logisk forklaring på hvordan hun fikk det til.

På slutten av timen lå jeg og følte meg litt utlevert :icon_redface: Men, som sagt, jeg følte meg ikke noe "healet," mer som at jeg hadde vært hos en rådgiver, lagt ut om livet mitt, og fått mange gode råd for veien videre.

Vent, jeg kom på én ting hun så langt ikke har hatt rett i. Hun sa at jeg ville reise på ferie i år, at det ville være en impulsiv handling og at jeg ville storkose meg. Det er enda noen måneder igjen av året, men det ser ikke så lovende ut :lol:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Joooo, men Niiiirm... Da har du vært til en av de useriøse da vettu. De som bare er ute etter penger.

Det bombesikre agrumentet som liksom skal validere dyretolkning på en eller annen måte. :ahappy:

Haha! Vi er fortsatt venner vi altså. :D

Hun her var gratis. Mener Argyros sine hunder var til samme, så hun trente seg til for å bli en av disse som gjør det for pengenes skyld. :lol: Kanskje jeg burde ta kontakt igjen, og se om Vida er fortsatt ute på joggeturer, for jeg undres på hvem i all verden som gjør det med henne. :P

Vida klaget på noe med bakbeina sine forresten den gangen, men hun hadde ingenting med de. Men å fortelle at hun har en brukket tå, glemte hun. Selv om den har gjort at vi har hatt problemer med kloklippinga. Ville det ikke være naturlig for henne å fortelle meg at jeg ikke skulle ta i tåa hennes?

Husker jeg så et program på TV om det for lenge siden, og det eneste jeg husker var ei dame som satt og gråt fordi skilpadda fortalte henne at den hadde brukket kjeven. :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

*klipp*

Var dette i USA. For jeg tror, at mennesker fra USA er litt mer "moder jord" om du skjønner. Mange er litt mer flytende og mer i kontakt med seg selv og sine evner. De har mye kontakt med indianere og eskimoer mye av dere religion sitter igjen i mennesker som har lært dem å kjenne. Så har de jo også woodoo som også handler om evner, både fysiske (urtemedisin) og psykisk. Det finner jo enormt mange andre religioner i USA som tar mange tar tak i nettopp dette.

Slikt innehar ikke nordmenn, vi er "kalde" og vi er ikke i samme kontakt med oss selv som f.eks en god dose amerikanere er.

Nå tenker jeg bare høyt altså. Jeg har trua jeg, men ikke på noen her i Norge... De skal i hvert fall ha mange referanser hvor det er litt mer enn generell informasjon. Ja noe alla det Wildah forteller. Når jeg snakker om dette kommer jeg på at må rusle til Marianne å få litt nåler.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men hur ville du då förklarat att denna healern kunde säga så massa om ting jag hade inni mig som jag bär på och vart genom då?

Det er den som kommer med ekstraordinære påstander som også må komme med ekstraordinære beviser.

Altså, det er dere som forsvarer det overnaturlige og paranormale som må stå for bevisbyrden, ikke skeptikerne.

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har du vel vært dere flere ganger, men hva ble sagt første gang da?

Du hadde vel ringt på forhånd? - da og når man møter opp, så er det utrolig mye man kan gi info om uten at man selv er klar over det f.eks.

Så en magiker på TV som fant en bil 2 stk hadde satt fra seg kun ved å ha et kart og spørre de noen få spørsmål - politi var der og var imponert over teknikken - fyren var ikke synsk, men leste kroppsspråk og svar utrolig bra og utifra det fant han ut hvor de hadde satt fra seg bilen - ikke noe overnaturlig med det f.eks.

Som sagt jeg er åpen for alt og vil gjerne tro ... men fornuften og det rasjonelle overstyrer mine dagdrømmer, selv om jeg liker å drømme :D

Jeg skal ikke verken overbevise noen her inne eller "frelse" noen derfor føler jeg heller ikke å gjengi det som foregikk de to gangene jeg var hos dyretolken. Jeg skjønner innmari godt folks skepsis som jeg skrev i første innlegget mitt.

De lange referatene som h*n skrev utfra "samtalene" (fire års mellomrom mellom de to besøkene (samtalene) hos dyretolken og mye hadde endret seg) hadde innhold som vedk. ikke hadde hadde tjangs til å vite på forhånd. Mye personlig og det hadde ingenting med rasestandard, rosa tennisballer eller "elsker sin eier" å gjøre.

