Jump to content
Hundesonen.no

Lille Pax :)


Ine&Pax

Recommended Posts

Siden så mange andre har gjort det, kan vel jeg også gjøre det - lage et topic om valpen min!

Han heter Pax og er snart 8 uker gammel. Vi får hente han første nyttårsdag! Jeg gleder meg og teller dager.

Mor: Reitane's Amanda Lille blå

Far : Labråten's Fred

Noen bilder fra da vi var og besøkte og plukket ut Pax hos oppdretter (Kennel Reitane):

IMG_0642.jpg

IMG_0640.jpg

IMG_0634.jpg

Lille sjarmtroll. :icon_confused:

Kommer vel mer her etterhvert! :)

(PS, Modder - si fra hvis bildene blir for store!)

Link to comment
Share on other sites

Guest Luckystaff

Kjempe nydelig liten tass! :icon_confused: går fort til du kan hente han hjem da! lykke til med den lille...du får holde oss oppdatert med bilder og historier fra den berømte valpetiden! ;D

Link to comment
Share on other sites

Ja, daaa var det vel på tide med noen bilder og litt oppdatering her ja :angry:

Har hatt hendene fulle siden han kom, så derfor jeg ikke har vært så aktiv her. Pax var den største i sitt kull og er en skikkelig hannhund! Oppdretter sa det og, "dette kommer til å bli en sværing!" :ahappy: Han kunne "sitt" den tredje dagen, så han er veldig lærevillig. Prøvd meg litt på ligg også, men viser seg at det er veldig mye vanskeligere! Men gir selvfølgelig ikke opp!

Selv om det er mye styr med valp i hus så er det jo også veldig koslig! Nå ligger jeg i senga mi og håper på å få sove litt i natt, mens Pax ligger på et teppe vedsiden av senga. Han har til nå vært veldig flink om nettene, og faktisk ingen tissing eller bæsjing inne enda! Men på dagtid er det litt verre. Tror han prøver å si fra av og til, men når han må så må han, og da blir det gjerne på gulvet. Ikke lett!

n646060638_2344594_6279.jpg

Paxen min. Lille rampetrollet.

Blir også en del biting og bjeffing, noe vi prøver å venne han av med. Noen som har tips? Vi prøver å si "NEI/FY" også bare gå fra ham, men så langt har det ikke vært noen stor suksess. Han er også litt skeptisk til å gå ut, spesielt med bånd. Dette er selvfølgelig noe som kommer til å gå seg til etterhvert, men syns det er litt rart at han ikke er så glad i å være ute her, for oppdretter fortalte at valpene pleide å være mye ute og leke og herje. Men Pax setter seg ned på baken og nekter å gå! Har han muligheten løper han også tilbake til inngangsdøra. Noen som har tips her da?? Prøver å lokke og rose masse og gi litt godbiter, men han er fortsatt litt skeptisk. Ikke det at jeg skal klage, det er bare fjerde natta hans her nå :cheer:

n646060638_2344592_5103.jpg

n646060638_2344610_6689.jpg

Link to comment
Share on other sites

Fy søren så søt han er! :)

Min golden var også veldig skeptisk for å traske ute med bånd. Da var det heller mye bedre å gå løs mente hun. Det jeg gjorde var at jeg prøvde å få det gøy å gå på tur med bånd. Godbiter og mye lek og ros. Tok noen uker før det ga noe resultat her, men det fungerte.

Nå skal det sies at min tispe er blitt utrolig sta, så det hender fremdeles at hun setter seg på bakbeina og ikke vil gå. Skikkelig rebell :) hehe

Lykke til!

Link to comment
Share on other sites

Hehe, takk! Liten søting ja :)

Ja, så vi er på rett vei altså! Prøver å gjøre det så positivt som mulig, men han er fortsatt sta. Hvis vi har han uten bånd går det litt bedre, men han løper ofte tilbake til inngangsdøra, som sagt. Men det er vel bare å ikke gi opp, så får vi også håpe på noen resultater etterhvert!

Her er forresten en liten video av Pax som har lært "sitt", 8 uker gammel. :)

http://www.youtube.com/watch?v=dL2a7m0_Kac

Link to comment
Share on other sites

Gratulerer med nurket...Jeg har selv en liten Golden Valp på 3,5 mnd her hjemme.

