Gå til innhold
Hundesonen.no

Eagermind Silma Elenya "Tindra"


Monica123
 Share

Recommended Posts

  • Svar 165
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lille Tindra klarte bronse merket i dag Noe forstyrrende med Ipo trening vegg i vegg med masse bjeffing,men vi klarte det ihvertfall Så nå er vi klare for konkuranse kurs Legger ut poengene vi f

Tindra debuterte i dag og fikk: Exc,ck,cert,bir junior og 2 beste tispe(kun slått av en champion tispe) A mor svever litt på rosa skyer enda så bilder kommer senere

Tindra og bestemor Satea

  • 3 weeks later...

Tja kanskje på tide med en liten oppdatering siden snuppa er blitt 3 mnd.Vesla veide 3 kg når vi var og vaksinerte henne 12 uker gammel og hun blei målt til 27 cm i dag :D Tindra er med på stort sett alt som heter treninger og er helt super i leken sin å høres nesten ut som en liten piraya når hun begynner dra kampen sin :lol:

Hun er tøffere enn toget spiller ingen trille om hunden hun møter er 3 kg eller 70 kg kul er den alikevel og mennesker er bare verdens kuleste.Hun elsker alle som gidder og ta litt på henne..Ellers er hun litt frøken vil ikke om dagen bjeffer veldig bestemt hvis hun har satt seg noe i hodet som matmor ikke vil eller omvendt.

Jeg har målt henne i dag,men vet ikke om det er helt riktig så det for vi komme tilbake til senere :D Tindra gjør sitt første fremtreden i ringen på sheltie spesialen i august :D

Bildene er tatt av Tine Therese i dag :D

dsc1787w.jpg

dsc1824n.jpg

Endret av Monica123
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...

Da er det vel kanskje på tide og oppdatere litt,men det har ikke skjedd så mye spennede så legger inn noen bilder av Tindra fra ring treningen i dag som Tine var så snill og ta.Tindra blei målt i dag på treningen til 29,5 cm.

tindra1.jpg

tindra2.jpg

tindra3.jpg

Så har vi prøvd oss på oppstillings bilde hjemme :icon_redface:

tindra4.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

Hjemme fra utstillingen i Drammen med følgende resultat :

konk1 og 2btk hun blei stilt for Delerue Pedro Sanches md kommentaren:

Ex h and expr, g balance body, hope she will not grow more,topline could be better, g and movement+ coat..

(ikke spørr om hva det egentlig står der for all den forkortelsen får jeg ikke til)

Jeg synes egentlig ikke hu er så veldig stor enda,men dommeren likte kanskje små sheltier også kom det en mann bort og tok noen bilder av oss for han trudde Caroline ville ha noen :D Så tar vi nye tak i morgen :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha, det er jo bare teit at hun ikke skal vokse mer! De vokser jo bare 2-3 cm. til så er de ferdige, og om hun fortsatt er 1 cm. mindre enn Alma så ender hun på 35-36, og ideahøyden er 35,5 liksom. Målte Alma forrige uke og hun var 34 da, og det synes jeg er helt perfekt på den alderen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi blei slått av samme tispe i dag så vi fikk exellent og ikke mer egentlig helt greit i detta været :D

Dommeren var Maria Ceccarelli og kritikken var som følger:

corr bite,nice head/exsp g.eyes, g.front/bones/feet, prop body,well tail sett,cout of g.qualiti, corr ang, moves very well..

Så vi er fornøyd med en så fin kritikk :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

Hjemme igjen fra Leto,men vi fikk ingen plassering i dag,men en flott kritikk :

tispe av bra modell-velskåret hode,kunne hatt bedre utfylling i brystet,herlig topline,snygt bitt,behøver stabilisering i front,lever et godt liv,vakker pels/farge,bra temp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...