Jump to content
Hundesonen.no

100% positiv hverdagslydighet


MarieR

Recommended Posts

Vurderte litt hvor jeg skulle legge denne, men den endte altså her.

Har lest litt om denne boken, og den virker jo som en god investering ettersom jeg begynner å bli småpanisk ved tanken på å skulle oppdra en (hann)hund som ikke får ende som Ask. :aww: Har lest vurderingene av den på Canis, men vil selvsagt også ha sonenfolkets vurdering! Ser noen av tilbakemendlingene på Canis sier den kan være litt lik "klikkertrening for din hund", og den boken har jeg allerede. Teit å kjøpe en bok som har nesten samme innhold som den jeg allerede har.

Såå, har noen lest den og hva syns dere i så fall om den? :aww:

Link to comment
Share on other sites

Jeg har store deler av den i kursheftet mitt fra siddis hundeskole og den er ABSOLUTT verdt det! Utrolig gode forklaringer og mange bra tips og triks som er gode å ha i hverdagen :aww: Jeg anbefaler den 1000%! :aww:

Link to comment
Share on other sites

Det er jo begrenset hvor mye grensesprengende nytt som kan skrives i disse hundebøkene, tenker jeg. Har man lest éi bok om det GRUNNLEGGENDE bak alt (egentlig sier jo boktittelen "alt" - 100% positivt) - så kan man "alt" som står. Det er vel de rent praktiske "småtipsene" det står på, og er man befaren nok i hundemiljøet så veit man egentlig alt. Jeg hadde f.eks store forhåpninger for et klikkerkurs jeg tok innen konkurranselydighet (såkalt "videregående"), med en del pensum fra hist og pist innen klikkerverdenen. Håpte å virkelig lære noe nytt, men det meste hadde jeg fått med meg fra internett, foraer, canis, bøker og liknende før.

Men selvsagt - er man motivert så er man motivert nok til å lese noe 10, 20, ja selv 30 gang :aww:

Jeg er forøvrig av den mening at 100% positiv hverdagslydighet neppe vil gi den 100% rette veien for å oppdra både hanner og tisper (sagt på en annen måte, jeg vil påstå det ikke er noen 100% garanti for å gi en "perfekt" hundeoppdragelse), men mtp at du skal ha en toller så er det kanskje rette vegen. Har inntrykk av at tollere er "førermyke" og mindre sta enn selv dens "retrieverbrødre" :aww:

Link to comment
Share on other sites

Jeg er forøvrig av den mening at 100% positiv hverdagslydighet neppe vil gi den 100% rette veien for å oppdra både hanner og tisper (sagt på en annen måte, jeg vil påstå det ikke er noen 100% garanti for å gi en "perfekt" hundeoppdragelse), men mtp at du skal ha en toller så er det kanskje rette vegen. Har inntrykk av at tollere er "førermyke" og mindre sta enn selv dens "retrieverbrødre" :P

Nå har han som har skrevet boka flater da - så tipper han har grei nok erfaring med retrievere. :)

Men det jeg har lest av boka er bra det. Jeg har gått kurs hos han, og han er dyktig! Desverre er jeg ikke like dyktig, så jeg klarer ikke følge det han skriver fult ut. Men boka anbefales! Den tar opp endel ting man ikke får svar på i mange andre bøker.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jeg har nettopp begynt å lese i denne, da den var med i pakken på valpekurs vi har startet. Er fornøyd så langt, den er veldig grei og enkel å lese, men mye stoff jeg har vært borti andre steder. Syns dessverre prisen på norske bøker er altfor høy, så om den er verdt prisen sin skal jeg ikke si 100% sikkert, men det virker å være en bra bok. Du kan jo sikkert låne på biblioteket eller noe i første omgang?

Link to comment
Share on other sites

Nå har han som har skrevet boka flater da - så tipper han har grei nok erfaring med retrievere. :lol:

Men det jeg har lest av boka er bra det. Jeg har gått kurs hos han, og han er dyktig! Desverre er jeg ikke like dyktig, så jeg klarer ikke følge det han skriver fult ut. Men boka anbefales! Den tar opp endel ting man ikke får svar på i mange andre bøker.

Signerer Raksha her.

Han hadde teorien på kurset jeg gikk på (grunnkurs, hos siddis) Og han kom med en del historier om flat ene sine som eksempel. Den elste er en såkalt crossover hund og den yngste er kun trent positivt/med klikker. Intresangt og høre de forskjellige erfaringene han hadde gjort seg med de hundene.

Link to comment
Share on other sites

Den boka der er helt konge! Jeg har både klikkertrening for din hund og 100% positiv hverdagslydighet. Begge er utrolig bra:) Jeg kan si det sånn at jeg er glad for jeg har begge. Føler 100% positiv hverdagslydighet går litt mer i dybden på hverdagslige problemer og slikt, mens klikkertrening for din hund går fortere igjennom det samt litt mer på klikkerprinsipper og slikt

Så ja, anbefales!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...