Gå til innhold
Hundesonen.no

Bali, Ophelia og Nitro


rottmaneier
 Share

Recommended Posts

En siste oppdatering før 2013 er på sin plass :)

Siden sist har vi vært i Danmark på utstilling, og Nitro ble der Dansk juniorvinner-12! og på norsk vinner ble han nr.2 i juniorklassen av 12 stk med ck. Rett bak enda en tittel.

15-3.jpg

Igår var vi på romjulsutstillingen, og det var en utrolig spennende utstilling. Ophelia lå på delt 1.plass i årets tispe, og det var hele 5 championtisper som deltok. 3 av dem, inkludert Ophelia kjempet om tittelen, den som tok mest poeng idag ville vinne. Jeg hadde innstilt meg på at det ikke kom til å gå, og klarte å roe nervene mine. I ringen gikk alt veldig bra, og dommeren kom bort og studerte hodet til Offe flere ganger. Hun har ett mye bedre uttrykk når hun har hengeører, men selvfølgelig hadde hun rosenører da, og jeg stod og forbannet meg selv for at jeg ikke rettet på de :P Men samme det, vi ble nr.2 i championklassen, og de to arge konkurrentene ble plassert som nr.3 og 5! Da var det jo veldig spennende i BTK. Den som kom på 3.plass måtte ikke bli plassert, for da hadde hun vunnet. Ophelia endte tilslutt opp som 3.BTK, og de to andre ble ikke plassert! JUHUU! Ophelia tok dermed tittelen som ÅRETS UTSTILLINGSTISpE 2012!! :D :D :D Lille søte jenta mi liksom!

11.jpg

Nitro vant juniorklassen med ck, men ble ikke plassert i BHK. Uansett veldig fornøyd :)

Så for å oppdatere Ophelia sitt utstillingsår, så kan jeg ikke gjøre annet enn å smile. Først ble hun BIM på rasespesialen i Sverige med 87 deltakende tisper, deretter ble hun BIR på NKK Trondheim og tok stor-certet. Etter det på 2.forsøk ble hun Norsk OG svensk champion. Og nå helt på slutten, Årets tispe.

Nitro har også gjort det bra i sin juniorkarriere. Nr.2 på rasespesialen i sverige med ck av 12, og akkurat det samme på norsk vinner. Han ble Dansk juniorvinner-12 og BIM på NKK Trondheim bare 10 mnd gammel.

Hva vil fremtiden bringe for disse to??

Og Bali da, ikke for å glemme Bali. Hun har tatt sitt 8.cert i år, så hun er like pen som de to andre altså ;)

Nok utstillingsprat. Vi feiret julen i Sverige og her kommer det noen bilder.

1-8.jpg

5-8.jpg

7-4.jpg

9-2.jpg

Knoll og Tott

4-4.jpg

5-9.jpg

6-5.jpg

12-2.jpg

Offe sover alltid på fanget

19-1.jpg

184-1.jpg

Vi oppdaget plutselig en kul på øret til Bali,så vi dro til veterinæren og tok vevsprøver to ganger. Testresultatene viste at det heldigvis var en godartet svulst, og at den mest sannsynlig ville forsvinne av seg selv. Det tok noen uker før den plutselig var borte. Nå er det bare igjen en hårløs flekk

188-1.jpg

Bestevenninner

208.jpg

Bali elsker å ligge i bur, og her ligger hun og titter ut

241.jpg

Vi vil ønske alle ett riktig godt nyttår! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 329
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

I helgen har vi vært på Dogs 4 all som så mange andre soniser, og stilt ut Ophelia og Bali. Nitro var med som heiagjeng. Dagen begynte ikke akkurat bra... Ophelia klarte og komme seg ut av selen si

Gratulerer med championatet! Jeg syns Offe ser skikkelig ut som en DSG, kunne puttet bilde av henne i en rasebok! Så jeg skjønner godt at dommeren som hadde vært med på å skrive standaren likte henn

Da kan jeg introdusere det nye håpet; Aridgeocrats Wishbone Wendy Hun bor hos fôrvert i Ski, og lever som plommen i egget. Kunne ikke funnet ett bedre hjem for denne lille raringen. Passet litt dårli

  • 1 month later...
  • 4 months later...

Nå er det bestemt; Ophelia skal parres til høsten! Jeg har funnet en fantastisk svensk hannhund jeg har siklet på 1,5 år nå. Han har meget gode hd-linjer, utfyller Ophelia veldig godt eksteriørt og mentalt! I tillegg er de veldig typelike, så det kan jo bare ikke bli bedre :D Jeg kommer nok til å beholde valp(er), får se hva som kommer hvis det kommer noen :)

Ett bilde av kjæresteparet <3

offetyson_zps8e5f8787.jpg

Jeg gleder meg som en liten unge! :D Kommer nok til å lage en egen valpetråd etterhvert for dem som er interessert i å følge mitt første kull :ahappy:

(Og det er lov å ta kontakt hvis man er interessert i kullet og altså :shifty::D )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...