Jump to content
Hundesonen.no

Valpen vår!


Tyfonia

Recommended Posts

ENDELIG MIN TUR! Snakk om å få julaften på forskudd!

Nå har jeg plukket meg ut to stykker av kullet jeg kunne tenkt meg.

Klarte ikke å vente med å lage valpetråd, så jeg begynte nå, jeg.

Valpen er født hos kennel Nutricula på Karmøy i Rogaland og oppdretter er Linn Are Aspelund. Her er valpene tre uker. Bildene er litt grumsete. Det er tatt med mobil på nattmodus, pluss at de ikke var så veldig rolige at det gjorde noe. Konstant bevegelse på nurkene var det også :angry: Jeg har andre valget på hann hund, så det kan gå enda tre uker før jeg får svar om hvem av disse som jeg får. Ble født 4 tisper og fire hanner. Alle virker sunne og friske... og ikke minsk super skjønne!

excl.png Disse bildene bør ikke sees av mennesker som lider av valpesyke!

Bilde av den ene hannen. På hjemmesiden ser man at han har gult halsbånd. Dette er en "survival". Da kullet ble tatt med keisersnitt var dette den minste valpen. Nesten livløs ble han matet med flaske. Pluttselig ble det liv i han som om det var turbo han fikk på flaska!

post-2991-1224324535_thumb.jpg

Enda et bilde av ham

post-2991-1224324522_thumb.jpg

Tunga på tørk i den lille tannløse munnen

post-2991-1224324477_thumb.jpg

Dette megasøte bildet er av den andre hannen, den med blått halsbånd. Han er en kraftig plugg av en skikkelig mamma dalt. Herlig skjønt!

post-2991-1224324545_thumb.jpg

Tunga på tørk hos han også :whistle:

post-2991-1224324558_thumb.jpg

Skulle ikke være i ro, han.

post-2991-1224324568_thumb.jpg

Gleder meg sånn til å treffe dem igjen. De er leveringsklare i uke 47.

Er mange av valpene som er lovet bort til familier fra Bergen, så jeg tror jeg må hente min på en torsdag siden helga blir veldig travelt for oppdretterne, men det gjør ikke så mye. Tar bare litt over en time å kjøre bort dit.

Jeg er forelsket :wub:

Kommer med flere oppdateringer senere når valpene blir litt større.

Link til oppdretterne: http://nutricula.piczo.com/?g=23143562&amp...c=search_google

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 93
 • Created
 • Last Reply

Veldig dårlige bilder, men det skal forbedre seg etter hvert. KLarte bare å legge ut linker istedenfor bilder ;) Men det får gå for denne gangen. Har ikke så mye tålmodighet med sånn rare internettsider :P

Gul valp:

http://i36.tinypic.com/208h3ti.jpg

http://i37.tinypic.com/28l3uq9.jpg

Blå valp

http://i34.tinypic.com/sl0chi.jpg

Har tatt disse bildene fra pc- en ;)

Edit: http://i33.tinypic.com/w1pnp0.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nye bilder :D Tatt 25.10.08 valpene er ca. 6 uker.

Kosing hos mamma

http://i38.tinypic.com/x21541.jpg

Vandring i valpekassa

http://i37.tinypic.com/2z8x5zt.jpg

Den blåe hannen

http://i34.tinypic.com/2i20uaw.jpg

En av søstrene

http://i34.tinypic.com/2w1zjuf.jpg

Den gule gutten, ute å prøver labbene

http://i38.tinypic.com/122kp4y.jpg

To av søstrene (og to av guttene i bakgrunnen)

http://i36.tinypic.com/e7iekl.jpg

Edit: Imorgen (på mandag) får jeg vite hvem av guttene som blir min. Da skal førstevelgeren velge hvem han vil ha. Jeg vet hvem jeg vil ha så da blir i hvert fall valget lett for meg :D

Link to comment
Share on other sites

Edit: Imorgen (på mandag) får jeg vite hvem av guttene som blir min. Da skal førstevelgeren velge hvem han vil ha. Jeg vet hvem jeg vil ha så da blir i hvert fall valget lett for meg :D

Hvem er du vil ha da ? :D *veldig spent*

Link to comment
Share on other sites

Guest Luckystaff

siden du driver med valpeshopping tenkte jeg bare å anbefale diddidog.no...der har de masse flott! egne valpepakker og greier...:) lykke til med shoppinga!

Link to comment
Share on other sites

Flere bilder!

