Jump to content
Hundesonen.no

millis

Medlemmer
 • Content Count

  698
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About millis

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 12/08/1977

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Buskerud
 • Interesser
  Dyr, foto, tegning, filmer, oppussing m.m
 • Hunderase
  1 corgi cardigan og 2 mix
 • Mine dyr
  Da jeg ble medlem her i 2006 hadde vi Eldar, korthårs Sankt Bernhard, min første hund. Han ble 12år, vi var heldige som fikk ha ham så lenge. I gamle poster her inne så står det om den lille utvekten hans Dexter, en gatemix fra Spania som var 4mndr da vi fikk ham og mishandlet. Han har noe Shitzu i seg, det er alt vi vet. I dag er Dexter fremdeles med oss, han fyller 15år 6.okt. Han lever på lånt tid da han har fått kreft. Men formen er fremdeles bra til å være en så gammel hund.
  Et halvt år etter nevnte jeg at Titus kom i hus. Han var det motsatte av Dexter, nemlig tøffere enn toget. Vi hentet ham i Spania selv, da var han 3mndr. Var mye å bryne seg på når det gjaldt ham, men til slutt ble han verdens herligste hund, min kosebamse. Han er 14år og frisk som en fisk.
  Sofus mistet vi da han var 10. Han var en flott gutt, men sleit med HD. Han var blanding av bla. border collie, Sankt Bernhard, Kelpie og golden. Vi fikk Ludvik langhåra Sankt Bernhard som skulle bli over 100kg! Han var ikke den skarpeste kniven i skuffen, men verdens blideste hund. Han ble 8,5år.
  Nå er det rundt 10år siden vi har hatt valp og det var på tide å gjøre noe med det da Titus og Dexter begynner å bli gamle. Kriteriet mitt var under 20kg.
  Det ble en corgi cardigan, han heter Orion.
  Av alle katter jeg muligens har nevnt i gamle poster er alle bortsett fra skipskatten Sparta med oss, hun er 12år nå. I tillegg adopterte vi en voksen katt for 5-6år siden, James, han er 11år,Britisk korthår.
  Vi har både vært uheldig og heldig med kattene som har gått bort. Ragdollen Lincoln viste seg å ha hjertefeil og måtte få slippe da han bare var 5år.
  Mens pheobe ble 20år og Zelda 18.
  Sånn da har jeg oppdatert om mine sine for di som er interessert ;)
 1. Har nylig skaffet meg et bil bur fra Trixie. Nå lurer jeg på om jeg skal kjøpe polstring til å ha inni? Er disse greie å ha med å gjøre eller er det bedre med et liggeunderlag? Anbefalinger mottas med takk 😊
 2. Prøver å hjelpe pelsdyrene!!

 3. Hei!

  Tusen takk for så koselig PM jeg fikk av deg:)

  Utrolig skjønn sjarmør av en hund du har også *smelte*

 4. Tusen takk Blir nok flere ja
 5. Tok nærmere en mnd før den grodde, var ikke helt god nei I dag:
 6. Jupp da er min første tatovering på plass Jeg er driiiiiiiit fornøyd! Gleder meg til den gror, er noe ømt ja. Syns ikke det gjorde så veldig vondt, jeg tok på leggen. Var mere ubehagelig og svei en del. Sikkert vondere andre steder, som på fingrene der man nesten ikke har kjøtt? Nå er jeg både hoven, rød, litt blod og div + at plasten skal sitte på til i morgen. Blir nok noe annerledes i løpet av de ca 14dagene før den har grodd. Bilde tatt i dag:
 7. Bare 6dager igjen! Jeg er så spent!! Håper jeg ikke syns det er alt for vondt...
 8. Nå har jeg bestemt meg! Har time den 16februar, dette blir mega spennende :rolleyes2: Vil ha ham nede på ankelen eller leggen, han skal se bakover. Vil han liksom skal passe ryggen min, se det jeg ikke ser lengre. Jeg går snart tom for foreldre så han vil bare se tiden bak meg. Huff håpløs til å forklare... Betyr hvertfall mye for meg...
 9. Jeg har hatt lyst på en kjempe leeenge, men jeg klarer jo aldri bestemme meg for hva jeg vil ha og jeg vil jo være bombesikker. Hadde bestemt meg for at etter jeg var gift (ville ha drømmebrudekjolen og ville ikke ha noen synlige tatovering den dagen) ja da skulle jeg få meg en, det er 5år siden snart Så grubler vidre, har egentlig mest lyst å tegne en selv å ta med meg...
 10. Prøver mitt beste,men må si det tar veldig mye av fritiden siden jeg startet. Har ikke hatt noe tid til noe annet omtrent sidenjeg startet i JR. Hvordan går det med hundene? Gleder meg til å se flere bilder av Titus.. :)

 11. Spennende med flere turer til Spania!

  Håper du får fine turer.

  Syns du gjør en kjempe god jobb:)

 12. Så koselig at det går så bra. Har gått fint her en stund,Chloe har lagt på seg fra 4 kg til 5 nå. Spsit så masse god mat. :) Jeg reiser til Spania i morgen for å hente hunder, blir spennede. Skal ta en tur til nå den 24-26 også. Koselig å høre at det går så bra med Titus. :)

  Gleder meg til å se flere bilder av han. Bra han går så fint med Dexter...

 13. Heia!!

  Hvordan går det med jentene dine?

  Her går alt bra med alt og alle;)

  Titus er 75% husrein alt, kan navnet sitt, kom, sitt og går bra sammen med alle.

  Dexter er bestevennen hans:)

 14. Hei håper det går bra med Titus i hus. :) Håper alt er bra ellers. :)

  Rebecca

 15. Min blandings hund Dexter ( 4mndr) Han er blanding av Shitzu og noe...
×
×
 • Create New...