Opplysningene som kom fram var absolutt ikke noe som vedkommende kunne gjette bare fordi h*n visste hvilken rase jeg har, alder på hunden og mitt navn og tlf.nr. Ei heller ut fra møtet som hadde vært fire år i forveien.

Det var mitt bidrag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Coldreading. Detaljerte hendelser som h*n umulig kunne vite om. Hemmeligheter vi aldri har sagt til noen. Navn, steder, årstall, nøyaktige bekrivelser av gjenstander og mennesker. Dette er klassisk.

Som sagt :) :

Jeg skal ikke verken overbevise noen her inne eller "frelse" noen derfor føler jeg heller ikke å gjengi det som foregikk de to gangene jeg var hos dyretolken. Jeg skjønner innmari godt folks skepsis som jeg skrev i første innlegget mitt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som sagt :) :

Jeg skal ikke verken overbevise noen her inne eller "frelse" noen derfor føler jeg heller ikke å gjengi det som foregikk de to gangene jeg var hos dyretolken. Jeg skjønner innmari godt folks skepsis som jeg skrev i første innlegget mitt.

Jeg føler meg ikke forsøkt frelst eller overtalt eller noe som helst. Men jeg må alikevel få komme med den logiske forklaringen. Coldreading er ikke noe nytt. Dette har blitt gjort med strort hell i århundrer.

Hva folk bruker tiden og pengene sine på får være opp til hver enkelt, også hva de vil tro på. Men jeg har et personlig problem med at folk blir lurt. Vi ser også gang på gang at folk drar til disse menneskene med problemhundene sine for å finne en løsning, og da blir det direkte skummelt. En bekjent av meg gjorde dette med sin store, aggressive hund, og fikk både kommunisert og løst problemer i løpet av seansen. Som resultat rakk den dessverre å bite alvorlig før den ble avlivet. Det er bra med en sunn skepsis, og det er viktig at det også blir belyst i tråder som dette.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skal ikke verken overbevise noen her inne eller "frelse" noen derfor føler jeg heller ikke å gjengi det som foregikk de to gangene jeg var hos dyretolken. Jeg skjønner innmari godt folks skepsis som jeg skrev i første innlegget mitt.

Som jeg også sa, så syns jeg det er helt greit at folk tror og føler de blir hjulpet. Hvorfor det fungere er egentlig ikke vesentlig, bare de føler seg hjulpet.

Hadde selv en healer på jobb og ei som plagdes med store PMS smerter i mange år der legene ikke hjalp særlig. Hun ble hjulpet av denne healeren. Jeg tror som sagt det er bare så enkelt som at hun trodde på det og hennes egen kropp reagerte deretter - hun trodde det var healeren som hadde noe magisk vidundermiddel. Jeg sa det rett ut til healeren og han var helt enig - så lenge det virket, så var det ikke betydningsfullt hvorfor .... bare det var til hjelp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal man ha beviser den ene eller andre veien, nytter det ikke komme med flere youtubeklipp fra en og samme mann, da må man gå til vitenskapen, f.eks NAFKAM på Universitetet i Tromsø. Jeg har ikke tid til å ta et artikkelsøk nå, men da er det kanskje noen som har noe å gå ut i fra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nu mista jag ditt skriv skrotum. Men hur ville du då förklarat att denna healern kunde säga så massa om ting jag hade inni mig som jag bär på och vart genom då? Det var sådant som man inte kan se utanpå och inte veta utan att ha frågat mig om det.

Google?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Man kan finne riktig så mye interessant info via google, men selv ikke google er allvitende. Den veit f.eks ikke hva slags forhold jeg har til besteforeldrene mine, eller hva slags forhold jeg hadde til den gamle damen vi bodde ved siden av når jeg var liten, eller hva slags farge jeg har på soveromsgardinene mine, eller lignende.

Nei, jeg har ikke prøvd hverken hundetolk eller synsk, men jeg tror at det finnes folk som leser andre bedre enn de fleste. Som f.eks Derren Brown, han er ikke synsk, men det er ikke ALLE som kan lese folk som han gjør heller - det kreves noe som kalles "sosiale antenner" og "empati" samt "logisk tankegang" og ha litt innføring i "psykologi", og det er langt mellom folk som er flinke til alt dette på en gang.

Hva så om en "hundetolk" ikke er noe mer enn en idiot som er flink til å sette seg inn i rasestandarder og hundespråk? Er det ikke det folk flest trenger hjelp til da? Å tolke hunden sin? Å bli bedre kjent med hunden sin?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...