Gå til innhold
Hundesonen.no

Din hund's favoritt leke.


Miko

Recommended Posts

Er det noen andre som har en hund med en favoritt leke???

Miko har en bamse-and som han fikk når når han var ca 4 uker.

Den er han kjempe glad i.

Han kan leke med den på dagen i stua, og hvis jeg glømmer og legge den i buret når han skal legge seg piper han helt til jeg kommer med den.

Han skal gjerne sove oppå den, hihi. :D

Har måttet sy den sammen maaange ganger...

i2388023_25569_2.jpg

i2379784_96550_2.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tinka digger det meste som finnes. Enten det er en oppvaskbørste, en gammel sandal eller en tennisball. Nå har hun ikke tennisballer (eller baller i det hele tatt) liggende rundt i huset, men baller er helt klart en stor favoritt hos Tinka. Ellers så kommer pipeleker - hun har bare hatt en som hun har fått ha hele tiden og ikke som belønning under trening, og den har hun ødelagt pipelyden på.

Men. Den største favorittleken er nok allikevel grisen som hun fikk til ettårsdagen sin. Den var opprinnelig med vatt inni, men det tok jo Tinka selvsagt ut, og deretter tygde hun litt på den, så nå er det bare en halv gris igjen. En smule groteskt egentlig, men det er favorittleken til Tinka.

Slik ser den ut:

agrisen.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

baller!

tauknuter!

tauknute med ball!

freesbee!

kattepusen(ja, den levende kattepusen..)

tinka!

hehe, alt som kan lekes med, og som helst leker tilbake eller gir motstand er toppers! men han er veldig glad i den myke ballen, som er for stor til og svelge, og for myk til og tygge istykker :D og tauknuta med ball som jeg kjøpte på canis, den slo an! :P han løper rundt i hunder og h*elvete, og slenger den opp i luften, hopper opp og tar imot. :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Felix har ikke så mange leker som han får leke fritt med. han har tyggebein da. Men på trening bruker vi ball i snor (sånn som man får kjøpt på canis), han DIGGER det!!!

Ps. Den på canis koster vell 60 kr. eller noe sånnt noe. GODT tips: hvis dere er i Danmark koster lik ball kunn 12 dk. kr. :-o

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vesla elsker "tau-ballen" sin, flasker, kosedyr og ting som hun ikke har lov til å leke med, som oppvaskbørster, tannbørster, pappesker, halloween masker osv.

Lisa sin favorittleke er et pinnsvin med pipelyd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...