Gå til innhold
Hundesonen.no

Nakkarra Opsis


Whoopsis
 Share

Recommended Posts

Hun driver og vokser en del for tiden, så nå er det virkelig på tide med litt flere bilder. Ops blir kulere og kulere, tøffere og tøffere, og morsommere og morsommere :D De siste dagene har hun vært med mamma på jobben, og gjett hvilken valp som ikke lager noe bråk selv når mamma må på møter? Og gjett hvilken valp som sjarmerer absolutt alle, så mammas koleger blir liggende strødd utover gulvet bare så lille brune skal få bite dem i brillene? Å ja, det er den kuleste valpen i verden det :D

DSC_1440.jpg

Ella skjønner seg ikke alltid på den lille gale.

DSC_1481.jpg

DSC_1438.jpg

DSC_1182.jpg

:D

DSC_1131.jpg

Godt hun sover innimellom også.

DSC_1409.jpg

DSC_1410.jpg

DSC_1432.jpg

DSC_1420.jpg

Og vi går litt på presenningen i hagen.

DSC_1404.jpg

DSC_1327.jpg

DSC_1321.jpg

DSC_1374.jpg

Og nå har hun utrolig nok vokst enda mer! Har en plan om å ta oppstillingsbilder en dag, men det er et lite prosjekt i seg selv :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 325
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

På aktivitetsmomentet får hun 4 (Är uppmärksam, något orolig. Vandrar runt efter hand). En del lyd, og hun slår seg ikke helt til ro. Veldig som forventet. Avstandsleken viser hun litt interes

Hofter og albuer ble A! Når det gjelder treningen går det litt så som så om dagen, vi sliter med at hun bygger opp veldig mye frustrasjon.. Men, her er en film fra forrige trening hvor vi trener ut

Takk! Altså, jeg er lat, så jeg bare kopierer fra bloggen. Dere er ikke tvunget til å lese alt. I det siste har jeg tenkt mye på hvordan vi skal få gjort noe med all den frustrasjonen Opsis

Å ja! Dere har selvfølgelig helt rett :innocent: I dag har hun fått seg et nytt yndlingstriks, nemlig å snurre rundt. DET var visst en høydare det.. Og helst vil hun hoppe samtidig, men der måtte jeg nesten sette foten ned. Ellers hadde vel det neste blitt en flyvende kelpie, og lett som hun er ville hun vel ha fløyet av gårde med vinden. Det kan vi faktisk ikke ha noe av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

Da har hun blitt hele 13 uker, og det er absolutt på tide med noen flere bilder. Nå er hun hele 35 cm og 5,3 kg, og som kelpier flest, en smule smågal. I helgen har vi vært på Sandane, så da har det blitt noen bilder av verdens skjønneste kelpie :frantics:

DSC_1037copy.jpg

DSC_1146.jpg

DSC_1080.jpg

DSC_1111.jpg

Selv tøffe jenter kan være pene :whistle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ingen erfaring med kelpie fra før, og har knapt sett bilder av de.... må bare si... fytti rakker så utrolig vakre de er. :frantics:

Verdens skjønneste små (eller store, alt er relativt) ører, fantastisk herlig blikk.... I'm in løøøøøv. :whistle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hun er altså bare til å spise opp ;)

Og nå MÅ sjokkis-barna våre møtes igjen snart, Mocca dør etter noen å leke masse med. Det er begrenset hvor lenge de "gamle" holder mener hun ;)

Så skal vi samle "konfektbitene" Opsis, Balrog og Mocca snart?

Og gjett hvem vi møtte i skogen ;) Veldig koselig å støte på dere, og det får ikke bli så lenge til neste gang. Mocca vokser jo så alt for fort!

Hva med Ikke daaa? ;)

Det kan fort hende at en gammel tante og hennes røde fare vil komme og se på da, altså... ;)

*liker*

Har dere noen planer på torsdag eller fredag forresten? Vi kunne tenkt oss en liten bytur vi ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

Nå er lille harepus hele 4 måneder og snart 2 uker, og det er virkelig på tide med litt bilder igjen. Her fra dagens tur i fantastisk vær og mye snø!

DSC_0522.jpg

DSC_0564.jpg

DSC_0572.jpg

DSC_0594.jpg

DSC_0663.jpg

DSC_0688.jpg

DSC_0703.jpg

:lol:

DSC_05042.jpg

Her etter Kongsbergtur i helga, med ny genser og greier :)

Ellers har vi trent en del siden sist, og det går mye i leking, bakpartskotroll, shaping, spor osv. Jeg har endelig klart å forklare henne at utgangsstilling er kjempekult, og det synes jeg er megakult, siden det må være en av de kuleste øvelsene i verden. :) Hun er fantastisk å trene med, og det er virkelig en helt annen verden enn å trene frøken Ella. Til tider glemmer jeg at Ops bare er en valp, siden hun på mange områder allerede har tatt igjen Ella. Med bøllefrøken har jeg brukt mange år på å få opp treningsiveren, kontakten og oppfinnsomheten, med alt dette får jeg plutselig nesten gratis :lol:

Og jeg er utrolig glad for at jeg gikk for magefølelsesvalpen, for jeg har en veldig god følelse på dette valpeprosjektet :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke sant? Og jeg som tenkte at det sikkert ikke var såå viktig med månendtlige(det var et veldig vanskelig ord) oppstillingsbilder, men nå begynner jeg å angre. Heretter skal jeg være flink til å knips masse bilder av lille brune, så hun ikke vokser helt fra meg :lol:

Blir så glad av å lese, nesten rørt jo :wub:

Syntes det er flott at du har fått en så fin valp, og at du får litt gratis nå! Jeg er imponert av hvor mye du har fått ut av Ella!

Tusen takk! Det er så koselig å høre. :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har jeg endelig turt å filme en treningsøkt med frøken harepus, og det er utrolig hvor selvbevisst man blir av sånt altså.. Men veldig nyttig, for man kan jo ikke unngå å legge merke til alle de mindre lure tingene man gjør, og da må det jo bli bedre neste gang. :whistle: Her jobber vi med utgangsstillingen, bli liggende og noe posisjonsforandringer. Hun leker dårlig (trekker lite i mot, blir mest lyd og gaping), men jeg skylder litt på tannfellingen og litt på at hun ikke har en veldig god lek til vanlig heller. Og meg selv.. Så der har vi litt å jobbe med.

Og et godt tips er å slå av lyden. Jeg er nemlig ikke så teknisk av meg at jeg har klart å legge på musikk. Men så klart, vil dere ha pratingen/mumlingen/bråkingen min inn i deres fredlige hjem er det bare å kjøre på :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og jeg er så klart heelt enige med dere. Hun er så herlig ;)

kan jeg låne den lærevilligheten? Amiga bare tilter på hodet og ser rart på meg for tiden :D

Fin film da, måtte skru av lyd pga Amiga kom løpende og ville ha godbiter pga klikka ;)

Den gir jeg ikke bort altså :whistle: Hallo, den skal limes til henne, og om noen prøver å ta den skal jeg sende Ella på dem. Så det så :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...