Gå til innhold
Hundesonen.no

Charliebass


Mari

Recommended Posts

Fryktinngydende stort hode, kraftige kjever, kritthvite skarpe tenner, svulmende muskler og med verdens minste hund inni. Charliebass er to kilo hund i en tredvekilos pakning, og en ytterst sjarmerende en.

Pingla, Pateticum, Guttebass, Rosinen, Sørgmodigheten og Herr Tristesen. Kjært barn har mange navn, og Charlie er særdeles kjær.

Charlie bærer verdens elendighet på sine skuldre, det meste er vondt, trist, elendig, forferdelig og deprimerende. Får han kjeft (som på det sterkeste består av et kremt) går verden faktisk under. Virkelig. Det er et overtramp uten like på hans sarte sjel og legeme, og etterfølges av enten skyldfølelsen fra ******* eller krampelatteren fra himmelen for kjeftgiveren. For en ting er sikkert, og det er at det er synd på Charlie. Veldig synd på ham, og alltid synd på ham.

En liten guttebass lærer nemlig fort at man får alt fra mat, kos, klapp og klem når man setter på seg "la meg slippe all denne lidelsen"-blikket.

Livet flyter forbi i et bedagelig tempo for Charlie, hvis det ikke er spiselig eller mykt å ligge på så kan det egentlig være helt det samme. Han er redd for støvsugeren, skvetter av det meste som rører på seg og det meste som ikke rører på seg. Bitepølsa er han lei av etter to røkk, og skal du på død og liv kaste den forbaska leika så kan du hente den sjæl gitt.

Det eneste han våkner litt til live for er kattepusen, men han blir fort lei der også, så da pisser han på et tre i stedet.. Charlie er rett og slett en patetisk unnskyldning av en kamphund.

Ååh.. Se hvilken fantastisk mat du spiser da! Jeg blir foret på papp og gråstein jeg, og har aldri smakt slike gaver fra oven. Men det er jo ikke så rart. Jeg fortjener ikke slikt, jeg som bare er en ussel og utmagret bakgårdsbastard uten verdi. Kos deg med maten din du. Jeg skal forsøke så godt jeg kan å ikke belemre deg med min eksistens.

2426587316_84c792edcf_o.jpg

OMG! He totally has a dandelion stuck in his forehead cleavage!

2389293057_70676baaa8_o.jpg

Skuende. Undrende. Tenkende. Vakuum.

2390124910_00839613af_o.jpg

2389292795_729ce197d9_o.jpg

Varre mat at du sa du hadde atte sarru??

2389292355_334993dc06_o.jpg

Ja, vi ler av ham ofte.

1829024280_7ce089b702.jpg

Whoa! Så høyr oppe har jeg ikke vært siden kattejakta i 2004!

2312745894_7bd43ac8b4_o.jpg

2312746726_aa6c852c81_o.jpg

Hvis du titter veldig nøye, så kan du skimte sjelen hans.

2311937143_2652d76679_o.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 164
  • Created
  • Siste svar
Guest Just me!!

Å herregud.. Skulle **** meg ikke gått inn her. :icon_redface:

Den PENESTE bikkja jeg noensinne har sett, Mari! Sånn seriøst. Elsker rasen, fargen og t.o.m navnet. Ææh! Nå er jeg så grisesjalu at det ikke går ann. Jeg vil ha en Charlie-kopi. :closedeyes:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tak alle sammen! Charlie har krøpet inn i hjerterota mi, og der skal han selvsagt bli. Så det er hyggelig å høre at han er generelt likt av likesinnede hundeentusiaster. :o

Næmmen, har'n begynt å få gråbart også? :D

Ja! Harru hørt på makan?? Jeg liker det ikke, for jeg og sambo har bestemt at han skal bli 106 år gammel. Så vi synes gråbarten er litt prematur...