Kun av gul valp denne gangen :icon_redface:

Vakle vakle

http://i34.tinypic.com/al2kib.jpg

Litt flere av søsknene

http://i33.tinypic.com/fe0yde.jpg

Lille- klumpen

http://i36.tinypic.com/28tcom.jpg

Faren til kullet: Jardstaff`s Famous Khan (Khan)

http://i37.tinypic.com/24eyzqb.jpg

Han er så peeen :)

Beklager dersom noen bilder ser ut til å komme i reprise... Begynner å bli mange bilder å holde styr på i mappa mi :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Personlig mener jeg det generelt ikke er innafor å velge valp etter farge, men har man preferanser grunnet noe praktisk (alternativt helserelatert) så tenker jeg det er en bedre grunn enn bare en kosmetisk preferanse. Men ser du på foreldrene/linjene så er det kanskje begrenset hvilke farger som kan komme også. 
  • Jeg har SUV med fem seter. La ned baksetene og har stort bur bak forsetene (svært godt stroppet fast) med utgang på sidene. Liker god å ha bur der med tanke på luftsirkulasjon, i tillegg har jeg da hele bagasjerommet fritt til ting og tang 😊  Kommer til å kjøpe stor varebil når hund nr 2 og 3 kommer i hus om noen år, men elsker å kjøre robust bil med god komfort som i tillegg ikke tar all verdens med plass, og ved å legge ned setene fremfor å kjøpe en SUV med to seter ble valgmulighetene mye større.
  • Nå har jeg hatt min Caddy i noen uker og jeg kan absolutt si at den ikke sluker drivstoff. Har kjørt endel småturer og ett par lengre, virker veldig bra enn så lenge😊
  • Uenig med mye av det Quest skriver over her. Valper SKAL sove mye og om de ikke får nokk søvn går det fort over i destruktiv atferd. Å bruke et inngjerdet område er helt topp for de hundene som trives med det og nødvendig for mange. Å behandle en hund som en baby kan være mye mer negativt enn man tror, og dette kommer fra ei som elsker hundene sine helt ekstremt!  Nå har det jo gått litt tid siden du skreiv innlegget og håper dere har god fremgang, men her er litt tips hvis du fortsatt trenger noen😊 Jeg fikk meg en valp på 8 uker i mai og startet med hjemme aleine treningen to dager etter hun kom hjem, når hun da var komfortabel i leiligheten, med meg og min andre hund. Når jeg måtte tilbake på jobb 4 uker seinere kunne hun være hjemme aleine en hel arbeidsdag uten noe uro eller uhell. Selvfølgelig er alle hunder ulike, men med rett trening og struktur får man det fint til mens de er små. Først må du finne et område valpen kan føle seg trygg i. Min har et stort gitterbur som er stripset fast i en barnegrind, slik at hun selv kan velge hvor hun vil sove og har litt ekstra plass. Her er hun for å både unngå uønsket atferd i leiligheten og for å skjerme den voksne, og vi blir nokk å bruke den en god stund fremover. Inni her har hun en seng, skål med vann og et par trygge tyggeleker. Så må du gjøre området trygt og koselig, jeg gjorde dette ved å gi alt av måltider og tygg inne i området, i tillegg til å flytte valpen inn i grinda når hun var trøtt. Når hun våknet tok jeg henne ut før hun rakk å syte om at hun ville ut på do. Du må starte i det små, ha valpen inne i området i korte perioder når den er trøtt og sakte øk tiden og hvor du er/ikke er. Jeg har et kamera som jeg følger med på henne igjennom. Parallelt bør du ikke la valpen følge etter deg overalt og min sover også i bur om natten. De første gangene jeg forlot huset (med den andre hunden) peip og hoppet hun i ca 10 minutter før hun la seg til å sove i 1 time, litt uro er helt normalt i starten. Her må du bare lese din hund og følge med om den faktisk blir stresset og helt fra seg, eller bare syter fordi den vil være med deg. De skal sove mye i løpet av en dag, så utnytt den tiden på å trene på 😊 
  • Jeg var i akkurat samme sitasjon som dere med ganske så lik bakgrunn og ønsker for et par år siden, bare at jeg var aleine om det. Så fikk høre akkurat det samme😂 Fikk meg valp siste året på masteren og det var det beste valget! Vi fikk begge gode rutiner, valpen måtte trene på å sove i grinda si mens jeg skreiv, så tok vi felles lufte- og treningspauser ved behov. Jeg fikk nylig valp nr. 2 og må si at det var mer avslappende å få valp som student enn når man er i fult arbeid og ikke kan ha valpen med på jobb. Det går helt fint det også med målretta trening, men det er hakket mer stressende og krever mer planlegging. Ikke la det at dere er studenter stoppe dere, høres ut som dere vet hva dere går til og har tenkt godt gjennom dette. Så jeg ville gått for det om den perfekte valpen dukket opp.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...