Gå til innhold
Hundesonen.no

Norsk Sloughi EuropaMester-2008 Lure Coursing


Tøfflus

Recommended Posts

KJEMPEGRATTIS til "Moghrebi" med en rykende fersk EuropaMester i Lure Coursing på sitt sloughi-monster i Söderköping, Sverige i helgen :blink:

Det norske landslaget gikk nesten av skaftet da siste rase på mesterskapets siste dag ble ropt opp og NORGE VANT ;);)

Inn med hund og eier, to fra laget sprang etter med det norske flagget vaiende høyt til topps, frem til 1. plassen, på med EuropaMester dekken og frem med rosetten og pokalen.

Så ble VÅRT FLAGG firet i flaggstangen og VÅR NASJONALSANG spilt. Aldri har vel denne sangen blitt akkompagnert av så stolte, hese og kattejamrende sangstemmer som da :P

Fy flate så STOLTE vi var av "Moghrebi" og "Azaar" (som tok det hele med stoisk ro helt til han "oppdaget" en ny "hare" som skulle "drepes", nemlig rosetten med sine flagrende sløyfer).

Norge fikk flere gode plasseringer, men ryktene sier at dette får dere lese, og se bilder av, i Hundesport senere :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk og takk og takk, alle sammen! Jeg blir helt rørt over alle gratulasjonene!

Det var en merkelig helg, dere. Jeg dro dit uten forventninger, annet enn et vagt håp om å komme blant de 6 på "pallen". Det var "kun" 15 påmeldte sloughis (dette er en svært lite utbredt rase!), men mange av dem var LC-champions med masse erfaring. Azaar har ikke konkurrert så mye, men han har gjort det bra de få gangene han har deltatt. Det blir ikke så mye konkurransemuligheter siden han er Norges eneste lc-sloughi (i hele Norge finnes det kun 14 sloughis + et valpekull).

Azaar ledet ganske bra i første omgang, men det var på en 850 meter lang bane, og den neste banen var på kun 650 meter. Han presterer best på lange og kuperte baner. Han fikk da faktisk heller ikke høyest poengsum i 2. omgang, men den hunden som fikk det hadde mye lavere poeng i 1. omgang. Dermed holdt det til 1. plass og Europamestertittel, kun 6 poeng over 2. plassen, en flott tysk sloughi, Bashoosh Ksar Gilane.

Nå er vi allerede i gang med planlegging av EM i Tsjekkia 2009. Er det noen som har lyst å bli med...?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...