Jump to content
Hundesonen.no

To herlige pusebrødre på ca 6mnd trenger et hjem!


Tollern

Recommended Posts

Hei!

Jeg har to pusebrødre i fosterhjem for Fod (Oslo) som gjerne skulle fått et nytt hjem. De er ca 6mnd, fullvaksinert, kastrert, chipet og øremerket.

De ble funnet ute sammen med sine søsken, moren ble påkjørt.

De heter i dag Felix og Whiskey, men dette kan endres.

Felix er sort og hvit korthåret silke myk pels. Han er veldig kosete, man våkner gjerne opp til en kald snute på kinnet. Får han ikke nok kos stanger han hodet borti hånden. Han har også en veldig søt stemme, står man på kjøkkenet kommer det små pip fra han i håp om å få noe godt.

Whiskey er grå /blå korthåret silke myk pels. Han er også kosete, men mer opptatt av og vaske alle kattene i huset. Han er ikke så opptatt av mat som sin bror, men er det noe virkelig godt spiser han.

Begge er rolige til og være kattunger, det er noen runder på kvelden men så er det natta etter på. De er vandt med andre katter, bor i dag sammen med mine hann katter på 1år. De bor også sammen med hund, dette går også fint. Ingen av de viser noe interesse for å være ute.

Hørtes dette interesant ut gå inn på www.fod.no

PS! Alle som skal adoptere katter hos fod må godkjennes. Man må også betale en sum for kattene. Mer info finner du på siden. Disse kattene ligger under katter til omplassering i fosterhjem.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...