Ting er skummelt enda men ser fremgang......Sliter enda med biting selv, nå har hun mistet sine to første tenner...

Bjeffing hadde jeg også, men jeg rett og slett overså det...Ikke se på han, ikke si noe, fryktelig irriterene å høre på men det hjelper etterhvert....( i hvertfall min opplevelse..)

Lykke til.

Link to comment
Share on other sites

Så søt og flink han er.

Bare et par spørsmål: hvorfor roser du han ikke når han setter seg? Det ville jeg gjort med en så liten valp, ikke venta i flere sekunder.

Enda et spørsmål: hvorfor går du ikke ned på kne når du skal filme han?

Var jo det jeg gjorde i begynnelsen. Nå venter jeg litt for å se hvor lenge han klarer å konsentrere seg.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 2 weeks later...

Pax vokser og blir større for hver dag som går! Bena hans vokser litt fortere enn resten av kroppen, så det blir en del latter innimellom. Ser litt ut som Bambi på glattisen :icon_confused: Vi trener bittelitt, så han har lært seg 'sitt' og 'ligg'. Nå trener vi også en del på å gå tur i bånd. Noe som fortsatt er litt kjedelig, syns han.

DSC00484.jpg

DSC00499.jpg

DSC00530.jpg

DSC00540.jpg

Pinner er gøy :sleep:

DSC00543.jpg

Kos å ligge i armkroken og slappe av.

DSC00546.jpg

Zzzzzz...

DSC00549.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Lill med Perfect image er fremdeles aktiv med collie oppdrett både med lang og korthår. Enklest er nok å ta kontakt på Facebook med henne privat, tror ikke hun har tilgang på Messenger på kennel siden sin dessverre. Hun venter et korthårskull i disse dager (uke 17) og jeg vet hun har noen spennende planer fremover også. Verdt å ta kontakt, eventuelt mase litt om du allerede har sendt henne en melding! Ikke sikkert du får svar sånn helt med en gang da den dama har mange baller i luften, kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for arbeidet hun gjør. 😂    Tine (kennel laabanden) som er tagget over her har i hvert fall 1 om ikke 2 korthårs hannhunder ledig akkurat nå, og er vel ikke utelukket at det blir en kort/langhårsparring der i fremtiden, men det kommer helt ann på hvilken hannhund det blir på kortis tispa hennes i fremtiden.  Ann Gjertrud (Kennel NoorWay) er jeg usikker på om avler fremdeles, men er ikke sånn kjempe kjempelenge siden jeg så en annonse fra henne så sant jeg husker rett. Hun var aktiv her inne før, om du søker på Noor, Ninja eller Miyagi (usikker på hvordan det skrives) så finner du henne nok. Men er ellers vanskelig å finne på nett om dagen svjv.  Hadde anbefalt @Kensington Gate , men tror ikke hun avler pr.d.d.    Du kan søke opp norsk collie markedsplass på Facebook, der deles det annonser. 😊 NCK fikk ny nettside for ikke så kjempelenge siden, men oppdateringene har gått sakte dessverre.   
  • Jeg kan ikke se å finne Kennel NoorWay noe sted - verken gjennom Google eller Facebook. Har du mulighet til å sende en lenke? Ellers noterer jeg meg resten av det du skriver, og vil legge stor vekt på gemytt! Takk for hjelpen 
  • Tusen takk for gode tips! Her har jeg litt å sjekke ut 
  • Jeg soser rundt i valpefeber, feriefeber og ferieplanlegging...
  • Ja, det kommer til å bli brukt sekk til valpen. Men vi har lyst til å kanskje leie en hytte og ta små dagsturer med både valp og godt voksen hund.  Sykkelturer utgår pga det blir for tungt med 30+ kg i sykkelvogn.  Alt kommer til å gå på valpens premisser.  Men vi vil gjerne ha turterreng som er ganske flatt, pga eldre hund med hofteplager, og pga tung sekk i krevende, kupert terreng er skummelt.  Setter gjerne tips på turrterreng, eller lettgåtte turer: hele sørlandet, Telemark og Asker område På forhånd tusen takk
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...