Gå til innhold
Hundesonen.no

Dagens Middag


tm100021
 Share

Recommended Posts

Dagens middag:
1 stk brødskive
2 knivsegg smør
7 skiver fiskepudding
1 ts majones

Smør smør på brødskiven. Del skiven i to, og legg to skiver fiskepudding på hver halvdel.
Gi hunden(e) en skive (hver) med fiskepudding mens du forteller de hvor søte de er når de tigger diskret. 
Fordel majonesen på brødet/fiskepuddingen og smak til med salt og pepper. 

Velbekomme!

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

Just now, Perfect Image said:

Storfegryte med ris. Strimlet biffkjøtt ( hjemmeoppdrettet :D ) stekt med sopp og løk. Lager saus av kraft fra tidligere kraftbeinkoking fra fryseren, fløte, sennep, brunost, pastinakk i terninger, litt einebær, timian, salt, pepper, lauvbærblad og rømme. Blandes alt i hop. Servert med ris og rundstykker.

Perfect Image Deilige Dagros, "Dagros", til middag? :sleep: Hørtes godt ut, da! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag laget jeg noe som jeg har gått rundt og hatt lyst på en stund. Veldig fett og veldig søtt, derfor har jeg liksom ikke gitt meg selv lov. Stekt klubb (kumle, raspeballer) med duppe (hvit saus med brunost i), og sirup. Det var ... mektig. Jaja, nå slipper jeg å gå rundt og tenke på det på et par år.

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vet dette er en middagstråd, men jeg prøver! Har noen tips til gode pålegg til frokosten? Jeg pleier å unne meg ekstra godt pålegg i helgene på rundstykker, men jeg har gått tom for ting å ha på. Studentbudsjettet begrenser litt mtp pris også. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Reprise fra i går :) 

Jeg krydret lammelåret godt, og la på litt smør oppå toppen, før jeg pakket det inn i folie og satte det i steikovnen tidlig på formiddagen. Tror jeg hadde rundt 80 grader i ovnen. Der fikk låret godgjøre seg til jeg hadde vært på en lengre skitur med Willy. Jeg hadde steketermometer i også, så jeg lot det stå til det viste ca 70 grader. Jeg pakket ut låret og satte opp varmen i ovnen til nesten 300 grader og "freste" overflata på lammet så den ble brun og fin. Så fikk låret hvile mens jeg laget tilbehøret. 

Jeg delte ei persillerot og et par poteter i småbiter og kokte dem møre (vel - dette gjorde jeg i grunnen ei stund før låret var ferdigstekt da). Deretter hadde jeg i smør og litt fløte og moste det sammen, og smakte til med salt, pepper og litt revet muskatnøtt. 

Sausen laget jeg med basis i kjøttkraft som hadde sivet fra låret under stekingen. Jeg smeltet litt smør i en kjele, rørte ut litt mel i smøret, og spedde med kraften fra låret. Så spedde jeg ut med fløte og lot det koke til det ikke var mer melsmak i sausen. Smakte til med salt og pepper. 

Til slutt stekte jeg champignon og aspargestopper i smør i panna (hver for seg).

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...