Jump to content
Hundesonen.no

Hybel i Kristiansand?


Lola Pagola

Recommended Posts

Heisann!

Har litt panikk her, for jeg skal begynne på studier i kristiansand 18 august, og har enda ikke noe sted å bo. Takket være sammordna opptak er det jo vanskelig å planlegge noe som helst, det nytter jo ikke å betale depositum til 10 forskjellige leiligheter i juni liksom... enda vanskeligere blir det med dyr. Og studentboligene i krsand tillater visst ikke dyr engang, noe de gjør i oslo...

Så derfor lurte jeg på om noen har/vet om en hybel til maks 4000 kr inkl. strøm, som tillater kjæledyr (min snille dalmatiner), og som kunne tenkt seg å leie ut til en rolig ikkerøyker?

Tips taes også imot med takk, hvor jeg kan lete osv. (ser på finn.no og hybel.no)

:)

Link to comment
Share on other sites

Og studentboligene i krsand tillater visst ikke dyr engang, noe de gjør i oslo...

Da er du feilinformert, eller så er det nye regler, da jeg sjekka i oslo så var det kun førerhunder som hadde tilgang.

Lykke til med jakten!

Link to comment
Share on other sites

Beklager at jeg ikke kan hjelpe deg, har du sjekket Fædrelandsvennen avis???

Men gøy at du kommer til Sørlandet, jippi...

Hilsen Evy og Zebra

Ja du bor også der, artig :P Min prikk har ikke lekt med en eneste prikk siden danmark han...

Har ikke sjekket den avisen, får den ikke her på østlandet jeg. Men skal be noen sjekke den for meg jeg :D

Da er du feilinformert, eller så er det nye regler, da jeg sjekka i oslo så var det kun førerhunder som hadde tilgang.

Lykke til med jakten!

Regnet med at det var lov noen steder i oslo, da man kan krysse av for om man har husdyr eller ikke. Og da var ikke førehunder nevnt, og husdyr heller ikke spesifisert. Men oslo har jo flere studenboliger da, og så vidt jeg vet ligger de ikke under samme "organ" om jeg ikke tar helt feil. Uansett er de litt forskjellige.

Takk skal du ha:)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Synes jo det med en ny hund var en god ide, hvertfall med at de kan også være med.  Min har ingen hemninger her heller, så jeg må sette begrensninger- det driter ho hardt i.. Vi driver med nosework, men er ikke det beste miljøet her nede.. Synes også det er rart å ha gammel hund, det er mange begrensninger- men mye herlig også..
  • Ja, og stresser. Det er jo så mye som ikke er klart....
  • Åå så søt 🥰 Teller du ned dagene nå?
  • Det høres ut som en veldig fin ordning  Min senior kan ikke gå så lange turer lengre pga. en dårlig skulder, men samtidig har hun bare ett gir, og det går i hundre hver eneste tur. Så jeg må begrense henne veldig for at den skuldra ikke skal bli enda verre. Hun er jo en liten hund så jeg hadde håpet på å kunnen gå turer med henne i sekk, men det var hun i hvert fall ikke interessert i 🙈 Hun har også blitt fullstendig hemningsløs på sine gamle dager (et snev av demens?), så hvis jeg ikke følger med på henne hele tiden driver hun med de mest utrolige akrobatiske påfunn (som å kaste seg ned trappa), så her er det selvmordsforebygging på daglig basis... Heldigvis har vi Nosework da, som hun elsker. Det er virkelig en fantastisk aktivitet for gamle hunder, og ettersom, det er uoffisielt kan vi konkurrere selv om hun går på medisiner. Til helga skal vi på kurs i Nosework, og i juli er vi påmelding Nord-Norges første Nosework-konkurranse  Så helt dødt er det ikke her, men savner det livet vi hadde før utrolig mye. Dette er første gang jeg har gammel hund, så jeg er nok litt i sjokk over hvor begrensende det faktisk er.  Ellers luftet jeg så smått tanken på å kjøpe ny hund som kan bo hos min mor inntil videre, og hun var ikke helt fremmed for det. Den eneste innvendingen var "men hva gjør vi når jeg skal reise bort?" 😅 Hun og samboeren har hatt hund i "alle år", men nå som pensjonister ønsker de et litt friere liv uten hund. Men en hund som kan bo der, samtidig som jeg har det meste an ansvaret ellers, er kanskje ikke en helt fjern idé? 🤔
  • Hilse på Izuba. Henter i juni.)  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...