Er det en amstaff ? :( Alle snakker om at de er så 'skummle' hunder, men denne karen ser det ikke ut som det er så mye vondt i :D

:o Det er vel stygt å le... Men tanken på at Charlie er farlig er rett og slett bare komisk. :D Det finnes ikke vondt i den bikkja.

Men det er vel en forbannelse å være pen også? Stakkars, stakkars :(

:( Nettopp! Der fikk du sagt det... sier Charliebass. Og blafrer med øyenvippene i håp om mat og sympati.

Å herregud.. Skulle **** meg ikke gått inn her. :(

Den PENESTE bikkja jeg noensinne har sett, Mari! Sånn seriøst. Elsker rasen, fargen og t.o.m navnet. Ææh! Nå er jeg så grisesjalu at det ikke går ann. Jeg vil ha en Charlie-kopi. :closedeyes:

Og akkurat der ble du min favorittposter på dyresonen. :o

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:D Fantastisk flott. Og muskuløs! Og, heldige meg har truffet han IRL, og han ER fantastisk...

Ja, han har gått ned (en god!) del side du så ham sist, og kommet seg litt i form. Noe som ikke er kjempeenkelt med en hund som Charlie som helst vil sofaligge. :(

savne min gamle, gode, søte amstaff-frøken :D

Og det skjønner jeg veldig veldig veldig godt. Jeg savner min lille gode fantastiske Bacon jeg også. Hver eneste forbaska dag. :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh, han er kjempeherlig:D For et utrykk! Fryktelig søt til å være skummel kamphund da gitt ... Det er da ikke sånn de skal være, eller? :D

En skikkelig søt godgutt. Utrykket hans minner mest om Fred-min gamle bassetgutt-sitt. Prioriteringene hans også. Mat. Seng. Mat. Søvn. Mat. Kos. Mat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Synes jo det med en ny hund var en god ide, hvertfall med at de kan også være med.  Min har ingen hemninger her heller, så jeg må sette begrensninger- det driter ho hardt i.. Vi driver med nosework, men er ikke det beste miljøet her nede.. Synes også det er rart å ha gammel hund, det er mange begrensninger- men mye herlig også..
    • Ja, og stresser. Det er jo så mye som ikke er klart....
    • Åå så søt 🥰 Teller du ned dagene nå?
    • Det høres ut som en veldig fin ordning  Min senior kan ikke gå så lange turer lengre pga. en dårlig skulder, men samtidig har hun bare ett gir, og det går i hundre hver eneste tur. Så jeg må begrense henne veldig for at den skuldra ikke skal bli enda verre. Hun er jo en liten hund så jeg hadde håpet på å kunnen gå turer med henne i sekk, men det var hun i hvert fall ikke interessert i 🙈 Hun har også blitt fullstendig hemningsløs på sine gamle dager (et snev av demens?), så hvis jeg ikke følger med på henne hele tiden driver hun med de mest utrolige akrobatiske påfunn (som å kaste seg ned trappa), så her er det selvmordsforebygging på daglig basis... Heldigvis har vi Nosework da, som hun elsker. Det er virkelig en fantastisk aktivitet for gamle hunder, og ettersom, det er uoffisielt kan vi konkurrere selv om hun går på medisiner. Til helga skal vi på kurs i Nosework, og i juli er vi påmelding Nord-Norges første Nosework-konkurranse  Så helt dødt er det ikke her, men savner det livet vi hadde før utrolig mye. Dette er første gang jeg har gammel hund, så jeg er nok litt i sjokk over hvor begrensende det faktisk er.  Ellers luftet jeg så smått tanken på å kjøpe ny hund som kan bo hos min mor inntil videre, og hun var ikke helt fremmed for det. Den eneste innvendingen var "men hva gjør vi når jeg skal reise bort?" 😅 Hun og samboeren har hatt hund i "alle år", men nå som pensjonister ønsker de et litt friere liv uten hund. Men en hund som kan bo der, samtidig som jeg har det meste an ansvaret ellers, er kanskje ikke en helt fjern idé? 🤔
    • Hilse på Izuba. Henter i juni.)  
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...