Gå til innhold
Hundesonen.no

Dagens Middag


tm100021
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

En modifisert versjon av Tinkies tomatsuppe. Droppet vannet, slik at det ble en tykkere suppe (foretrekker det), og creme fraich i stede for melk/fløte, siden jeg tåler det bedre enn melk/fløte. Ble veldig godt. :ahappy:

Sist jeg lagde det (gangen før jeg blogget det) lagde jeg med bare en skvett fløte og ikke noe vann. Da ble det makaroni med tomatgrøt på. :lol: Fortsatt godt, da!

I dag ble det tacosalat fra restene av tacoen i går. :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sist jeg lagde det (gangen før jeg blogget det) lagde jeg med bare en skvett fløte og ikke noe vann. Da ble det makaroni med tomatgrøt på. :lol: Fortsatt godt, da!

I dag ble det tacosalat fra restene av tacoen i går. :ahappy:

Suppelapskaus. :P Men ble veldig godt! :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter mange dager med bare brødskiver (jeg er blakk....), så var det godt med litt skikkelig mat i dag. Har spist pasta med kjøttsaus. Kjøpte på glass denne gangen, men lager vanligvis sausen selv. For det første smaker det så mye bedre enn de på glass og det er jo så enkelt og greit å lage :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 9 months later...

I dag ble det stekt laksefilet med MASSE salat til. Prøver å være flink å kutte ut potet/pasta/ris, og det er ikke såå stress hvis man lager masse god salat til. I tillegg så pleier jeg å presse en sitron eller lime over salaten, og droppe dressing. Det funker utrolig nok veldig bra :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lager en av mine sedvanlige former i dag - men med litt short on cash og tomt kjøleskap ble den ikke så innholdsrik som vanlig. Det ble dog tre små poteter, to store gulrøtter, to uidentifiserte oksekjøttstykker jeg fant i fryseren. Alt dette legges i ildfast form, så koker jeg opp en god saus og heller over, steker på 200 grader i en time. Kjapt (å tilberede, that is - lite jobb om en kan vente med å spise) og enkelt, og jeg varierer med type kjøtt (fugl, fisk, firbeint dyr) og grønnsaker etter hva jeg har i hus og skap.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Idag blir det en Tikka masala "grateng", woker litt brokkoli, spinat, en løk, en boks med mais og en boks med kikkerter, blander alt sammen med et glass Tikka masala saus. Putter alt i en form med litt revet ost over og oppskjærte snackstomater. Puttes i ovnen til osten har smelta, serveres med en grønn salat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Jonna

Hermegås :lol: :lol: :lol:

Gumler på dem nå, men ble litt skuffa over smaken... Litt lite saltsmak, men mye av noe annet som jeg ikke helt kan sette fingeren på...

Marinerer de selv nå i 4 forsjellige smaker og skal ha mais med smør til, og litt tomat-agurk. Kan ikke bli feil med 4 smaker :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Marinerer de selv nå i 4 forsjellige smaker og skal ha mais med smør til, og litt tomat-agurk. Kan ikke bli feil med 4 smaker :P

Jeg har innsett at jeg egentlig ikke er så glad i marinert mat, jeg... gudene vet hvorfor, men jeg foretrekker kjøtt og fisk med bare krydret overflate :). Men MAIS ja, det hadde jeg jo til og med kjøpt inn... men de må jo grilles, og det er kanskje litt overkill å fyre opp grillen bare for å grillen en kolbe.... :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Men sist så ville ikke vetrinæren ta biopsi fordi de da kan stikke akkurat på det området som det ikke er ondartet. Og motsatt. Måtte operere den bort også vet man om den er godarta eller ondartet.
    • Hei og hopp. jeg skal bytte for til min 10 mnd gamle finske lapphund. Hun er ekstremt sensitiv i magen, får lett diare. Ønsker et skånsomt og selvfølgelig næringstett for. Har per nå Purizon, og har vært fornøyd med det. Men tenker å prøve noe annet og se om magen blir mer stabil da. Vurderer enten Markus Muhle eller Købers. Har noen noen erfaringer med disse formerkene til sensitive hunder? setter pris på alle svar!:)
    • Nå tviler jeg på at det er spesielt farlig, hvis det var vanlige, små muffinspapir. Bare følg med på allmentilstanden. MEN, når det gjelder slike medisinske spørsmål om ting som kan være farlige så bør du alltid kontakte veterinær heller enn et tilfeldig nettforum, facebook, eller tilfeldige folk. Ta en telefon og spør, det kan redde livet til hunden din.
    • Hunden min klarte å spise tre muffinspapir i går når jeg var på toalettet.. papiret var soggy og mykt, men jeg blir jo bekymret. Hun har ikke kastet opp og bæsjet to fine bæsjer i dag . Formen hennes er også helt normal. Men hun hikket både i går og i dag, og jeg har aldri lagt merke til at hun har hikket før. Noen her som har erfaring med hund som har spist muffins/bakepapir😅 er det noe som pleier å komme ut av seg selv? Eller løses lett opp i magen? kan legge til at hun er bare 3.7 kg så ikke den største hunden.
    • Mitt inntrykk med working cocker er at de er slitsomme arbeidsjern med lite ro i kroppen. De vibrerer av energi. Kjøp deg en vanlig cocker og klipp den ned/ikke barber. Men vil ikke du ha en pelshund er det ganske safe å ikke kjøpe pelshund..  Vil ikke du ha jakthund... ikke kjøp en jakthund.  Ganske enkel matte    
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...