Jump to content
Hundesonen.no

Av alle karakterer fra film/tv- hvem er du mest lik?


Aya

Recommended Posts

Jeg har hørt fra flere at jeg er lik Anne Kath. Herland, av alle ting.. Og jeg er omtrent den eneste jeg kjenner som syns den dama er mer slitsom og harry enn morsom :whistle:

Link to comment
Share on other sites

Eh..jeg ble Maria Grazia Cucinotta... Hvem pokker er det???

He he... Det kan komme litt forskjellige resultater i forhold til hvordan bildet er tatt.

Jeg blir Madonna og Angelina Jolie ( skryt, skryt) :)

Må presisere at det er langt fra virkeligheten :)

Link to comment
Share on other sites

He he... Det kan komme litt forskjellige resultater i forhold til hvordan bildet er tatt.

Jeg blir Madonna og Angelina Jolie ( skryt, skryt) :)

Må presisere at det er langt fra virkeligheten :)

Prøvde igjen og ble Rachel Leig Cook... hvem enn det også er *flir* Ja jeg er skikkelig dyktig på kjendiser...

Link to comment
Share on other sites

I dag tror jeg jeg likner på stemora til Askepott. Jeg har krangla skikkelig med tenåringen og det er ikke en fair fight når jeg sitter med alle kortene og slenger dem rett i fleisen på henne. Lekser og rydding er ikke til å komme unna, uansett hvor ung og manipulerende du er, men man trenger kanskje ikke slå på stortromma, likevel. :)

Link to comment
Share on other sites

Ashley Tisdale er hun lyshåra fjolla i High School Musical 1+2, eller hun som står i sjokoladedisken i "The Suite Life" (jepp, vi har Disneychannel, og jepp, vi har barn som ser på Disneychannel). Hun ser omtrent sånn ut:

beiBVHE051306-0227.jpg

Link to comment
Share on other sites

Tok den borettslagtesten på NRK...og jeg var vist lik Ali :)

Tok den samme og jeg ble Narvestad :)

Den bildetesten ble jeg 86% lik Eva Longoria :) Gjerne for meg! Haha! Men med et annet bilde ble jeg 63% lik Boris Jeltsin da... Så jeg er kanskje en mellomting? :P

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Synes jo det med en ny hund var en god ide, hvertfall med at de kan også være med.  Min har ingen hemninger her heller, så jeg må sette begrensninger- det driter ho hardt i.. Vi driver med nosework, men er ikke det beste miljøet her nede.. Synes også det er rart å ha gammel hund, det er mange begrensninger- men mye herlig også..
  • Ja, og stresser. Det er jo så mye som ikke er klart....
  • Åå så søt 🥰 Teller du ned dagene nå?
  • Det høres ut som en veldig fin ordning  Min senior kan ikke gå så lange turer lengre pga. en dårlig skulder, men samtidig har hun bare ett gir, og det går i hundre hver eneste tur. Så jeg må begrense henne veldig for at den skuldra ikke skal bli enda verre. Hun er jo en liten hund så jeg hadde håpet på å kunnen gå turer med henne i sekk, men det var hun i hvert fall ikke interessert i 🙈 Hun har også blitt fullstendig hemningsløs på sine gamle dager (et snev av demens?), så hvis jeg ikke følger med på henne hele tiden driver hun med de mest utrolige akrobatiske påfunn (som å kaste seg ned trappa), så her er det selvmordsforebygging på daglig basis... Heldigvis har vi Nosework da, som hun elsker. Det er virkelig en fantastisk aktivitet for gamle hunder, og ettersom, det er uoffisielt kan vi konkurrere selv om hun går på medisiner. Til helga skal vi på kurs i Nosework, og i juli er vi påmelding Nord-Norges første Nosework-konkurranse  Så helt dødt er det ikke her, men savner det livet vi hadde før utrolig mye. Dette er første gang jeg har gammel hund, så jeg er nok litt i sjokk over hvor begrensende det faktisk er.  Ellers luftet jeg så smått tanken på å kjøpe ny hund som kan bo hos min mor inntil videre, og hun var ikke helt fremmed for det. Den eneste innvendingen var "men hva gjør vi når jeg skal reise bort?" 😅 Hun og samboeren har hatt hund i "alle år", men nå som pensjonister ønsker de et litt friere liv uten hund. Men en hund som kan bo der, samtidig som jeg har det meste an ansvaret ellers, er kanskje ikke en helt fjern idé? 🤔
  • Hilse på Izuba. Henter i juni.)  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...