Gå til innhold
Hundesonen.no

Dagens Middag


tm100021
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

Hvor lite fårikål er det mulig å lage? Hvor små pakker med fårikålkjøtt kan man få kjøpt på butikken? Jeg har fryktelig lyst på fårikål og kan godt spise det noen dager på rad, men kanskje ikke to uker i strekk... :P Evt får jeg bare invitere noen venner på besøk så de kan hjelpe meg med å spise. Det er muligens en like grei løsning. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

@Stine sin ertesuppe hørtes også veldig god ut. Aldri smakt det, men elsker ertestuing, så hadde sikkert likt det og. :)

Det er veldig godt altså! Jeg elsker jo erter da :D

I helgen har vi kost oss masse! Igår spiste vi 3 retters på Dinner 68 i Lillehammer (beste kinamaten ever!) og idag blir det grove pannekaker med brunost og nyrørt jordbærsyltetøy, det må være noe av det beste som finnes!! :drool: :drool: Ogs lager jeg en eplesyltetøy pai med smuldrelokk på til dessert, eplene står på kok nå så venter på at det skal bli tykt nok til at det ikke blir vannete inni paien :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Idag blir det fylt rødspette tror jeg (sånn ifra frysedisken :shocked::P ) med erter, gullerøtter og potet. Igår hadde vi lompe taco, ikke mye taco igjen i den retten. Men har da masse grønt, ost, biff og hjemmelagd salsa, dytter da det inn i lomper. Supergodt! Jeg synes det blir litt mye lefse med tortilla, og tacoskjell er jeg ikke så glad i, så da er lomper et veldig godt alternativ :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Igår hadde vi hjemmelagde chilli kjøttboller, hjemmelagd tomarsaus og fullkorns spaghettih med litt revet ost på toppen. Idag er jeg hjemme aleine så da var det veldig enkelt å ta opp en boks med ertesuppe og varme :D Og siden det er Lørdag så står det 6 havre/sjokolade/rosin/nøtter kjeks i ovnen :P

I morra blir det Tortilla pizza, Tortilla lefser som bunn, smører på et lag med hvitløksmør, topper det med hvitløk kylling, mozarella og cherry tomater, serveres med ruccola på toppen når den er ferdig stekt :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Igår hadde vi hjemmelagde chilli kjøttboller, hjemmelagd tomarsaus og fullkorns spaghettih med litt revet ost på toppen. Idag er jeg hjemme aleine så da var det veldig enkelt å ta opp en boks med ertesuppe og varme :D Og siden det er Lørdag så står det 6 havre/sjokolade/rosin/nøtter kjeks i ovnen :P

I morra blir det Tortilla pizza, Tortilla lefser som bunn, smører på et lag med hvitløksmør, topper det med hvitløk kylling, mozarella og cherry tomater, serveres med ruccola på toppen når den er ferdig stekt :D

Du lager jo så mye godt, at det er like før jeg inviterer meg selv på middag! :drool::P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bare å komme :lol:

Kjeksene ble litt "seige" hadde nok oppi litt for mye banan og egg. Men de ble så gode så jeg driver på med min 4 nå :P

Vær forsiktig, det er godt mulig jeg tar deg på ordet.... :P Dessverre er jeg ikke velsignet med matlagingsgenet, så jeg liker ikke å lage mat egentlig... :lol:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lurte på om jeg skulle ha steinbit i morgen, men lurer på om jeg kan ta den opp i kveld/morgen tidlig eller bør jeg hive den i ovnen frossen? Hvordan er "reglene" når det kommer til tilberedning av varer som er gått ut, men har blitt lagt i fryseren før dato?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Personlig er jeg veldig glad i bichon-rasene, selv om de krever litt klipping og børsting. Med riktig sosialisering og trening så er de fine familiehunder som kan være med på det meste. Om dere lener mot spaniel så synes jeg personlig at springeren er et bedre valg. Cockeren og de mindre (king charles og cavalier) har mye helseproblemer. De er fine familiehunder, men krever også litt pelsstell. Shetland sheepdog kan være et alternativ. Hvis dere ikke vil ha pelsstell i det hele tatt så ta en titt på dansk/svensk gårdshund. De kan bjeffe når det kommer besøk, går folk på veien, osv. men ikke noe mer enn de fleste andre små raser. De er glatthåret, men røyter da korte hår minst et par ganger i året, som er normalt for alle røytende raser. De er aktive og trenger både fysisk og mental aktivisering, og kan kanskje minne litt om beagle hvis det er utseende som trekker der. Mellompuddel eller dvergpuddel er morsomme og allsidige hunder, de må klippes/børstes.
    • Takk for utfyllende svar og gode råd!  Hvis vi skulle se på en mindre hund, er det noen raser du vil anbefale da?   Hvis vi lener mot spaniel: vil en cocker spaniel eller springer spaniel være et bedre valg? 
    • Har jobbet i kafé tidligere, og etter det jeg kan huske så benyttet vi oss av et spesifikt middel for å bløtlegge bestikk i noen minutter før steamer. Het vel «Dip-It» eller noe sånt.
    • Det ser jo ut som at det virker å bruke strup, men jeg ønsker ikke å bruke det på hundene mine uansett. Mykere metoder tar nok lengre tid, og krever sikkert mer av meg som hundefører, men jeg ønsker heller å legge inn den innsatsen enn å påføre smerte på hundene mine. Hva forskning sier er ikke så relevant for meg, når jeg ser at jeg klarer å oppnå det jeg ønsker uten å bruke brutale metoder så gjør jeg selvsagt det.  Ingen av mine hunder er enkle typer, så når det går an å få de til å fungere godt uten bruk av vold så tenker jeg det skal være mulig for de fleste. 
    • Det er veldig lenge siden jeg har brukt noe slik(da jeg gikk på folkehøyskole for 20+ år siden). Men jeg husker at man skulle skylle før man satte inn i maskinen. Jeg fant også dette, om det er til noe hjelp; Oppvaskmaskin til industri: Slik får du best resultat - Machine Products Storkjøkken AS
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...