Jump to content
Hundesonen.no

Tisser og bæsjer samtidig...


PsychoLynx

Recommended Posts

...det er GRY liksom.

I begynnelsen her så lurte jeg litt på når hun fikk tid til begge deler når jeg slapp henne ut på morran. Hun satte seg liksom ned bare engang, og resten av tiden brukte hun på å bølle med Bridie.

Men så gikk det opp for meg... Jenta multitasker for pokker! Hun gjør begge deler samtidig hun!

Først setter hun seg ned og presser så møkka er på vei ut, så endrer hun litt stilling med bakkroppen slik at hun tisser istedet mens møkka bare triller ut :lol: Evnt er hun ikke ferdig med å drite når hun er ferdig med å tisse, så endrer hun stilling igjen og presser videre....

Er det fler hunder der ute som multitasker sånn??? Må si jeg aldri har sett det før. Men effektiv er hun definitivt da! *flire*

Link to comment
Share on other sites

Haha, vet ikke om vi vil ha forklaringen på dette med folk her Djervekvinnen! *flire*

HVER dag gjør Gry dette. Eller, hver morgen i det minste. Og ellers om hun virkelig MÅ på do. Sparer tid da, i det minste :lol:

Link to comment
Share on other sites

Casper løfter på beinet og tisser, og før han får tatt ned benet kommer bæsjen. Noe som bokstavelig talt fører til at han ofte bæsjer på leggen. Føler meg passe teit når jeg løper bort og dytter ham ned til normal bæsjestilling... han gjør det ganske ofte, ops der kom det visst en bæsj og , rekker ikke ta ned benet gitt... :lol:

Andre dårlige vaner han har er å sparke fra bak etter han har bæsjet, slik at det fyker bakover og han får på beina. Han har blitt bedre på dette da, jeg sier nei og virker faktisk som han tar seg selv i det og, skal til å sparke men ombestemmer seg :lol:

Link to comment
Share on other sites

Hum...ser at det er en del tisper som gjør slikt, men er det normalt at hannbikkjer multitasker?! :lol:

Nå har jeg i grunnen gitt opp å tro at Dimlingen er et normalt vesen, men han stiller seg altså opp for å tisse/markere med foten løftet i stram giv akt, trykker kanskje ut en liten skvett, men sånn midt i jobben begynner ryggen å krumme seg, mer og mer, mens ørene brettes lengre og lengre bakover og blikket blir stadig mer tåkete, og vips! så triller det bom-di-bom ut. :lol: Er han analt forvirret? :lol:

Link to comment
Share on other sites

:lol: Aro multitasket når han var fryktelig tissetrengt samtidig. Men han løftet somregel ikke på beinet når han tissa da. Truls derimot, tror det er en feilkobling hos han, for han løfter på beinet for å skvette for ørtenhundreognittiene gang, men der er det tomt, også må han bæsje isteden for. Nei, ser ikke veldig lurt ut. :lol:

Tror bare jeg har sett kahlo gjøre det sammen en gang eller to, og da har hun hatt skikkelig hastverk, mens kasko har aldri hastverk han, med noe som helst. :lol:

Link to comment
Share on other sites

Engelsk setter hannvalpen til mamma og pappa har gjort det av og til om morgenen, men nå tisset han jo som en jente da han gjorde det. Nå har han vært på ferie i noen uker, men jeg vet ikke om han fremdeles ikke løfter opp foten.

Men jeg tror han blir å slutte når han starter å markere!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...